Wit Studio

ヴィンランド・サガ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.8 (43002 balsu)
Jau tūkstoš gadus vikingi ir iemantojuši sev ievērojamu vārdu un reputāciju kā spēcīgākās ģimenes, kurām ir slāpes pēc vardarbības. Torfins, viena no lielākajiem vikingu karavīriem dēls, savu bērnību pavada kaujas laukā, pilnveidojot savas prasmes piedzīvojumā, lai izpirktu savu visvairāk iekāroto atriebību pēc viņa tēva noslepkavošanas.

ヴァンパイア・イン・ザ・ガーデン | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (1359 balsu)
Kādreiz vampīri un cilvēki dzīvoja harmonijā. Tagad jauna meitene un vampīru karaliene atkal meklēs šo paradīzi. Sadalītajā nākotnes pasaulē divas meitenes vēlas darīt aizliegto: cilvēks vēlas spēlēt vijoli, un vampīrs vēlas redzēt plašāku pasauli.

SPY×FAMILY | Japāna
Žanrs
IMDB
8.5 (26457 balsu)
Meistars spiegs Krēsla ir vislabākais tajā, ko viņš dara, kad runa ir par slepenu došanos bīstamās misijās labākas pasaules vārdā. Bet, kad viņš saņems galīgi neiespējamo uzdevumu — apprecēties un dzemdēt bērnu, viņš beidzot var tikt galā! Twilight nav atkarīgs no citiem. Twilight ir salicis savu darbu, lai iegādātos gan sievu, gan bērnu savai misijai iefiltrēties elitārā privātskolā. Viņš nezina, ka viņa izvēlētā sieva ir slepkava un viņa adoptētais bērns ir telepāts!

王様ランキング | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (9478 balsu)
Nespēdams ne dzirdēt, ne runāt, princis Bojji dodas piedzīvojumā, lai pierādītu, ka ir cienīgs mantinieks...ar ēnas palīdzību Keidžs.

ヴィヴィ-フローライトアイズソング- | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (3403 balsu)
Tuvākajā nākotnē Vivija, dīvas tipa mākslīgais intelekts, katru dienu kāpa uz skatuves ar cerībām ielikt savu sirdi savā dziesmā. Kādu dienu AI Matsumoto, kurš apgalvo, ka ir ieradies no 100 gadiem nākotnē, parādās Vivija priekšā ar svarīgu lūgumu...

進撃の巨人 | Japāna
Žanrs
IMDB
9 (380133 balsu)
Pirms vairākiem simtiem gadu cilvēkus gandrīz iznīcināja titāni. Titāni parasti ir vairākus stāvus gari, šķiet, ka viņiem nav saprāta, viņi aprij cilvēkus un, kas ir sliktākais, to dara sava prieka pēc, nevis kā barības avots. Neliela daļa cilvēces izdzīvoja, apmūrējot sevi pilsētā, ko aizsargā ārkārtīgi augsti mūri, pat garāki par lielākajiem titāniem. Paziba uz mūsdienām, un pilsēta nav redzējusi titānu vairāk nekā 100 gadus. Pusaudzis Erens un viņa audžumāsa Mikasa ir liecinieki kaut kam šausmīgam, kad pilsētas mūrus iznīcina kolosāls titāns, kas parādās no zila gaisa. Mazajiem titāniem applūstot pilsētu, abi bērni šausmās noskatās, kā viņu māte tiek apēsta dzīva. Erens apņemas, ka nogalinās katru titānu un atriebsies par visu cilvēci.

グレート プリテンダー | Japāna
Žanrs
IMDB
7.9 (5571 balsu)
Tiek uzskatīts, ka Japānas lielākais krāpnieks Makoto Edamura saņem vairāk, nekā viņš kaulējās, cenšoties apmānīt Lorānu Tjeriju, īstu pasaules klases krāpnieku.