mīklu

National Treasure | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (339292 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
Mērķtiecīgu cilvēku grupa nodarbojas ar senlaicīgu dārgumu meklēšanu - komandas galvgalī atrodas Bendžamins Franklins Geitss, kuram šī nodarbe ir ģimenes lieta. Šoreiz meklējamais objekts ir lāde, kuru esot ierakuši Džordžs Vašingtons, Tomass Džefersons un Bendžamins Franklins un kurā ir noslēpti prātam neaptverami dārgumi, bet karte lādes atrašanai ir iekodēta ASV Neatkarības deklarācijaI otrā pusē. Meklējumu gaitā komanda sadalās divās naidīgās pusēs, padarot dārgumu meklēšanu par vēl bīstamāku sacensību. Lomās: Nicolas Cage, Harvey Keitel, Jon Voight, Diane Kruger, Sean Bean, Christopher Plummer

Saw II | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (212,274 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Detektīvs, izmeklējot asiņainu slepkavību, nojauš, ka to paveicis Džigsovs - ar fenomenālu prātu un nežēlību apveltītais slepkava, kurš vienmēr pamanās nozust, aiz sevis atstājot mirušos un to ķermeņu daļas. Detektīvs nav kļūdījies. Džigsovs atkal uzdarbojas. Bet divu, telpā iesprostotu cilvēku vietā, kas meklē rūpīgi nomaskēto izeju, šoreiz ir astoņi. Astoņi svešinieki, kas neapzinās savu saistību viens ar otru, spiesti spēlēt šo spēli uz dzīvību un nāvi... Filma "Zāģis II" ir turpinājums mazbudžeta šausmu filmai "Zāģis", kas uz ekrāniem nonāca 2004. gadā un negaidīti guva fenomenālus panākumus. Lomās: Donnie Wahlberg, Shawnee Smith, Tobin Bell, Franky G., Glenn Plummer, Dina Meyer, Emmanuael Vaugier, Beverley Mitchell, Eric Knudsen Režisors: Darren Lynn Bousman

National Treasure: Book of Secrets | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (6.5 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Relikviju mednieks Bendžamins Franklins Geitss un viņa komanda ir atgriezusies! Šoreiz, viņu uzdevums ir atrast trūkstošās lappuses no ASV prezidenta Ābrama Linkolna slepkavas dienasgrāmatas, kuras varētu palīdzēt atklāt jaunus faktus pusotra gadsimta senā noziegumā. Bīstamiem piedzīvojumiem pilnie meklējumi aizvedīs Benu un viņa komandu uz Parīzi un Londonu un atkal atpakaļ uz Ameriku. Meklētāju uzdevums nav tikai pārsteidzošu atklājumu veikšana, bet gan patiesība par vienu no pasaules visrūpīgāk glabātajiem noslēpumiem. Producenta Džerija Brukheimera priedzīvojumu filma ir turpinājums plašu popularitāti ieguvušajai 2004. gada filmai "Nacionālie dārgumi". Šoreiz, aktieru komandai ar Nikolasu Keidžu priekšgalā ir pievienojušās arī tādas zvaigznes, kā Helēna Mirrena un Eds Hariss.

The Hobbit: An Unexpected Journey | ASV| Jaunzēlande
Žanrs
Budžets
250,000,000.00$
Ilgi gaidītās episkās pasakas notikumi risinās pirms „Gredzenu pavēlnieka” triloģijas, kad hobits Bilbo Baginss kopā ar burvi Gendalfu un trīspadsmit rūķiem dodas negaidītā un neticamiem piedzīvojumiem piesātinātā ceļojumā. Režisora Pītera Džeksona filmā uz ekrāniem redzēsim gan jaunus varoņus, gan arī iemīļotos „Gredzenu pavēlnieka” triloģijas dalībniekus. Filma uzņemta 3D formātā, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. Seansi tiks demonstrēti jaunajā HFR 3D (daudzkadru 3D) formātā - tas piedāvā īpaši dzidru attēla kvalitāti, jo filma tiek demonstrēta ar ātrumu 48 kadri sekundē, kas ir pietuvināts tam, kā mūsu acis redz apkārtējo pasauli. Līdz ar to skatītāja acis nenogurst, un uz ekrāna notiekošais izskatās dabiski.

Krišana | Vācija| ASV| Latvija
Žanrs
IMDB
7.0 (73958 balsu)
Matīss Zelčs, Latvijas nacionālā arhīva darbinieks Rīgā, kādā naktī pamana uz tilta sievieti. Viņš neiejaucas tās mēģinājumā ielēkt no tilta ūdenī un noslīcināties, tas  izraisa Matīsā vainas sajūtu un izmaina viņa dzīvi.

1 2