Universal Television

Exposed | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (44 balsu)
Pēc brīnuma liecinieces jauna latīņu sieviete piedzīvo dīvainas lietas, kad policijas detektīvs meklē patiesību aiz partnera nāves.

New Amsterdam | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (13867 balsu)
Dr Max Goodwin, slimnīcas jaunākais medicīnas direktors, cenšas sagraut birokrātiju un sniegt ārkārtas aprūpi.

Amazing Stories
Žanrs
Unknown genere
IMDB
6.8 (1035 balsu)
Katra epizode caur mūsdienu iedomīgāko filmu veidotāju, režisoru un rakstnieku objektīvu novirza skatītājus uz brīnumu pasaulēm. Stīvena Spīlberga oriģinālās antoloģijas sērijas pārveidošana.

Good Girls | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (24044 balsu)
Trīs "labu meiteņu" piepilsētas sievas un mātes pēkšņi nonāk izmisušos apstākļos un nolemj pārtraukt to spēlēt droši un riskēt ar visu, lai atņemtu varu.

Duncanville | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (420 balsu)
Sērija koncentrējas uz Duncāna, iespaidīgi vidējā 15 gadus vecā zēna, viņa ģimenes un draugu dzīvi. Poehlers nodrošinās Duncan un viņa spēcīgās mammas Annijas balsi, kura pastāvīgi cenšas neļaut dēlam sabojāt viņa dzīvi.

Zoey's Extraordinary Playlist | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (4284 balsu)
Pēc neparasta notikuma Zoey Clarke, pātagu viedā datora kodētājs, kas ved savu ceļu Sanfrancisko, pēkšņi sāk dzirdēt apkārtējo cilvēku visdziļākās vēlmes, domas un vēlmes, izmantojot populāras dziesmas.

Chicago Med | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (26333 balsu)
Emocionāls, aizraujošs ieskats Čikāgas slimnīcas trakākajā ikdienas haosā un drosmīgo ārstu, medmāsu un personāla komandā, kas to satur kopā.

The Magicians
Žanrs
IMDB
7.6 (39564 balsu)
Brakebills University ir slepena institūcija, kas specializējas maģijā. Tur, netradicionālās pareizrakstības apguves izglītībā, divdesmit draugu grupa drīz atklāj, ka maģiskā fantāziju pasaule, par kuru viņi lasījuši kā bērni, ir pārāk īsta un rada nopietnas briesmas cilvēcei.

Chicago P.D. | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (39581 balsu)
Emmy balvas ieguvēja producenta Dika Volfa un Chicago Fire radītā Čhicago PD — aizraujoša jauna policijas drāma par tiem, kuri dara visu, lai kalpotu un aizsargātu.

Chicago Fire | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (32624 balsu)
Vietas skats uz ikdienas varoņiem, kas iesaistījušies vienā no Amerikas cēlākajām profesijām. Čikāgas Firehouse 51 ugunsdzēsējiem, glābšanas vienībām un feldšeriem neviena nodarbošanās nav vairāk stresa vai bīstama, tomēr tik labvēlīga un uzmundrinoša. Šie drosmīgie vīrieši un sievietes ir vienas no tām elitēm, kuras, pirmkārt, nonāk briesmās, kad visi citi skrien pa citu ceļu un kuru rīcība atšķir dzīvību un nāvi.

Brooklyn Nine-Nine | ASV
Žanrs
IMDB
8.4 (182034 balsu)
Vienas kameras ansambļa komēdija, kas seko eklektiskas detektīvu grupas dzīvībai Ņujorkas iecirknī, ieskaitot vienu slacēju, kurš ir spiests uzveidoties, kad iegūst jaunu priekšnieku.

1 .. 3 4 5