Sidney Kimmel Entertainment

Parker | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (124176 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Galvenais varonis ir profesionāls zaglis, kas vienmēr vadās pēc saviem morāles principiem. Taču tas viņam netraucē aizsūtīt uz viņpasauli ikvienu, kas nostājas ceļā.

The place beyond the pines | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (234602 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Filmas Blue Valentine režisora jaunais, drosmīgais kinodarbs ŅUJORKAS ĒNĀ ir aizraujoša un emocionāla drāma, kas pēta, kāda nesaraujama saite vieno tēvus un dēlus. Lūks (Raiens Goslings) ir bīstamu motocikla triku meistars, kas kopā ar ceļojošu šovu braukā no pilsētas uz pilsētu. Braukdams cauri Šenektedijai Ņujorkas štatā, viņš cenšas atjaunot attiecības ar bijušo mīļāko Rominu (Eva Mendesa) un uzzina, ka tai viņa prombūtnes laikā piedzimis abu dēls Džeisons. Lūks nolemj pamest klaidoņa dzīvi un gādāt par jauniegūto ģimeni. Viņš atrod automehāniķa darbu. Redzot, kādi ir Lūka mērķi un talanti, viņa darba devējs Robins (Bens Mendelsons) piedāvā iesaistīties fantastiskā banku aplaupīšanā. Tagad Lūks nonāk godkārīgā policista Everija Krosa (Bredlijs Kūpers) redzeslokā. Arī Everijs, kurš vada vietējo policijas iecirkni, bet kurā toni nosaka nekrietns un pērkams policists Deluka (Rejs Liota), cenšas sabalansēt darba pienākumus ar ģimenes dzīvi, pie kuras pieder viņa sieva Dženifera (Rouza Bērna) un dēlēns Eidžijs. Sekas, ko nesīs Everija satikšanās ar Lūku, radīs atskaņas nākamajā paaudzē un abu dēliem, Džeisonam (Deins Dehāns) un Eidžijam (Emorijs Koens) būs jāsaņem liktenīgais kopīgais mantojums.

I, Frankenstein | ASV| Austrālija
Žanrs
Budžets
65,000,000.00$
Populārās kino sāgas „Tumsas pasaule” veidotāji piedāvā episku fantastikas grāvējfilmu „Es, Frankenšteins”. Sens konflikts starp divām nemirstīgo būtņu – gārguļu un tumšo eņģeļu - armijām atsākas no jauna. Doktora Frankenšteina briesmīgais radījums vārdā Ādams turas pa gabalu no batālijām, nenostājoties nevienā no pusēm. Taču nedz gārguļiem, nedz tumšajiem eņģeļiem nedod mieru Ādama nemirstības noslēpums, kuru viņi alkst atklāt par katru cenu.

Walk of Shame | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (49536 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Pēc neveiksmīgas darba intervijas Losandželosas TV ziņu diktore ļaujas draudzeņu aicinājumam kopīgi apmeklēt ballīti vienā no elegantākajiem pilsētas klubiem. Pēc trakas nakts viņu svešinieka gultā pamodina aģenta sūtīta īsziņa, informējot, ka iepriekšējās dienas intervija ir bijusi veiksmīga un ka darbs ir viņas ar nosacījumu, ja viņa pēc astoņām stundām tiksies ar TV kanāla pārstāvjiem otrā pilsētas pusē. Bez naudas, telefona un auto viņa uzsāk atgadījumiem bagātu mēģinājumu paspēt uz viņas dzīvē svarīgāko tikšanos. Komēdija "Blondīne ēterā" ir skatītāju iemīļotu komēdiju autora Stīvena Brilla jaunākais darbs. Galvenajās lomās – Elizabete Benksa (“Pirmklasīgās”, “Kas gaidāms, kad gaidāms bērns”), Džeimss Mārsdens (“X-Cilvēki”), Džiliana Džeikobsa, Ītans Suplē, Villijs Garsons un citi.

The Age of Adaline | ASV
Žanrs
Budžets
25,000,000.00$
Jauna sieviete 20.gs. sākumā, būdama 29 gadus veca, piedzīvo autoavāriju, pēc kuras brīnumainā kārtā iegūst spēju nenovecot. Teju astoņdesmit gadus Adelaina dzīvo noslēgtībā, liedzot sev pietuvoties tuvāk. Adelainas meita ir vienīgā, kas par to zina. Pēc vientulībā pavadītiem gadiem Adelaina beidzot sastop vīrieti, ar kuru kopā vēlētos novecot. Adelaina atgūst kaisli dzīvot un mīlēt, taču brīdī, kad viņas noslēpums varētu tikt atklāts, pieņem lēmumu, kas izmainīs visu viņas dzīvi.

Sleeping with Other People | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (38236 balsu)
Neglābjams brunču mednieks un sieviete, kas krāpj savus vīriešus. Viņi abi nespēj uzņemties saistības attiecībās – vai viņiem var tikt dota otrā iespēja atrast īsto mīlestību? Pēc vienas nakts sakara universitātē Leinija un Džeiks nejauši satiekas pēc divdesmit gadiem un atklāj, ka abiem diviem ir viena un tā pati problēma – viņi abi nespēj ilglaicīgi noturēties attiecībās. Neskatoties uz abpusējām simpātijām, viņi nolemj palikt tikai draugi, bet to pateikt ir krietni vieglāk nekā izdarīt…

Demolition | ASV
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
Deiviss, veiksmīgs investīciju baņķieris, piedzīvo krīzi pēc sievas traģiskās bojāejas auto katastrofā. Pēc vienas sūdzību vēstules tirdzniecības automātu firmai Deiviss turpina rakstīt jaunas, atklājot pārsteidzošas personiskās atklāsmes. Klientu apkalpošanas pārstāve Karena saredz vēstulēs pašas emocionālās un finansiālās problēmas. Starp abiem izveidojas neparasta draudzība. Ar Karenas un viņas dēla palīdzību Deiviss sāk veidot jaunu dzīvi, no sākuma sagraujot savu iepriekšējo.

Hell or High Water | ASV
Žanrs
Budžets
12,000,000.00$
Baidoties pēc mātes nāves zaudēt ģimenes īpašumu kreditoriem, divi brāļi (Kriss Pains un Bens Fosters) ar kriminālu pagātni laupa bankas Teksasas apkaimē ar mērķi savākt nepieciešamo naudas summu kredīta atmaksai. Drīz vien brāļiem uz pēdām iziet vietējais šerifs-leģenda (Džefs Bridžess), kuram šis būtu pēdējais jau tā godalgām bagātās karjeras triumfs pirms pensijas. Katram no stāsta dalībniekiem ir sava taisnība, bet kopā tām sadzīvot nav lemts…

1 2