Sony Pictures Television

Žanrs
IMDB
7.2 (3668 balsu)
Jauns skatījums uz ikoniskā mākslinieka Leonardo da Vinči dzīvi un mantojumu, norādot, ka viņš ir gejs, kurš izmantoja savu darbu, lai slēptu savu patieso būtību. Katrā epizodē tiks pārbaudīts viens no da Vinči mākslas darbiem, lai atrastu slēptās norādes par spīdzinātu mākslinieku, kurš cīnās par pilnību.

Behind Her Eyes | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.2 (64410 balsu)
Vientuļā māte nonāk savdabīgu prāta spēļu pasaulē, kad sāk romānu ar savu psihiatru priekšnieku, vienlaikus slepus draudzējot ar viņa noslēpumaino sievu.

For All Mankind | ASV
Žanrs
IMDB
8 (45701 balsu)
Izpētiet mērķtiecīgu pasauli, kurā NASA un kosmosa programma joprojām bija prioritāte un mūsu cerību un sapņu centrālais punkts NASA astronautu, inženieru un viņu ģimeņu dzīvē.

Call Your Mother | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (1349 balsu)
Tukša mamma brīnās, kā viņa palika viena, kamēr viņas bērni dzīvo savu labāko dzīvi tūkstošiem jūdžu attālumā. Viņa nolemj, ka viņas vieta ir kopā ar ģimeni, un, kad viņa atkal iekļaujas viņu dzīvē, viņas bērni saprot, ka viņiem viņa varētu būt vajadzīga vairāk, nekā viņi domāja.

Coyote | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (2986 balsu)
Stāsts par Benu Klemensu, kurš pēc 32 gadiem robežpatruļas aģenta amatā ir spiests strādāt tieši to cilvēku labā, kurus viņš pavadīja, cenšoties atturēt no ASV. Tagad, saskaroties ar dzīvi otrpus sienas, Bens sāks apšaubīt savus melnbaltos uzskatus par pasauli, izaicinot viņa ideoloģiju un lojalitāti.

Cobra Kai | ASV
Žanrs
IMDB
8.5 (189138 balsu)
Šī Karate Kid turpinājumu sērija sākas 30 gadus pēc 1984. gada All Valley karatē turnīra notikumiem, un Džonijs Lorenss meklē atpestīšanu, atkārtoti atverot bēdīgi slaveno Kobra Kai karatē dojo. Tas atdzīvina viņa seno sāncensību ar veiksmīgo Danielu Laruso, kurš ir strādājis, lai saglabātu līdzsvaru savā dzīvē bez mentora Mijagi kunga.

The Crown | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.6 (225136 balsu)
Aizraujošs, gadu desmitiem ilgs iekšējais stāsts par Viņas Majestāti karalieni Elizabeti II un premjerministriem, kuri veidoja Lielbritānijas pēckara likteni. The Crown stāsta par divām slavenākajām adresēm pasaulē – Bekingemas pili un Dauningstrītu 10 – un intrigām, mīlas dzīvi un mahinācijām, kas slēpjas aiz lielajiem notikumiem, kas veidoja 20. gadsimta otro pusi. Divas mājas, divi korti, viens kronis.

The Goldbergs | ASV
Žanrs
IMDB
8 (38211 balsu)
Pirms bija vecāku emuāri, trofejas par parādībām un zemesriekstu alerģijas, bija vienkāršāks laiks, ko sauca par 80. gadiem. Geeky 11 gadus vecajam Ādamam šie bija viņa brīnuma gadi, un viņš tiem stājās pretī, bruņojies ar videokameru, lai iemūžinātu visu trako. Goldbergi ir mīloša ģimene kā jebkura cita, tikai ar daudz vairāk kliedzienu.

Woke
Žanrs
IMDB
6.6 (3479 balsu)
Afroamerikāņu karikatūrists Kīfs beidzot ir uz galveno panākumu sliekšņa, kad negaidīts incidents maina visu. Viņam tagad ir jāvirzās pa jaunajām balsīm un idejām, kas viņu saskaras un izaicina, neaizdedzinot visu, ko viņš jau ir uzbūvējis.

The Boys | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
8.7 (520470 balsu)
Modītāju grupa, kas neoficiāli dēvēta par “Zēniem”, nolēma novākt korumpētus supervaroņus, kuriem ir tikai zila apkakle un gatavība cīnīties ar netīrību.

United We Fall | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (828 balsu)
Divu mazu bērnu vecāku Džo un Bila pārbaudījumi un likstas, cenšoties kļūt par funkcionējošu ģimeni ikdienā. Bila ļoti nosodošā māte un Džo lielā, latīņu katoļu ģimene nekad nevilcināsies paziņot mūsu pārim, ka šķiet, ka viņi ir sajukuši, taču Bilam un Džo vienmēr būs viens otra mugura, vienoti pret visiem – citiem vecākiem, skolotājiem, ārstiem. , speciālisti, treneri, kolēģi un jo īpaši viņu bērni.

Robot Chicken | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (44042 balsu)
Popkultūras parodiju sērija, izmantojot rotaļlietu, darbības figūru un leļļu stop-motion animāciju. Titulvaronis bija parasts cālis, līdz viņu notrieca automašīna un pēc tam trakais zinātnieks Frics Huhnmorders atdzīvināja kiborga formā, kurš spīdzina Robotu Cāli, liekot viņam skatīties nejauši atlasītu TV šovu, skices, kas veido katras epizodes pamattekstu.

1 2 3 4