attiecības

Frank & Lola | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (5166 balsu)
Psihoseksuāls noir mīlas stāsts, kas izveidots Lasvegasā un Parīzē, par mīlestību, apsēstību, seksu, nodevību, atriebību un, visbeidzot, izpirkšanas meklējumiem.

The Savages | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (35045 balsu)
Māsa un brālis saskaras ar ģimenes atbildības realitāti, kad sāk rūpēties par savu grūtībās nonākušo tēvu.

In a Relationship | ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
5.5 (1683 balsu)
Ilgtermiņa pāris Owen un Hallie šķiras - vai varbūt nē? - un tiklīdz viņu attiecības sasniedz pagrieziena punktu, Metjū un Vilja sāk savu romantiku.

Nostalgia | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (910 balsu)
Stāstu mozaīka par mīlestību un zaudējumiem, izpētot mūsu attiecības ar objektiem, artefaktiem un atmiņām, kas veido mūsu dzīvi.

I Do... Until I Don't | ASV
Žanrs
IMDB
4.5 (1269 balsu)
Floridas štatā Vero pludmalē triju pāri, kas atrodas dažādās attiecībās, kļūst par filmas, kurā par laulībām tiek uzskatīta par senatnīgu ideju, kurai nepieciešama atkārtota sākšana, tēmu: Kāpēc gan nepārvērst laulību septiņu gadu darījumā ar iespēju to atjaunot?

Things You Can Tell Just by Looking at Her | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (6338 balsu)
Kalifornijā sieviešu grupa cīnās ar personīgām problēmām, jo viņu ceļi savijas neparedzētos veidos. Dr Elaine Keener, kas ir vienīgā savas vecās mātes aprūpētāja, vēršas pie Tarot karšu lasītājas Kristīnes, lai saņemtu garīgo palīdzību. Kristīne cīnās ar savām angstēm sava mīļotā novājinošās slimības dēļ. Tikmēr bankas vadītājs nodarbojas ar nevēlamu grūtniecību, divas māsas tiecas pēc romantiskām interesēm, un mājsaimniece atgriežas iepazīšanās spēlē.

Crazy/Beautiful | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (23344 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
Klusā okeāna Palisades štatā nabadzīgais latīņu tautietis satrauc nemierīgu meiteni no pārtikušās apkārtnes.

Love & Basketball | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (17360 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Jauns afroamerikāņu pāris šajā drāmā pārvietojas pa romantikas un vieglatlētikas sarežģītajiem ceļiem. Kvinsijs Makkalds (Omars Epss) un Monika Raita (Sanaa Lathan) uzauga vienā un tajā pašā apkārtnē un jau kopš bērnības pazīst viens otru. Pieaugot pieaugušajam, viņi iemīlas, bet viņiem ir arī otra visu patērējošā aizraušanās: basketbols. Viņi visu dzīvi ir sekojuši spēlei, un laukumā nav ne mazums talantu. Tā kā Kvincija un Monika cenšas panākt, lai viņu attiecības darbotos, viņi izmanto atšķirīgus karjeras ceļus, kaut arī vidusskolas un koledžas basketbolā, un, viņi cer, nonākot starta galā lielās līgas profesionālajā bumbā.

Love and Other Disasters | Francija| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.2 (13335 balsu)
Flighty Emily "Jacks" Jackson strādā britu izdevuma Vogue žurnālā. Tā vietā, lai uzturētu attiecības, Džekss regulāri sadarbojas ar savu uzticīgo bijušo draugu Džeimsu Vārdstonu un dzīvo kopā ar geju scenāristu Pīteru Simonu. Kad Džeks satiekas argentīniešu fotogrāfa palīgu Paolo Sarmiento, viņa pieņem, ka viņš ir gejs, un mēģina viņu savest kopā ar Pīteru, neapzinoties, ka Paolo ir taisns un viņā iemīlējies.

Your Sister's Sister | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (25213 balsu)
Budžets
125,000.00$
Irisa uzaicina savu draugu Džeku pēc brāļa nāves palikt ģimenes lokā uz salas. Viņu attālajā kajītē Džeka piedzēries sastapšanās ar Hannu, Īrisa māsu, sāk daudz dienu.

Strange Planet | Austrālija
Žanrs
IMDB
5.6 (799 balsu)
Alise, Džūdija un Sallija ir trīs Austrālijas istabas biedri, kuri ir nelaimīgi iemīlējušies. Gada laikā viņi piedzīvo daudzus personīgus kāpumus un kritumus. Tikmēr Īvāns, Džoels un Neils ir draugi un kolēģi ar līdzīgām problēmām, un pakāpeniski viņu dzīves dažādā mērā krustojas ar sieviešu trijnieku. Vai kāds no šiem jauniešiem beidzot atradīs apmierinošas attiecības?

Mojave Moon | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (2298 balsu)
Al Makkorda pavada savu iecienīto restorānu, kad satiek pievilcīgu jauno sievieti (Ellie), kura meklē braucienu no pilsētas uz Mojave tuksnesi, kur dzīvo viņas māte. Maz zina, ka, lai arī Ellija viņā iemīlas, viņš par māti (Džūliju) parūpējas par spīti tam, ka tuvumā atrodas Džūlijas puisēns, kurš, šķiet, jebkurā brīdī varētu kļūt par berzerkiem. Seko vēl dīvaināki, jautrāki notikumi, un Alam ir jāatrod kaut kāds izskaidrojums. Viņa dzīve nekad vairs nevar būt tāda pati.

1 2 3 4