Universal Television

Law & Order: Special Victims Unit | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (110023 balsu)
Krimināltiesību sistēmā seksuāli pamatoti nodarījumi tiek uzskatīti par īpaši briesmīgiem. Ņujorkā speciāli detektīvi, kas izmeklē šos ļaunos noziegumus, ir elitārā sastāva locekļi, kas pazīstami kā Īpašā upuru vienība. Tie ir viņu stāsti.

Away | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (24509 balsu)
Amerikāņu astronautei Emmai Grīnai jāatstāj vīrs un pusaugu meita, lai vadītu starptautisku kosmosa apkalpi, kas uzsāk nodevīgu misiju. Seriāls par cerību, cilvēcību un to, kā mums ir vajadzīgs viens otram, ja vēlamies sasniegt neiespējamas lietas.

A.P. Bio | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (15359 balsu)
Kad Hārvardas filozofijas zinātnieks Džeks Grifins atklāj, ka māca vidusskolu Toledo, Ohaio štatā, viņš izmet mācību programmu un savervē savus studentus, lai palīdzētu atriebties savam sāncensim.

Ted Lasso | ASV
Žanrs
IMDB
8.8 (225593 balsu)
Teds Laso ir amerikāņu futbola treneris, kurš pārceļas uz Angliju, kad tiek nolīgts vadīt futbola komandu, lai gan viņam nav pieredzes. Vai viņš ar ciniskiem spēlētājiem un šaubīgo pilsētu ļaus viņiem redzēt Teda Laso ceļu?

Never Have I Ever | ASV
Žanrs
Pēc traumatiskā gada visi indiāņu-amerikāņu pusaudži vēlas pāriet no parijas uz populāro, bet draugi, ģimene un pašsajūta viņu nepadarīs vieglu.

Battlestar Galactica: Razor | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (20955 balsu)
Divas stundas ilgs Battlestar Galactica īpašs stāsts par Battlestar Pegasus vairākus mēnešus pirms tā atrašanas.

Must See TV: An All Star Tribute to James Burrows | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (70 balsu)
Amerikas izcilāko komēdiju zvaigznes - piemēram, Prieki, Draugi, Taksometrs un The Big Bang Theory - sapulcējas tikai vienu nakti, lai godinātu režisoru Džeimsu Burrowu. Skatieties televīziju Must See: Visu zvaigžņu veltījums Džeimsam Burrowam.

Magnum P.I. | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (7392 balsu)
Tomass Magnums, rotātais bijušais Jūras kara flotes SEAL pārstāvis, kurš, atgriezies mājās no Afganistānas, atjauno savas militārās prasmes, lai kļūtu par privātu izmeklētāju Havaju salās, uzņemoties darbu, un neviens cits to nedarīs ar kolēģiem veterināriem TC Kalvinu un Riku Wrightu, kā arī bijušo MI: 6 aģents Higgins.

FBI | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (8071 balsu)
FBI Ņujorkas birojs sedz visus viņu talantus, intelektu un tehnisko kompetenci svarīgākajās lietās, lai saglabātu savu pilsētu un valsti drošu.

FBI: Most Wanted | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (1246 balsu)
Bēgļu darba grupa nerimstoši izseko un notver bēdīgi slavenos noziedzniekus Biroja visvairāk meklēto sarakstā. Pieredzējis aģents Jess LaCroix pārrauga augsti kvalificēto komandu, kas darbojas kā mobila slepena vienība, kas vienmēr atrodas uz vietas, vajājot tos, kuri visvairāk izmisuši, lai izvairītos no taisnīguma.

Superstore | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (18261 balsu)
Jautra darba komēdija par unikālu darbinieku ģimeni superizmēra mega veikalā. Sākot ar gaišmataino iesācēju un visu redzēto veterānu līdz bezrūpīgajiem vasaras īrniekiem un dzīvesveidu vadītājiem, viņi kopā jautri risina ikdienišķo, dārgo mednieku, kas izraisa nemierus, pārdošanas un nap vērta apmācības sesijas.

The Blacklist | ASV
Žanrs
IMDB
8.0 (175468 balsu)
Raimonds "Sarkanais" Reddingtons, viens no FBI visvairāk pieprasītajiem bēgļiem, nodod klātienē FBI galvenajā mītnē Vašingtonā, DC. Viņš apgalvo, ka viņam un FBI ir vienādas intereses: bīstamo noziedznieku un teroristu nolaišana. Pēdējās divās desmitgadēs viņš ir izveidojis noziedznieku un teroristu sarakstu, kuriem ir vissvarīgākā lieta, bet FBI to nevar atrast, jo nezina, ka viņi pastāv. Reddington to sauc par "melno sarakstu". Reddingtons sadarbosies, taču uzstāj, ka runās tikai ar FBI jauniesaucamo profilu Elizabeti Keenu.

1 2 3 4 5