banda

Straight Outta Compton | ASV
Žanrs
Budžets
28,000,000.00$
Papildus seanss 28. novembrī! Filma stāsta par leģendāro repa supergrupu N.W.A. no Komptonas Kalifornijā, kura 80-to gadu beigās veica apvērsumu hiphopa žanrā un kuras dalībnieki Ice Cube, Dr. Dre un Easy-E kļuva par vienām no visu laiku ietekmīgākajām hiphopa personībām šī žanra vēsturē. FILMA ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM. Filma tiks demonstrēta kinofestivāla "Spektrs" programmā.

Free Fire | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.4 (39124 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Filmas notikumi risinās 1978. gadā Bostonā. Divu noziedzīgo grupējumu tikšanās pamestā noliktavā pārvēršas nekontrolētā apšaudē un vēlāk - izdzīvošanas spēlē. Filmas "High-Rise" režisora Bena Vītlija jaunā filma.

Once Upon a Time in Venice | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (16159 balsu)
Losandželosas privātdetektīva Stīva Forda karjeras ziedu laiki jau ir aiz muguras, taču, kad bandīti nozog viņa ģimenes mīluli – suņuku Badiju, viņa profesionālā un personīgā dzīve savijas vienā. Dīvainu apstākļu sakritības rezultātā viņš ir spiests izpildīt bandas prasības, kamēr viņu vajā divi atriebīgi brāļi no Samoa salas, augļotāji-izspiedēji un vēl citi ne mazāk šaubīgi tipi. Mēdz teikt, ka suns ir cilvēka labākais draugs, un Stīvs parāda, ka ir spējīgs uz visu, lai atgūtu savu mīluli.

RocknRolla | Lielbritānija
Žanrs
Budžets
18,000,000.00$
Pēc krievu mafijas darījuma ar zemes pirkšanu Londonā, dažādu kriminālo grupējumu ausīs nonāk informācija, ka pēc veiktā darījumā ir palikuši pāri miljoniem dolāru, kuriem nav saimnieka. No šī brīža, medībās pēc kārotās naudas iesaistās visi, kuri ir informēti par to un lietā tiek likti visi iespējamie līdzekļi – no viltības līdz ieročiem. Režisors: Guy Ritchie Lomās: Gerard Butler, Thandie Newton, Gemma Aterton, Matt King, David Leon u.c.

1 2 3 4