Universal Television

Hacks | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (31722 balsu)
Izpētiet tumšo mentoru, kas veidojas starp Deboru Vensu, leģendāro Lasvegasas komiķi, un 25 gadus veco, tiesīgo, atstumto.

Girls5eva | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (3811 balsu)
Kad 90. gadu meiteņu grupu ar vienu hitu brīnišķīgu grupu iepazīst jauns reperis, tās dalībnieki atkal apvienojas, lai vēlreiz īstenotu savus popzvaigznes sapņus. Tās var būt pieaugušas sievietes, kas līdzsvaro dzīvesbiedrus, bērnus, darbu, parādus, vecāku novecošanu un plecu sāpes, bet vai viņas nevar būt arī Girls5Eva?

Rutherford Falls | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (2729 balsu)
Neliela pilsēta Ņujorkas štatā tiek apgriezta kājām gaisā, kad vietējā leģenda un pilsētas vārdamāsa Neitans Raterfords cīnās pret vēsturiskas statujas pārvietošanu.

Law & Order: Organized Crime | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (7832 balsu)
Detektīvs Eliots Stablers atgriežas NYPD, lai cīnītos ar organizēto noziedzību pēc postoša personiska zaudējuma. Pilsētas un policijas departaments ir dramatiski mainījies desmit gadu laikā, kad viņš bija prom, un viņam ir jāpielāgojas krimināltiesību sistēmai tās paša izrēķināšanās brīža vidū. Stabilāks dodas, lai atrastu absolūciju un atjaunotu savu dzīvi, vienlaikus vadot jaunu elites darba grupu, kas pa vienam sadala pilsētas spēcīgākos noziedzniekus.

Debris | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (8555 balsu)
Diviem federālajiem aģentiem no diviem dažādiem kontinentiem un diviem atšķirīgiem domāšanas veidiem ir jāsadarbojas, lai noskaidrotu, kad iznīcinātā citplanētiešu kosmosa kuģa vrakiem ir noslēpumaina ietekme uz cilvēci.

Punky Brewster | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (1144 balsu)
Pankija tagad ir vientuļā trīs bērnu māte, kura cenšas atgriezties savās sliedēs, kad viņa satiek Iziju, jaunu meiteni audžuģimenē, kura Pankijai ļoti atgādina savu jaunāko "es".

Kenan | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (1993 balsu)
Nesen atraitnis Atlantas 2. rīta šova vadītājs cenšas līdzsvarot savu darbu un mazās meitas, neskatoties uz visu “palīdzību”, ko viņš saņem no sava vīratēva un brāļa/asistenta/vadītāja/mājas viesa.

Young Rock | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
7.9 (17841 balsu)
Šis pilngadības ceļojums izceļ neaizmirstamos mirkļus un neticamās attiecības, kas Dveinu "The Rock" Džonsonu no parasta mazuļa padarīja par neparastu superzvaigzni, atklājot, ka viņš ir vairāk līdzīgs mums, nekā mēs zinām.

The Equalizer | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (13675 balsu)
Robina Makkola, mīklainā bijusī CIP darbiniece ar noslēpumainu izcelsmi, izmanto savas plašās prasmes, lai palīdzētu tiem, kam nav kur citur vērsties.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (18378 balsu)
Pēc Džeja Leno otrās aiziešanas no programmas Džimijs Falons kļuva par viņa pastāvīgo aizstājēju. Pēc 42 gadiem Losandželosā programma tika atgriezta Ņujorkā.

Mr. Mayor | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (4732 balsu)
Kāds pensionēts uzņēmējs kandidē uz Losandželosas mēra amatu, lai pierādītu, ka viņš "joprojām ir sapratis". Kad viņš uzvar, viņam ir jāsaprot, ko viņš aizstāv, jāiegūst sava lielākā kritiķa cieņa un jāsazinās ar savu pusaugu meitu, vienlaikus cenšoties kaut ko izdomāt Amerikas otrajai dīvainākajai pilsētai.

Saved by the Bell | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (3563 balsu)
Kad Kalifornijas gubernators Zeks Moriss nokļūst karstā ūdenī par pārāk daudzu zemu ienākumu vidusskolu slēgšanu, viņš ierosina sūtīt cietušos skolēnus uz štata skolām ar labākajiem rādītājiem, tostarp Bayside High. Jaunu studentu pieplūdums sniedz pārāk priviliģētajiem Bayside bērniem ļoti nepieciešamo un jautro realitātes devu.

1 2 3 4 5