Orion Pictures

Desperately Seeking Susan | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (20132 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Roberta ir garlaicīga piepilsētas mājsaimniece, kura aizraujas ar sievieti Sjūzenu, par kuru viņa zina tikai lasot ziņojumus sev un no viņas laikraksta personāla sadaļā. Šis valdzinājums sasniedz maksimumu, kad sludinājums ar virsrakstu “Izmisīgi meklē Sūzanu” piedāvā satikties. Arī Roberta iet, un virknē notikumu, kas saistīti ar amnēziju un kļūdainu identitāti, Solis dzīvē nonāk solī.

City of Industry | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (5546 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Pensionēts zaglis zvēr atriebību vājprātīgajam, kurš noslepkavoja savu brāli un partneri, vienlaikus dodoties skrējienā ar laupījumu, kuru viņi nozaga.

The Falcon and the Snowman | ASV| Lielbritānija| Meksika
Žanrs
IMDB
6.8 (10230 balsu)
Patiesais stāsts par neapmierinātu militārā būvuzņēmēja darbinieku un viņa narkotiku stūmēju bērnības draugu, kurš kļuvis par Padomju Savienības spiegu.

Eight Men Out | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (17905 balsu)
Lieliskā 1919. gada Čikāgas White Sox komanda ir skumjākā komanda, kas jebkad ir izcīnījusi penneli. Komanda ir rūgta pie sava graša pinčera īpašnieka Čārlza Komiskija un viņu pašu komandas biedriem. Spēlētāji izmanto šo iespēju, piedāvājot dažiem spēlētājiem USD iemest sēriju (Lielākā daļa spēlētāju nedabūja tik daudz, kā tika solīts.) Bet Buks Weavers un lieliskais bezbailīgais Džo Džeksons pēdējā brīdī atgriežas, lai mēģinātu spēlēt savu labākais. Sox faktiski gandrīz atgriežas no 3-1 deficīta. Pēc 2 gadiem patiesība izklīst un Sox tiek iesūdzēts par vairākiem kontiem. Žūrija viņus atzīst par nevainīgiem, bet beisbola komisāram Landisam ir citi plāni. Astoņu spēlētāju darbība tiek apturēta uz mūžu, un Buks Vēvers visu atlikušo mūžu cenšas notīrīt savu vārdu.

Mississippi Burning | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (83014 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Divi FBI aģenti, kas 60. gados izmeklē civiltiesību darbinieku slepkavības, cenšas pārkāpt klusuma sazvērestību nelielā dienvidu pilsētā, kur segregācija sadala melnbalto. Jaunākais aģents, kurš apmācīts FBI skolā, nonāk pretrunā ar sava partnera, bijušā šerifa, mazajām pilsētām.

The Belko Experiment | ASV| Kolumbija
Žanrs
IMDB
6.1 (41264 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Astoņdesmit amerikāņu strādnieku grupa tiek aizslēgta savā kabinetā, un nezināma balss pavēl viņai piedalīties vītā spēlē.

The Dark Half | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (15204 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Thad Beaumont ir ļoti veiksmīgu vardarbīgu celulozes trilleru sērijas, kas uzrakstīts ar “George Stark” pseidonīmu, autors, bet, kad viņš nolemj “nogalināt” savu alter-ego izspēles ceremonijā, tas izgūst virkni sadistisku slepkavību. kas atbilst viņa celulozes romāniem, kuri drīz vien atklājas kā paša Stārka darbs. Izskatās pēc sava kolēģa mānijas versijas, Stārks nevēlas atmest rakstīšanas spēli - pat ja tas nozīmē atnākšanu pēc Tadas sievas un viņu mazuļa.

Throw Momma from the Train | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (32245 balsu)
Budžets
14,000,000.00$
Lerijs Donners, autors ar nežēlīgu bijušo sievu, pasniedz rakstīšanas darbnīcu, kurā vienam no viņa studentiem Owenam ir apnikuši viņa valdonīgā māte. Kad Ouens vēro Hičkoka klasiku, kas, šķiet, atspoguļo viņa paša dzīvi, viņš nolemj īstenot filmas sižetu un piedāvā nogalināt Larija bijušo sievu, ja Larijs sola slepkavot savu mammu. Pirms Larijs iegūst iespēju reaģēt uz plānu, šķiet, ka Ovens jau ir uzsācis lietas.

State of Grace | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.2 (19989 balsu)
Terijs Noonans atgriežas mājās Ņujorkas Hells virtuvē pēc desmit gadu prombūtnes. Drīz viņš pieslēdzas bērnības biedram Džeki, kurš ir iesaistīts Īrijas mobā, kuru vada viņa brālis Frenkijs. Terijs arī atsauc vecu liesmu kopā ar Džekija māsu Kathleen. Drīz Terijs tomēr saplīsīs starp lojalitāti draugiem un lojalitāti citiem.

Gang Related | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (7604 balsu)
Diviem korumpētiem policistiem ir veiksmīga, šķietami nevainojama naudas pelnīšanas shēma - viņi pārdod narkotikas, kuras konfiscējuši no dīleriem, nogalina dīlerus un vaino noziegumos ielu bandas. Viņu shēma norit raiti, līdz viņi nogalina slepenu DEA aģentu, kurš darbojas kā izplatītājs, un pēc tam mēģina slēpt savu noziegumu.

Malone | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (2491 balsu)
Pagaidām CIP slepkava Ričards Malone cer uz mierīgu pensionēšanos mierīgajā Klusajā Klusā okeāna ziemeļrietumos, bet tas, ko viņš gūst, ir dārdoņa ar labējo ekstrēmistu, kurš apzīmē slepenu revolūciju. Pielāgots no Viljama Vingeta romāna “Bise”.

F/X | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (16614 balsu)
Kinofilmu specefektus vīrieti nolīgusi valdības aģentūra, lai palīdzētu nokārtot plaši pazīstama gangstera slepkavību. Kad aģentūra viņu divreiz šķērso, viņš izmanto savus speciālos efektus, lai notvertu gangsteru un korumpētos aģentus.

1 2 3