adopcija

Mother and Child | Spānija| ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (11220 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Triju sieviešu dzīvēs ir kopība: adopcija. Kārena ir fizioterapeite, kura nožēlo, ka, būdama pusaudža vecumā, viņa atteicās no meitas adopcijai. Elizabete bija adoptēta bērns un tagad ir veiksmīga juriste, taču viņas personīgajā dzīvē trūkst siltuma. Lūsijai un viņas vīram nav izdevies iedomāties un tagad viņi vēlas adoptēt bērniņu, lai viņu ģimene būtu pilnvērtīga.

The Blind Side | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (277863 balsu)
Budžets
29,000,000.00$
Filma ir stāsts par Maiklu Oheru – resnu, neizglītotu melnādainu pusaudzi – kuru savās mājās pieņem labi situēta baltā ģimene. Viņi rūpējas par zēnu, palīdzot viņam kļūt par sporta zvaigzni un iestāties universitātē.

Elf | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (208511 balsu)
Budžets
32,000,000.00$
Kad jauns draugs Ziemassvētku vakarā iekrīt Ziemassvētku vecīša dāvanu maisiņā, viņš tiek nogādāts atpakaļ uz ziemeļpolu un Ziemassvētku vecīša palīgi viņu izaudzina kā rotaļlietu izgatavošanas elfu. Bet, pieaugot pieauguša cilvēka vecumam, viņš nevar satricināt nagging sajūtu, ka viņš nepieder. Draugs apņemas apmeklēt Manhetenu un atrast savu īsto tēti, darbaholiķu izdevēju.

Ema | Čīle
Žanrs
IMDB
6.7 (1073 balsu)
Pāris nodarbojas ar adopcijas sekām, kas notiek nepareizi, kad viņu mājsaimniecība sabrūk.

Manou the Swift | Vācija
Žanrs
IMDB
5.4 (518 balsu)
Stāsta galvenais varonis ir enerģiskais svīru jaunulis Manū, kas agrā bērnībā nonāca starp kaijām, kuras nolēma viņu audzināt tā, it kā tas būtu viņu putnēns. Manū labi jūtas jaunajā ģimenē, un viņu nemaz nemulsina tas, ka viņš galīgi nav līdzīgs saviem baltajiem biedriem ar milzīgajiem spārniem. Bet grūtības viņam sākas tad, kad putnu bars sāk gatavot jaunos putnus garajam ceļam uz dienvidiem. Tajā brīdī Manū saprot, ka ne viss dzīvē notiek tā, kā viņš bija iecerējis...

Instant Family | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (49105 balsu)
Budžets
48,000,000.00$
When Pete and Ellie decide to start a family, they stumble into the world of foster care adoption. They hope to take in one small child but when they meet three siblings, including a rebellious 15 year old girl, they find themselves speeding from zero to three kids overnight.

Hotel for Dogs | ASV
Žanrs
Budžets
35,000,000.00$
Endijai un Brūsam jāatrod jauns mājoklis savam mīlulim - sunim Piektdienim. Bērni uziet pamestu viesnīcas ēku un Brūss, liekot lietā savas izgudrotāja spējas, pārvērš to par suņu paradīzi Piektdienim un drīz vien – arī suņuka draugiem. Suņu rejas dara uzmanīgus kaimiņus, tādēļ māsai un brālim jāizdomā jauni risinājumi, lai neviens neuzzinātu, ka ēka pārvērtusies par suņu viesnīcu. Lomās: Emma Roberts, Jake T. Austin, Lisa Kudrow, Don Cheadle Režisors: Thor Freudenthal

Admission | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (32745 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
Kulta filmas „Amerikāņu pīrāgs” režisors Pols Vaiss piedāvā jaunu komēdiju „Uzņemšana”. Galvenajās lomās – amerikāņu komiķi Tīna Feja („Neprātīgais vakars”, seriāls „30 Rock”) un Pols Rads („Paraugdžeki”, „Es mīlu tevi, vecīt!”). Porša (Tīna Feja) savu dzīvi ir veltījusi tikai darbam - viņa atbild par studentu uzņemšanu prestižajā Prinstonas universitātē un gatavojas nozīmīgam paaugstinājumam. Karjera un privātā dzīve sagriežas kājām gaisā, kad viņas bijušais kursabiedrs Džons (Pols Rads) iesaka augstskolā uzņemt talantīgo skolnieku, kas, iespējams, ir Poršas dēls, ko pirms daudziem gadiem viņa atdevusi adopcijai citā ģimenē.

Philomena | Lielbritānija
Žanrs
Budžets
12,000,000.00$
"Filomena" ir britu komēdija - drāma, kura ir nominēta četrām ASV Kinoakadēmijas balvām Oscar, ieskaitot nominācijas Labākā filma un Labākā aktrise (Džūdija Denča). Filma arī tika nominēta četrām BAFTA balvām un trīs Zelta globusiem. "Filomena" ir uz patiesiem notikumiem balstīts stāsts par māti, kura dodas meklēt savu dēlu, ar kuru viņa tika izšķirta 50 gadus atpakaļ. Kopā ar rakstnieku, kurš meklē stāstu savai nākamajai grāmatai, Filomena dodas uz Īriju, bet pēc tam uz Ameriku, kur atklāj negaidītus faktus par kādreiz zaudēto dēlu.

Mr. Peabody & Sherman | ASV
Žanrs
Budžets
145,000,000.00$
Pībodija kungs - uzņēmējs, izgudrotājs, zinātnieks, Nobela prēmijas laureāts, gardēdis, divkārtējs Olimpiskais čempions un ģēnijs. Ak jā, starp citu - viņš ir suns. Ar savas laika mašīnas palīdzību, Pībodija kungs kopā ar pieņemto dēlu Šērmenu ceļo pagātnē, lai klātienē vērotu nozīmīgākos vēsturiskos notikumus un satiktu slavenas vēsturiskas personības. Bet, kad Šērmens pārkāpj laika ceļošanas noteikumus, mūsu varoņiem ir atkal jādodas bīstamos piedzīvojumos, lai atjaunotu vēsturisko notikumu pareizo secību un izglābtu nākotni. Turklāt, Pībodija kungam būs jātiek galā ar visgrūtāko uzdevumu - jākļūst Šērmenam par īstu tēvu.

1 2