Kevin Feige Productions

She-Hulk: Attorney at Law | ASV
Žanrs
Dženifera Valtersa pārdzīvo viena, 30 gadu veca advokāta sarežģīto dzīvi, kas arī ir zaļš, 6 pēdas 7 collas liels lieljaudas sīcis.

Ms. Marvel | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (105054 balsu)
Lielisks students, kaislīgs spēlētājs un rijīgs fanu rakstnieks, Kamala Khan ir īpaši tuvs supervaroņiem, īpaši kapteinim Mārvelam. Tomēr viņai ir grūti iekļauties mājās un skolā, tas ir, līdz viņa iegūst tādas superspējas kā varoņi, uz kuriem viņa vienmēr ir uzlūkojusi. Dzīve ir vieglāka ar lielvarām, vai ne?

Moon Knight | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (234537 balsu)
Kad Stīvens Grānts, vieglprātīgs dāvanu veikala darbinieks, cieš no aptumšošanas un atmiņas par citu dzīvi, viņš atklāj, ka viņam ir disociatīvi identitātes traucējumi, un viņš dzīvo kopā ar algotni Marku Spektoru. Kad Stīvena/Marka ienaidnieki saplūst ar viņiem, viņiem ir jāpārvietojas savā sarežģītajā identitātē, vienlaikus nonākot nāvējošā noslēpumā starp spēcīgajiem Ēģiptes dieviem.

Hawkeye | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (186357 balsu)
Bijušajam atriebējam Klintam Bārtonam ir šķietami vienkārša misija: atgriezties pie ģimenes uz Ziemassvētkiem. Iespējams? Varbūt ar Keitas Bišopas palīdzību, 22 gadus vecu loka šāvēju, kurš sapņo kļūt par supervaroni. Abi ir spiesti strādāt kopā, kad Bārtona pagātnes klātbūtne draud izjaukt no sliedēm daudz vairāk nekā svētku noskaņu.

Loki | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (323733 balsu)
Dzīvsudrabs nelietis Loki atsāk savu lomu kā Dievs Mischief pēc notikumiem "Avengers: Endgame".

Doctor Strange in the Multiverse of Madness | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (421468 balsu)
Budžets
200,000,001.00$
Izmantojis senas burvestības, doktors Streindžs atver durvis uz multivisumu, kurā viņam kopā ar vecajiem un jaunajiem draugiem, vēl neizpētītajās mistiskajās pasaulēs nāksies stāties pretī paša alternatīvajai versijai un agrāk nepieredzētam ļaunumam. Atsevišķas ainas satur spilgtu gaismu, kas var ietekmēt cilvēkus, kuri ir uzņēmīgi pret gaismjūtīgu epilepsiju.

Thor: Love and Thunder | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (337662 balsu)
Budžets
250,000,000.00$
Pēc notikumiem filmā "Atriebēji: Noslēgums", Tors mēģina atgriezties pie ierastās dzīves un atrast sevī iekšējo mieru, taču jauns ienaidnieks, kurš vēlas iznīcināt visus esošos dievus, liek viņam apvienoties ar saviem vecajiem draugiem. Atsevišķas filmas ainas satur spilgtu gaismu, kas var ietekmēt cilvēkus, kuri ir uzņēmīgi pret gaismjūtīgu epilepsiju.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 | ASV
Žanrs
Pīters Kvills joprojām nespēj samierināties ar Gamoras zaudēšanu un tagad kopā ar Galaktikas sargu komandu ir spiests doties kārtējā piedzīvojumā, lai aizstāvētu Visumu no jauniem ienaidniekiem.