narkotiku kungs

女警察 | Honkonga
Žanrs
IMDB
3.6 (1229 balsu)
Apsūdzoši pierādījumi pret bandu tiek atstāti kabīnē, kad bandas loceklis tajā mirst. Banda pakaļ nevainīgajam kabīnes vadītājam, kurš saņem palīdzību no mirušās gangstera māsas - smagas policijas sievietes.

Casa De Mi Padre | ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
5.5 (19616 balsu)
Izdomājot veidu, kā glābt tēva rančo, brāļi Alvarezi nonāk karā ar Meksikas visbaidītāko narkotiku pavēlnieku.

Triple Frontier | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (11109 balsu)
Cīnīdamies, lai tiktu galā, bijušie specvienības kareivji atkal apvienojas, lai kļūtu par augstas šķiras karagūstekni: zog $75 miljonus no Dienvidamerikas narkotiku kunga.

The Happytime Murders | ASV| Ķīna
Žanrs
IMDB
5.3 (15249 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Losandželosa – pilsēta, kurā plecu pie pleca dzīvo gan cilvēki, gan… lelles. Kad viens pēc otra tiek nežēlīgi noslepkavoti populāra televīzijas šova personāži, pie izmeklēšanas ķeras divi konfliktējoši izmeklētāji – cilvēks un lelle, kurus vieno kāds kopīgs noslēpums.

Bad Boys II | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (221796 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Puiši ir atgriezušies! ...vēl sliktāki nekā līdz šim. Maiami narkotiku apkarošanas nodaļai ir paveicies ar tādu detektīvu kā Maiks Lourijs (Smits), bet sliktāk ir ar detektīvu Markusu Barnetu (Laurenss). Tomēr kad abi šie puiši tiek kopā, atrisinātas tiek daudzas lietas. Detektīviem jāizmeklē narkotiku kontrabandas lieta, jo pilsētā tiek ievests arvien vairāk apreibinošo vielu, taču nav iespējams noskaidrot pa kādiem ceļiem baltā inde tiek ievesta. Maiku lakstojas ap Markusa skaisto māsu Sidu un drīz vien, abiem par pārsteigumu, izrādās, ka viņa ir slepenā aģente, kas iefiltrējusies narkodīleru aprindās. Tomēr sniegt informāciju par notiekošo viņa nedrīkst. Taču drīz vien Sidas gaitas atklāj narkodīleri un jauno sievieti nolaupa brīdī, kad detektīvi jau ir noskaidrojuši lietas apstākļus un atlicis tikai aizturēt vainīgos. Apmaiņā pret māsas dzīvību noziedznieku pieprasa iespēju bēgt.

The Infiltrator | Lielbritānija
Žanrs
Budžets
25,000,000.00$
Patiess stāsts par federālo aģentu Bobu Mazuru, kurš mēģina iefiltrēties slavenā narkobarona Pablo Eskobara kartelī. Izliekoties par biznesmeni, Bobam izdodas sadraudzēties ar Eskobara palīgu. Riskējot ar katru soli, viņš sāk virzīties augstāk un augstāk Eskobara organizācijas hierarhijā. Mazura riskantā darba rezultātā tiks apsūdzēti 85 narkobaroni, kā arī tiks slēgta viena no mafijas naudas atmazgāšanas lielākajām bankām.

1 2