Sony Pictures Television

The Blacklist | ASV
Žanrs
IMDB
8.0 (175468 balsu)
Raimonds "Sarkanais" Reddingtons, viens no FBI visvairāk pieprasītajiem bēgļiem, nodod klātienē FBI galvenajā mītnē Vašingtonā, DC. Viņš apgalvo, ka viņam un FBI ir vienādas intereses: bīstamo noziedznieku un teroristu nolaišana. Pēdējās divās desmitgadēs viņš ir izveidojis noziedznieku un teroristu sarakstu, kuriem ir vissvarīgākā lieta, bet FBI to nevar atrast, jo nezina, ka viņi pastāv. Reddington to sauc par "melno sarakstu". Reddingtons sadarbosies, taču uzstāj, ka runās tikai ar FBI jauniesaucamo profilu Elizabeti Keenu.

Black Monday | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (3164 balsu)
Skatītāju skatīšana uz 1987. gada 19. oktobri - aka Melnā pirmdiena - vissliktākā akciju tirgus avārija Volstrītas vēsturē - ir stāsts par to, kā nepiederošu cilvēku grupa uzņēma Volstrītas zilo asiņu, veco zēnu klubu un beidzās avārija pasaules lielākajā finanšu sistēmā, limuzīns Lamborghini, Dona Henlija dzimšanas dienas svinības un stikla griesti.

Shark Tank | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
7.6 (8142 balsu)
Kandidējošie uzņēmēji cer dažādas biznesa idejas "Haizivīm" - grūts, pašu gatavots, daudzmiljonāru un miljardieru magnāts - cerot uz kāda ieguldījuma veikšanu.

Better Call Saul | ASV
Žanrs
IMDB
8.7 (273914 balsu)
Sešus gadus pirms Saula Gudmena tiekas ar Valteru Vaitu. Mēs viņu satiekam, kad cilvēku, kurš kļūs par Saulu Goodmanu, dēvē par Džimiju Makgilu, maza laika advokātu, kurš meklē savu likteni, un, kas tūlīt notiek, steidzoties savilkt galus. Strādājot līdzās un bieži pret Džimiju, ir “fiksētājs” Maiks Ehrmantrauts. Sērija izseko Džimija pārveidošanos par Saulu Goodmanu, cilvēku, kurš “noziedznieku” ieliek “kriminālajā advokātā”.

Outlander | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.4 (106069 balsu)
Stāsts par Klēru Randalu, precētu kaujas medmāsu no 1945. gada, kura ir noslēpumaini aizvesta atpakaļ uz laiku līdz 1743. gadam, kur viņu tūlīt iemet nezināmā pasaulē, kur viņas dzīvība ir apdraudēta. Kad viņa ir spiesta apprecēties ar Džeimiju, bruņniecisku un romantisku jauno Skotijas karavīru, aizdegas kaislīga lieta, kas Klāras sirdi sagrauj starp diviem ļoti atšķirīgiem vīriešiem divās nesavienojamās dzīves.

The Good Doctor | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (52828 balsu)
Jauns ķirurgs ar Savanta sindromu tiek pieņemts darbā prestižās slimnīcas ķirurģiskajā nodaļā. Rodas jautājums: vai cilvēks, kurš nespēj sazināties ar cilvēkiem, tiešām var izglābt savu dzīvību?

Five | Francija
Žanrs
IMDB
7.0 (1029 balsu)
Jauns vīrietis, maksājot īri par sevi un saviem mūža draugiem dzīvoklī, nonāk līdz dzīvoklim un ķērās pie marihuānas pārdošanas, lai samaksātu rēķinus - tikai tāpēc, lai nokļūtu bīstamajā narkotiku pasaulē.

The Dark Tower | ASV| Dienvidāfrika
Žanrs
IMDB
5.6 (120010 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Mūsu pasaule nebūt nav vienīgā. Kaut kur, mežonīgajiem rietumiem līdzīgā zemē, klīst pēdējais bruņinieks – strēlnieks Rolands un viņa mūžīgais ienaidnieks – Vīrs Melnā. Un kaut kur slēpjas noslēpumainais Tumšais tornis, kas satur kopā visumu. Uz spēles ir pasaules liktenis, jo Vīrs Melnā ir apņēmies sagraut Tumšo torni, un tikai Rolandam ir pa spēkam to nepieļaut.

1 2 3 4