Universal Television

MacGruber | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (3535 balsu)
Pēc vairāk nekā desmit gadus ilgas pūšanas cietumā Amerikas galvenais varonis un vislielākais patriots Makgrubers beidzot tiek atbrīvots. Viņa misija: noņemt noslēpumainu ļaundari no viņa pagātnes — brigādes komandieri Enosu Kvītu. Visai pasaulei atrodoties krustpunktā, Makgruberam ir jāsaliek sava vecā komanda, lai uzveiktu ļaunuma spēkus.

Grand Crew
Žanrs
IMDB
6.9 (1622 balsu)
Jaunu LA profesionāļu grupa, kas orientējas dzīves un mīlestības kāpumos un kritumos. Kad viņi ir gatavi to visu izpakot, viņi tiekas savā iecienītākajā vietējā bārā, lai iedzertu vīnu.

American Auto | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (2297 balsu)
Kādas lielas amerikāņu autobūves kompānijas galvenajā mītnē Detroitā Payne Motors vadītāju grupai ir jāpielāgojas mainīgajiem laikiem vai jānosūta uz atkritumu krātuvi.

Saturday Morning All Star Hits! | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (1070 balsu)
Mežonīgi necienīgā un nedaudz satraucošā šī pieaugušajiem paredzētā animācija, tiešraides hibrīds svin 80. un 90. gadu nometnes sestdienas rīta šovus.

Harlem | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (3783 balsu)
Četras stilīgas un ambiciozas labākās draudzenes Hārlemā, Ņujorkas štatā: uzlecošā zvaigzne profesore, kas cīnās, lai atbrīvotu vietu savai mīlas dzīvei; gudrs tehnoloģiju uzņēmējs vienmēr tiekas ar kādu jaunu; bezfiltra dziedātājs; un bezcerīgi romantiska modes dizainere. Kopā viņi sasniedz savu karjeras, attiecību un lielo pilsētu sapņu nākamo posmu.

La Brea | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
5.7 (12223 balsu)
Kad Losandželosā noslēpumaini atveras milzīga iegrime, tā pārrauj ģimeni uz pusēm, šķirot māti un dēlu no tēva un meitas. Kad daļa no ģimenes nonāk neizskaidrojamā pirmatnējā pasaulē kopā ar atšķirīgu svešinieku grupu, viņiem ir jāstrādā, lai izdzīvotu un atklātu noslēpumu, kur viņi atrodas un vai ir ceļš atpakaļ uz mājām.

FBI: International | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (4548 balsu)
Sekojiet FIB starptautiskās lidojumu komandas elites aģentiem, kad viņi ceļo pa pasauli ar misiju aizsargāt amerikāņus, lai kur viņi atrastos.

Ordinary Joe | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (2728 balsu)
Izpētiet trīs paralēlās Džo Kimbro dzīves pēc tam, kad viņš savas dzīves krustcelēs ir izdarījis galveno izvēli. Seriāls uzdod jautājumu par to, cik savādāka varētu izskatīties dzīve, ja lēmumu pieņemtu, balstoties uz mīlestību, lojalitāti vai aizraušanos.

Dan Brown's The Lost Symbol | Kanāda
Žanrs
IMDB
6.4 (12097 balsu)
Jaunā Hārvardas simbolika Roberta Lengdona agrīnie piedzīvojumi, kuram jāatrisina virkne nāvējošu mīklu, lai glābtu savu nolaupīto mentoru un izjauktu vēsu globālu sazvērestību.

Q-Force | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (5861 balsu)
Geju superspiegs un viņa niķīgā LGBTQ komanda cīnās, lai pierādītu sevi aģentūrai, kas viņus nenovērtēja. Šodien Rietumholivuda... rīt pasaule!

Schmigadoon! | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (10188 balsu)
Šajā parodijā par 20. gadsimta 40. gadu mūzikliem pāris Melisa un Džošs tiek iesprostoti Šmigadūnā, burvīgā pilsētā, kas piepildīta ar dziedošiem un dejojošiem pilsētniekiem, un uzzina, ka nevar aiziet, neatrodot patiesu mīlestību, kas, viņuprāt, jau ir bijusi.

Master of None | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (73961 balsu)
30 gadus vecais Ņujorkas aktieris Devs uzņemas tādus brieduma pīlārus kā pirmais lielais darbs, nopietnas attiecības un dzimumnoziedznieku pārvarēšana metro.

1 2 3 4 5