attiecības

Playing by Heart | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (18161 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Vienpadsmit skaidri izteikti cilvēki strādā ar sirds lietām LA, Pāvils producē Hannas TV ēdienu gatavošanas šovu. Marks mirst no AIDS. Vīrieši ir applaucējuši Mereditu, tāpēc viņa atspēko Trentes šarmu, bet viņš turpina. Modernais, prolix Džoans mēģina savilkt vientuļo Keenanu savā orbītā. Laulības pārkāpējs pāris tiekas viesnīcās vakara seksam. Hjū sievietēm bāros stāsta garas, parasti traģiskas, pasakas.

Heavenly Creatures | Vācija| Jaunzēlande
Žanrs
IMDB
7.3 (57201 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Turīgais un grūtībās nonākušais pusaudzis Džuljeta ar savu ģimeni pārceļas no Anglijas uz Jaunzēlandi un drīz sadraudzējas ar kluso, pāvestu Paulīni, izmantojot viņu kopīgo fantāzijas un literatūras mīlestību. Kad viņu vecākiem rodas aizdomas, ka viņu aizvien intensīvākā un obsesīvā saikne kļūst neveselīga, meitenes izšķīdina tumšu plānu tiem, kas draud viņus šķirt.

That Awkward Moment | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (94749 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Labākie draugi Džeisons un Daniels ļaujas ikdienišķām spārnām un izbauda viņu bezrūpīgo, nepievienoto dzīvi. Uzzinājuši, ka viņu drauga Mikey laulība ir beigusies, viņi ar prieku uzņem viņu atpakaļ viņu lokā. Trīs jaunie vīrieši noslēdz paktu, lai izklaidētos un izvairītos no saistībām. Tomēr, kad visi trīs ir iesaistījušies nopietnās attiecībās, viņiem romances ir jāslēpj viena no otras.

Dan in Real Life | ASV
Žanrs
Budžets
25,000,000.00$
Padomdevējs Dans Burns ir attiecību eksperts, bet kaut kā cīnās, lai gūtu panākumus kā brālis, dēls un vientuļais vecāks trim meitenei, kas agrāk slimo. Lietas kļūst vēl sarežģītākas, kad Dans uzzina, ka sieviete, kuru viņš iemīlas, patiesībā ir viņa brāļa jaunā draudzene.

After Sex | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (7809 balsu)
Budžets
825,000.00$
Sekss ir pamats intimitātes un ievainojamības pārbaudei. Izskata mūsdienu attiecību sarežģītību, izmantojot astoņus atsevišķus pārus. Dialogā un kompromitējošās situācijās filma mūs ved no attiecību sākuma līdz pēc tam un pēta katru posmu starp humora redzēšanu drāmā, sirds sāpēm un visa tā sajaukšanu.

Vanilla Sky | Spānija| ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (236,609 balsu)
Budžets
68,000,000.00$
Risks parubīties!
Deivids ir sieviešu mīlulis, kurš, līdz ar iemīlēšanos Sofijā, sajuties izpircis vainu. Tomēr, pirms šīs attiecības var sākties, Deivids iekuļas problēmās - viņš tiek pierunāts sēsties mašīnā, kuru vada pašnāvnieciskā bijusī - Jūlija. Nobraucot no tilta, Jūlija iet bojā un smagi ievaino Deividu. Operācija un Sofijas mīlestība, šķiet, ir atgriezusi Deivida veiksmi, tomēr baismīgi negadījumi drīz vien liek viņam pārdomāt eskstences pamatus.

Crazy, Stupid, Love. | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (451105 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Kals Vīvers (komiķis Stīvs Karels) ir veiksminieks - viņam ir lielisks darbs, sapņu māja, jauki bērni un mīļotā sieva, ar kuru viņš iepazinās jau vidusskolā. Tomēr, kad Kals uzzina, ka sieva viņu krāpj un pieprasa šķiršanos, viņa ideālā dzīve mainās līdz nepazīšanai... Visu vēl vairāk sarežģī tas, ka Kals jau vairākas desmitgades nav bijis uz randiņiem - par spīti viņa centieniem, iepazīšanās ar citām sievietēm ir ļoti neveikla, un šķiet, ka Kals ir nolemts vientulībai. Viss mainās brīdī, kad viņš satiek siržu lauzēju un randiņu ekspertu Džeikobu (Raiens Goslings). Lomās: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, John Carroll Lynch, Marisa Tomei,, Kevin Bacon, Jonah Bobo Režisors: Glenn Ficarra

The Ugly Truth | ASV
Žanrs
Budžets
38,000,000.00$
Pēc romantikas alkstoša TV raidījumu producente apņemas pierādīt savam šovinistiskajam kolēģim Maikam, ka pasaulē eksistē mīloši, inteliģenti un cēli vīrieši. Tiesa, pati viņa gan tādu vēl nav sastapusi, bet uzskata, ka tas ir tikai laika un veiksmes jautājums. Viņa vienojas ar Maiku, ka iesaistīsies viņa organizētā eksperimentā, kurā katram jāpierāda sava patiesība. Pārbaužu virkne tomēr noved pie visai negaidīta rezultāta. Lomās: Katherine Heigl, Gerard Butler, Eric Winter, John Michael Higgins, Nick Searcy, Kevin Connolly, Cheryl Hines Režisors: Robert Luketic Scenārijs: Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith Producents: Kimberly di Bonaventura

How to lose a guy in 10 days | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (183,313 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Endija Andersone (Keita Hadsone) ir slejas "Kā" autore. Žurnāla redaktore uzdod viņai ļoti neparastu uzdevumu. Endijai jāuzraksta par visām tām lietām, ko sievietes varētu darīt, lai it kā negribot aizbaidītu vīrieti un - viņai pašai tas jāizmēģina 10 dienās. Viņas uzdevums ir atrast vīrieti, kurš viņā iemīlas, pēc tam izmēģināt visas klasiskās kļūdas, lai viņš to pamestu.

The Time Traveller`s Wife | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (131112 balsu)
Budžets
39,000,000.00$
Viņi iepazinās, kad viņai bija seši gadi, bet viņam - trīsdesmit seši. Viņi apprecējās, kad viņai bija 23, bet viņam 31. Tas noticis tāpēc, ka Henrijs cieš no retas ģenētiskas slimības - pārvietošanās laikā sindroma. Viņa pazušanas no Klēras dzīves ir neparedzamas, bet atgriešanās - komiskas, traumatiskas un traģiskas. Viņu mīlestība ir stāsts par ilgām, uzticību un nemirstīgo sajūtu piederēt viens otram, neatkarīgi no apstākļiem, kas viņus šķir. Lomās: Rachel McAdams, Eric Bana, Arliss Howard, Ron Livingston, Stephen Tobolowsky Režisors: Robert Schwentke

Wolke neun | Vācija
Žanrs
Budžets
98.00$
Inge ir vidusmēra sieviete, kura jau labu laiku kā pārsniegusi 50 gadu atzīmi un nonākusi dilemmas priekšā: vai tiešām Verners, ar kuru viņa nodzīvojusi kopā vairāk nekā 30 gadu, ir viņas īstais? Inge piepelnās, labojot drēbes, un, kad viens no klientiem tā dziļāk ieskatās sievietes acīs, viņa saprot, ka ir iemīlējusies. Lomās: Ursula Werner, Horst Rehberg, Horst Westphal Režisors: Andreass Dresen Scenārists: Andreas Dresen, Jörg Hauschild, Laila Stieler, Conny Ziesche Producents: Dagmar Mielke Filma vācu valodā ar subtitriem angļu un latviešu valodā.

Definitely, maybe | Francija| Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.2 (7.2 balsu)
Šķiršanās procesa laikā Vils nonāk savas 10 gadus vecās meitas jautājumu krustugunīs par laiku pirms viņš bija precējies. Maija vēlas zināt, kā viņas vecāki iepazinās un iemīlējās. Vila stāsts sākas 1992.gadā, kad viņš - jauns ideālists ierodas Ņujorkā, lai strādātu pie Bila Klintona priekšvēlēšanu kampaņas, pamazām iepazīst politikas "virtuvi" un piedzīvo romantiskas attiecības ar trim visai atšķirīga rakstura sievietēm, kurām Vils savā stāstā izmaina vārdus. Maijai nākas minēt, kuru no trim sievietēm viņas tēvs beigu beigās apprecēja? Vai viņas māte ir Vila koledžas gadu draudzene vārdā Emīlija? Varbūt viņa sena draudzene un uzticības persona Eiprila? Vai tomēr gaisīgā, bet ambiciozā žurnāliste Sammera? Maija cenšas salikt kopā tēva romantisko attiecību puzli. Savukārt Vils saprot, ka stāsts ar laimīgām beigām vēl ir iespējams. Lomās: Ryan Reynolds, Isla Fisher, Derek Luke, Abigail Breslin, Elizabeth Banks, Rachel Weisz Režisors: Adam Brooks

1 2 3 4