Crunchyroll

世界最高の暗殺者、異世界貴族に転生する | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (2302 balsu)
Lielākais slepkava uz Zemes zināja tikai to, kā dzīvot kā rīks saviem darba devējiem, līdz viņi vairs neļāva viņam dzīvot. Dievietes žēlastības dēļ atdzimis zobenu un burvestību pasaulē, un šoreiz viņam tiek piedāvāta iespēja darīt lietas savādāk, taču ir kāds āķis...Viņam ir jālikvidē superspēcīgs varonis, kurš novedīs pie šīs pasaules beigas. pasaule, ja vien viņš netiek apturēts. Tagad pazīstamajam kā Lugh Tuatha Dé, galvenajam slepkavam noteikti ir darba pilnas rokas, jo īpaši visu skaisto meiteņu dēļ, kas viņu pastāvīgi ieskauj. Iespējams, ka Lugs bija nesalīdzināms slepkava, bet kā viņam veiksies pret ienaidniekiem ar spēcīgu maģiju?

海賊王女 | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (811 balsu)
Fena Houtman maz atceras savu bērnību. Bārene un uzaugusi kā kalpone bordelī, viņas dzīve mainās, kad viņa aizbēg uz pirātu salu, kur atklāj patiesību aiz savas ģimenes. Tā kā Fēna ir vienīgā, kas spēj atklāt savas ģimenes noslēpumus, un viņas astē ir milzīga sieviešu pirātu komanda, viņai jāieņem sava Samuraju apkalpes kapteiņa vieta atklātā jūrā!

Onyx Equinox | Meksika
Žanrs
IMDB
7.1 (482 balsu)
Jaunu acteku zēnu dievi izglābj no nāves, un viņš tiek izvēlēts par “cilvēces čempionu”, spiests atmest apātiju pret līdzcilvēku un pierādīt cilvēces potenciālu cīņā, kas aptver fantastiskas, taču autentiskas Mezoamerikas kultūras.

ノブレス | ASV| Japāna| Koreja
Žanrs
IMDB
7.1 (1590 balsu)
Raizela pamostas no 820 gadu miega. Viņam ir īpašs Noblesse tituls, tīrasinīgs muižnieks un visu citu muižnieku aizsargs. Mēģinot aizsargāt Raizelu, viņa kalps Frankenšteins uzņem viņu Ye Ran vidusskolā, kur Raizels ar klasesbiedru starpniecību apgūst vienkāršo un ikdienišķo cilvēku pasaules kārtību. Tomēr Savienība, slepena sabiedrība, kas plāno pārņemt pasauli, nosūta pārveidotus cilvēkus un pakāpeniski iejaucas Raizelas dzīvē, liekot viņam izmantot savu vareno spēku, lai aizsargātu apkārtējos... Pēc 820 gadu intrigām atklājas viņa noslēpumi. Beidzot atklājas snauda, un sākas Raizelas absolūtā aizsardzība Noblesse!

トニカクカワイイ | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (3693 balsu)
Nasa Juzaki iemīlas no pirmā acu uzmetiena pēc tikšanās ar noslēpumaino Tsukasu. Kad NASA nopietni atzīstas savās jūtās, viņa atbild: "Es satikšos ar tevi, bet tikai tad, ja būsim precējušies." Nasa un Tsukasa jaukā un vērtīgā jaunlaulāto mīlestības dzīve drīz sāksies!

ゴッド・オブ・ハイスクール | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (6790 balsu)
Vidusskolnieks un viņa draugi sacentīsies episkā turnīrā, aizņemoties spēku tieši no dieviem un pa ceļam atklājot noslēpumainu organizāciju. Pamatojoties uz Yongje Park komiksu.

1 2