koledža

Roger Dodger | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (16601 balsu)
Pēc sadraudzības ar savu mīļāko un priekšnieku gludi runājošs vīrietis izved savu pusaudzi brāļadēlu mājā pilsētā, lai meklētu seksu.

Happy Death Day | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (74,874 balsu)
Budžets
4,800,000.00$
Skaistā Trī pamostas savas dzimšanas dienas rītā – svešās kopmītnēs, kopā ar nepazīstamu puisi... Kas notika iepriekšējā vakarā? Nav ne jausmas. Viņu gaida lekcijas, vakarā – dzimšanas dienas ballīte, un viņa nenojauš, ka viens no ballītes viesiem viņu nogalinās. Pienāk rīts, un Trī pamostas… savas dzimšanas dienas rītā, svešās kopmītnēs, kopā ar to pašu nepazīstamo puisi. Lekcijas, vakarā gaidāma ballīte, taču viņu nepamet sajūta, ka šo dienu viņa jau ir piedzīvojusi... Ar katru dzimšanas/nāves dienu Trī ir soli tuvāk, lai atklātu savu slepkavu, jo ja viņai tas neizdosies, viņa pamodīsies savas dzimšanas dienas rītā, svešās kopmītnēs... Atkal. Trilleri "Daudz laimes nāves dienā" piedāvā studija Blumhouse - filmu "Prom!" (Get Out) un "Sašķeltais" (Split) veidotāji.

Prince and Me, The | ASV| Čehija
Žanrs
IMDB
5.9 (34,998 balsu)
Studente Peidža no Viskontas iemīlās savā simpātiskajā kursabiedrā Edijā; arī Edijs iemīlās Peidžā, bet Peidža pat nenojauš, ka Edijs īstenībā ir Dāņu princis Edvards. Kad Peidža par to uzzina, viņas priekšā stāv izvēle - vai viņa spēs kļūt par nākamā Dānijas karaļa sievu.

Toy Story 3 | ASV
Žanrs
Budžets
200,000,000.00$
Vudijs, Bazs un pārējo rotaļlietu kompānija ir atgriezusies! Viņu īpašnieks Endijs ir jau izaudzis un gatavojas doties prom, lai iestātos koledžā, bet rotaļlietas tiek atdotas bērnudārzam. Viens par visiem un visi par vienu - atraduši starp citām rotaļlietām jaunus draugus, Vudija un Baza kopīgi vadītie sazvērnieki gatavojas lielajai bēgšanai atpakaļ uz savām mājām. Lomas ierunājuši: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Estelle Harris, John Morris, Laurie Metcalf, R. Lee Ermey, Jodi Benson, Ned Beatty, Bonnie Hunt, Timothy Dalton, Jeff Garlin, Whoopi Goldberg, Michael Keaton. Režisors: Lee Unkrich Skaties filmu arī 3D formātā!

Larry Crowne | ASV
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Holivudas zvaigznes Džūlija Robertsa un Toms Henks romantiskā komēdijā „Lerijs Krauns”! Pirms atlaišanas no darba Lerijs Krauns (Toms Henks) strādāja kādā lielā kompānijā. Tagad, īsti nezinot, ko iesākt tālāk, Lerijs dodas uz vietējo koledžu, lai sāktu visu no jauna. Koledžā viņš pievienojas jautrai kompānijai un negaidīti iemīlas vienā no pasniedzējām - Mersedesā (Džūlija Robertsa), kurai jau sen ir zudusi kaislība gan pret savu darbu, gan savu vīru. Lomās: Tom Hanks, Julia Roberts, Sarah Mahoney, Roxana Ortega, Randall Park, Brady Rubin Režisors: Tom Hanks

The House Bunny | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (76992 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Šellija jau kopš 18 gadu vecuma strādā sapņu darbu - viņa pozē Playboy fotogrāfiem un bauda bezbēdīgu dzīvi kotedžā kopā ar savām kolēģēm. Visas viņas rūpes ir skaistumkopšana un izklaides. Taču visam pienāk gals - kad Šelijai aprit 27 gadi, viņa saņem vēstuli no bosa, kurā teikts, ka zaķa lomai ir viņa ir par vecu un Playboy nams viņai nekavējoties jāpamet. Izmisusi, viņa klimst pa ielām, līdz nonāk Universitātes kopmītņu pilsētiņā. Kādā no kompītņu korpusiem iekārtojušās Zeta studenšu kluba studentes - meitenes, uz kurām nekad puiši nav atskatījušies. Šellija apņemas iemācīt viņām gan šarmu un iznesīgumu, gan arī uzlabot viņu māju ar pūkainiem rozā tepiķiem un skaistumkopšanas inventāru. Drīz izrādās, ka Zetas no viņu mītnes draud izlikt, tomēr Šellija to nepieļaus. Lomās: Anna Faris, Emma Stone, Rumer Willis, Kat Dennings, Sarah Wright, Dana Goodman, Katharine McPhee, Colin Hanks, Christopher McDonald, Beverly D'Angelo Režisors: Fred Wolf Scenārists: Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith Producents: Karen McCullah Lutz

Pitch Perfect | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (267376 balsu)
Budžets
17,000,000.00$
Kad Beka uzsāk mācības jaunajā koledžā, viņa iesaistās a capella vokālajā grupā, kas vieno visdažādākās meitenes – augstprātīgās sabiedrības dāmas, naivās sapņotājas un arī pāris dīvainītes. Viņas gaida nežēlīga cīņa – koledžu a capella vokālo grupu konkurss. Tā būs viņu trakākā vai arī pati foršākā pieredze (vai arī mazliet no katras). No popmūzikas klasikas jaunā izpildījumā līdz mūsdienu hītiem, „Pirmklasīgās” būs gada muzikālākā komēdija!

Boyhood | ASV
Žanrs
Budžets
4,000,000.00$
ASV Kinoakadēmijas balva "Oscar"! Labākā otrā plāna aktrise - Julianne Moore. 3 Zelta Globusa balvas! Labākā filma drāmas žanrā. Labākais režisors - Ričards Linkleiters. Labākā otrā plāna aktrise - Patrīcija Ārkete. 3 BAFTA balvas! Labākā filma. Labākais režisors. Labākā otrā plāna aktrise. Režisora Ričarda Linkleitera "Puikas gadi" ir unikāls projekts – filma ar vieniem un tiem pašiem aktieriem tika veidota 12 gadus. Filmas sākumā tās galvenais varonis Meisons ir 6 gadus vecs, un filma seko līdzi tam, kas notiek viņa puikas gados - pārcelšanās uz jaunu skolu, pirmā iemīlēšanās, pirmā vilšanās. "Puikas gadi" – tā ir emociju gamma, ko piedzīvo ikviens, kļūstot par pieaugušu cilvēku. Režisors Ričards Linkleiters veidojis filmas "Before Sunrise", "Before Sunset", "Before Midnight".

Irrational Man | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (54561 balsu)
Budžets
11,000,000.00$
Pasaulslavenā režisora un scenārista Vudija Alena jaunākais meistardarbs. Mazā universitātes pilsētā ierodas filozofijas profesors Eibs Lukass, kurš atrodas eksistenciālā pusmūža krīzē. Viņam nekas dzīvē nesagādā prieku, viņš ir zaudējis interesi par visiem saviem hobijiem un atrodas emocionāla bezdibeņa priekšā. Negaidīti viņš atrod jaunu nozīmi savai dzīvei, kad uzsāk romantiskas attiecības ar savu labāko studenti Džilu.

Neighbors 2: Sorority Rising | ASV| Ķīna
Žanrs
IMDB
5.7 (109295 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Maks un Kellija beidzot ir tikuši vaļā no vieniem sliktajiem kaimiņiem - studentu brālības, taču nepaiet ilgs laiks, kad klusajā piepilsētā parādās nākamie pretendenti uz 'slikto kaimiņu' titulu. Un šoreiz... tās ir studentes. Meklējot glābiņu, kā tikt vaļā no trakulīgajām kaimiņienēm, viņi satiek savu bijušo 'slikto kaimiņu' Tediju (Zaks Efrons).

I Know Who Killed Me | ASV
Žanrs
IMDB
3.6 (30132 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Obrija Fleminga ir kādas mazpilsētiņas iedzīvotāja, spējīga studente ar bagātu fantāziju, ko nolaupījis kāds maniakāls slepkava. Pēc divām šausmu pilnām nedēļām viņai izdodas izrauties no gūsta. Taču, nokļuvusi atpakaļ pilsētā, viņa sevi tagad sauc par Dakotu Mosu un apgalvo, ka īstajai Obrijai joprojām draud nāves briesmas. Apkārtējie viņai netic, piedēvējot smagu psiholoģisku traumu. Tomēr meitenei ir sava taisnība. Negaidot palīdzību, viņa sāk rīkoties patstāvīgi, lai izglābtu Obriju un atrast maniaku, kas viņu nolaupīja... Galvenajā lomā - skandalozi slavenā jaunā Holivudas aktrise Lindsija Loena! Lomās: Lindsay Lohan, Julia Ormond, Neal McDonough, Brian Geraghty, Garcelle Beauvais Režisors: Chris Sivertson

1 2 3