Crunchyroll

文豪ストレイドッグス | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (6956 balsu)
Nakajima Atsushi tika izraidīts no sava bērnunama, un tagad viņam nav, kur iet, un nav pārtikas. Stāvot pie upes, uz bada sliekšņa, viņš izglābj vīrieti, kurš dīvaini mēģina izdarīt pašnāvību. Šis vīrietis ir Dazajs Osamu, un viņš un viņa partneris Kunikida ir ļoti īpašas detektīvu aģentūras locekļi. Viņiem ir pārdabisks spēks un viņi nodarbojas ar gadījumiem, kas ir pārāk bīstami policijai vai militārpersonām. Viņi izseko tīģeri, kas šajā apgabalā parādījās nesen, aptuveni tajā laikā, kad Atsushi ieradās šajā apgabalā. Šķiet, ka tīģerim ir saistība ar Atsushi, un līdz brīdim, kad lieta tiks atrisināta, ir skaidrs, ka Atsushi nākotnē būs daudz vairāk Dazai un pārējo detektīvu!

シュガーアップル・フェアリーテイル | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (58 balsu)
Pēc mātes nāves Anna nolemj kļūt par Sudraba cukura meistaru tāpat kā viņas māte — augsti novērtēta nodarbošanās Hailendas valstī, kur ir ļoti maz amata meistaru. Anna dodas uz Luistonas pilsētu, kur karaliskā ģimene rīko cukura skulptūru festivālu. Lai kļūtu par Sudraba cukura meistari, viņai ir jāiegūst augstākā vieta un jāsaņem karaliskā medaļa. Šajā pasaulē cilvēki izturas pret fejām kā pret vergiem un izmanto vienu no viņu spārniem, lai tās kontrolētu. Anna negribīgi nopērk feju vārdā Sāls, lai kļūtu par miesassargu ceļā uz Lūstonu. Anna ir plosījusies starp Shall atbrīvošanu, taču viņai ir nepieciešams miesassargs bīstamajos ceļos uz festivālu.

トモちゃんは女の子! | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (206 balsu)
Puikas vidusskolas meitenei Tomo Aizava beidzot izdodas pateikt savam bērnības draugam Džūnam, ka viņa ir iemīlējusies. Diemžēl viņas atzīšanās viņam iet pāri viņa galvai — līdz vidusskolai viņš pat nesaprata, ka viņa ir meitene, un pat tagad Džūns joprojām uzskata viņu par brāli! Kā Tomo-čans var viņu pārliecināt par pretējo un iekarot Džuna sirdi?

ブルーロック | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (4554 balsu)
Pēc katastrofālās sakāves 2018. gada Pasaules kausa izcīņā Japānas komandai ir grūti pārgrupēties. Bet kas pietrūkst? Absolūts Ace Striker, kurš var viņus virzīt uz uzvaru. Japānas Futbola savienība ir gatava izveidot uzbrucēju, kurš alkst pēc vārtiem un uzvaras, un kurš var būt izšķirošais instruments, lai atrisinātu zaudētā mača... un, lai to paveiktu, tā ir savākusi 300 Japānas labāko spēlētāju. un spilgtākie jaunatnes spēlētāji. Kurš izvirzīs komandas vadīšanu... un vai viņš spēs izskaust un pārvarēt visus, kas stāv viņiem ceļā?

RWBY 氷雪帝国 | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (298 balsu)
Atlieku pasaulē, vietā, kur līdzās pastāv zinātne un pasakas, cilvēku civilizāciju vajā nāvējoši briesmoņi, kas pazīstami kā Grimmi. Kādu laiku Grimmu uzvara šķita pilnīgi droša, ja ne to varonība, kas bija zvērināti aizsargāt cilvēci — mednieku un mednieču. Šie karotāji tiek apmācīti un apvienoti komandās tādās skolās kā Beacon Academy, kur Rūbija tiekas ar Veisu un Bleiku, veidojot RWBY komandu kopā ar Rūbijas māsu Janu. Kamēr komanda RWBY mācās, lai kļūtu par izcilākajām medniecēm, ko Atlieku pasaule jebkad ir pazinusi, viņi saskaras ar šausminošiem draudiem...

ようこそ実力至上主義の教室へ | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (8414 balsu)
Koudo Ikusei senioru vidusskola ir vadošā prestižā skola ar mūsdienīgām iekārtām, kur gandrīz 100% skolēnu iestājas universitātē vai atrod darbu. Studenti var brīvi valkāt jebkuru frizūru un ņemt līdzi jebkādus personīgos priekšmetus, ko viņi vēlas. Koudo Ikusei ir paradīzei līdzīga skola, taču patiesība ir tāda, ka labvēlīgu attieksmi saņem tikai izcilākie skolēni. Ayanokouji Kiyotaka ir D klases audzēknis, kur skola izmet savus "zemvērtīgos" skolēnus, lai viņus izsmietu. Zināma iemesla dēļ Kijotaka iestājpārbaudījumā bija neuzmanīgs un tika ieskaitīts D klasē. Pēc iepazīšanās ar Horikitu Suzune un Kushida Kikyou, diviem citiem studentiem viņa klasē, Kiyotaka situācija sāk mainīties.

魔法使い黎明期 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (281 balsu)
Pamatojoties uz Grimoire of Zero pasaulē, burvju studenti apvienojas, lai pilnveidotu savas prasmes!

史上最強の大魔王、村人Aに転生する | Japāna
Žanrs
IMDB
6.1 (860 balsu)
Savā iepriekšējā dzīvē viņš bija pazīstams kā Dēmons Varvatoss, visvarens burvju lietotājs un valdnieks. Taču viņš bija vientuļš pēc draugu un tuvinieku zaudēšanas laikā, kad viņš kļuva pie varas, tāpēc mirstošajos brīžos Varvatoss veica reinkarnācijas burvestību, lai iegūtu otru iespēju būt parastam puisim. Sākumā šķiet, ka tas izdosies – tūkstošiem gadu vēlāk viņš ir atdzimis kā ciema iedzīvotājs Ards. Diemžēl viņa atmiņas joprojām ir neskartas, un viņš neapzinās, cik daudz ir zaudēts laikā, kad viņš neeksistēja, un šķiet, ka tas viņam maksās viņa parasto dzīvi.

盾の勇者の成り上がり | Japāna| Koreja
Žanrs
IMDB
8 (14253 balsu)
Ivatani Naofumi kopā ar 3 citiem cilvēkiem tika izsaukts paralēlajā pasaulē, lai kļūtu par pasaules varoņiem. Katrs no varoņiem, kas bija attiecīgi aprīkots ar savu leģendāro aprīkojumu, kad tika izsaukts, Naofumi saņēma leģendāro vairogu kā ieroci. Tā kā Naofumi trūkst harizmas un pieredzes, viņš tiek saukts par vājāko, bet trešajā piedzīvojumu dienā viņš tiek nodots, nepatiesi apsūdzēts un aplaupīts. No karaļa līdz zemniekiem vairījās visi, Naofumi domas pildīja tikai atriebība un naids. Tādējādi viņa liktenis paralēlajā pasaulē sākas...

Shenmue the Animation | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (474 balsu)
Pēc tam, kad viņš ir liecinieks sava tēva slepkavībai ģimenes dojo, Ryo Hazuki velta savu dzīvi, lai atrastu atbildīgo cilvēku — misija, kas viņu aizved no Jokosukas ielām Japānā uz plašo Honkongas metropoli un tālāk. Drīz viņš uzzinās, ka spēlē lielāki, mistiski spēki, kad viņš trenējas, lai kļūtu par izcilāko cīņas mākslinieku atriebības meklējumos.

Leadale no Daichi nite | Japāna
Žanrs
IMDB
6.5 (541 balsu)
Pēdējais, ko viņa var atcerēties, ir viņas dzīvības atbalsts, kas sāk izgāzties. Viņas ķermenis bija šausmīgi cietis pēc liktenīga negadījuma, un vienīgā brīvība, kas palikusi viņas dzīvē, nāca no Līdalas VR pasaules. Kā viņa nokļuva vietā, kas izskatās tieši tāpat kā viņas spēle, izņemot to, ka acīmredzot ir pagājuši 200 gadi?

Blade Runner: Black Lotus | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (2881 balsu)
Losandželosa, 2032. gads. Jauna sieviete pamostas bez atmiņām, un viņai ir nāvējošas prasmes. Vienīgās norādes uz viņas noslēpumu ir bloķēta datu ierīce un melna lotosa tetovējums. Saliekot kopā gabalus, viņai ir jāmeklē cilvēki, kas ir atbildīgi par viņas brutālo un asiņaino pagātni, lai atrastu patiesību par viņas zaudēto identitāti.

1 2