Carte Blanche

Neptune Frost | Francija| ASV| Rwanda
Žanrs
IMDB
6.7 (640 balsu)
Burundi kalnu virsotnēs grupa izbēgušo koltāna kalnraču veido antikoloniālistu datorhakeru kolektīvu. No savas nometnes citas pasaules e-atkritumu izgāztuvē viņi mēģina pārņemt autoritāro režīmu, kas izmanto reģiona dabas resursus un tā iedzīvotājus. Kad starpdzimuma bēglis un izbēgušais koltāna kalnracis ar kosmisko spēku starpniecību atrod viens otru, viņu savienojums izraisa kļūmes lielākajā dievišķajā shēmā.

Private Property | ASV
Žanrs
IMDB
4.3 (1209 balsu)
Katrīna, grūtībās nonākusī aktrise un neapmierināta mājsaimniece, iesaistās savā jaunajā dārzniekā Benā. Kad viņš piešķir viņai uzmanību un jūtīgumu, ko viņa alkst, viņi sāk iemīlēt viens otru. Bet Bens nav tāds, kāds viņš izskatās.

Asking For It | ASV
Žanrs
IMDB
3.5 (762 balsu)
Pēc tam, kad mazpilsētas viesmīle Džo tiek seksuāli uzbrukta pēc randiņa ar savu veco draugu Maiku, viņa sadraudzējas ar noslēpumaino svešinieci Regīnu. Regīna iepazīstina viņu ar The Cherry Bombers, sieviešu grupu, kurā ietilpst Beatrise, Lilija, Sal, Džeta, Endžija un Fala. Visi, kas cieš no pagātnes traumām, kopā cīnās pret naidīgo sabiedrību, vēršoties pret vardarbīgiem brāļu zēniem, korumpētu cilvēku tirgotāju policiju, ko vada šerifs Morels, un bīstamo labējo grupu MFM (Men's First Movement), kuru vada Marks Vanderhils. Kamēr Džoijs tiek ierauts vēl vairāk viņu haotiskajā pasaulē, Sala vecā liesma, Loganas apgabala šerifs Vernons, izmeklē MFM, izraisot aizraujošu izrēķināšanos.

A Mouthful of Air | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6 (1833 balsu)
Džūlija ir jaunā māmiņa un bērnu grāmatu autore, kura aizbēg viņas radītajā Kreiolas krāsainajā pasaulē, lai atstātu aiz sevis pēcdzemdību depresijas radīto tumsu.

Creation Stories | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.1 (1350 balsu)
Patiess stāsts par Creation Records un tās bēdīgi slavenā dibinātāja Alana Makgī uzplaukumu un krišanu; cilvēks, kurš bija atbildīgs par “Brit Pop” skaņu celiņa piegādi 90. gadiem, kultūras renesanses desmitgadei, kas pazīstama kā Cool Britannia. No pazemīga sākuma līdz Dauningstrītas vakariņām, no izvairīšanās no tiesu izpildītājiem līdz vairāku platīna albumu izdošanai, Creation bija viss. Sabrukumi, bankrots, kautiņi un draudzības... un neaizmirstot par mūziku. Ietver dažus no labākajiem ierakstiem, ko jebkad esat dzirdējis, un mēs sekojam Alanam cauri narkotiku pārņemtai mūzikas miglai un haosam, jo viņa rokenrola sapnis iepazīst pasauli ar Oasis, Primal Scream un citām paaudzi definējošām grupām.