terorists

Blackhat | ASV
Žanrs
Budžets
70,000,000.00$
Režisora Maikla Manna (Heat, The Insider, Collateral, Miami Vice) jaunā filma! Filmas darbība risinās pasaulē, kurā lielāko apdraudējumu cilvēcei rada kibernoziegumi. Lielvalstu slepenajiem dienestiem jāaptur vērienīgs sazvērestības plāns, un lai to izdarītu, viņiem nākas piesaistīt Nikolasu Heteveju – bijušo programmētāju un hakeri, kurš atrodas apcietinājumā.

London Has Fallen | ASV| Lielbritānija| Bulgārija
Žanrs
Budžets
60,000,000.00$
Pasaules lielāko valstu vadītāji ieradušies Londonā, lai piedalītos Lielbritānijas premjerministra bērēs. Kaut gan no apsardzes viedokļa šis ir pasaulē drošākais pasākums, tā laikā varens pret Rietumu politiku noskaņots grupējums grasās satricināt civilizācijas pamatus. Londonā cits pēc cita notiek terora akti. Par gruvešiem pārvēršas ne vien Britu parlaments un Lielais Bens, visa pilsēta top par uguns un haosa labirintu.

Eye in the Sky | Lielbritānija
Žanrs
Budžets
13,000,000.00$
Slepenas militāras operācijas laikā ar drona palīdzību tiek novērota teroristu grupa, kura atrodas Nairobi, Kenijā. Kad tiek noskaidrots par teroristu plāniem veikt pašnāvniecisku uzbrukumu, par novērošanas misijas galveno uzdevumu kļūst mērķa iznīcināšana. Taču situāciju sarežģī kāds apstāklis - trieciena zonā atrodas deviņus gadus veca meitenīte, kura nostāda operācijā iesaistītās personas grūta lēmuma priekšā.

American Assassin | ASV| Honkonga
Žanrs
IMDB
6.2 (64930 balsu)
Budžets
33,000,000.00$
23-gadīgais Mičs, zaudējis savu līgavu teroristu uzbrukumā, ir apsēsts ar atriebību. Viņš uzsāk apmācības specvienības rotā, lai atrastu un nogalinātu tos, kuri ir atbildīgi par viņas līgavas slepkavību. Par viņa instruktoru tiek nozīmēts Aukstā kara veterāns, ar kuru kopā viņi izmeklēs it kā savstarpēji nesaistītus teroristu uzbrukumus. Izmeklēšana viņus aizvedīs uz pēdām izbijušam CIP aģentam, kurš ir apmāts ar kara uzsākšanu Tuvajos austrumos.

Vantage Point | Spānija| ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
6.6 (151652 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Pretterorisma samita laikā tūkstošu cilvēku acu priekšā pret ASV prezidentu tiek izdarīts atentāts. Par nozieguma lieciniekiem kļūst gan tūrists ar videokameru, gan slepenā dienesta aģenti un televīzijas režisore un vēl simtiem cilvēku - tomēr katrs no viņiem redz tikai atsevišķus notikumus. Viens noziegums, astoņas dažādas liecības - dažādu cilvēku redzētais sniedz pavedienu, lai atklātu patiesību, kas slēpjas aiz šī nozieguma. Lomās: Dennis Quaid, William Hurt, Matthew Fox, Sigourney Weaver, Forest Whitaker, Zoe Saldana, Edgar Ramirez, Eduarodo Noriega, Shelby Fenner Režisors: Pete Travis

1 2 3 4