sloksnes klubs

Crank: High Voltage | ASV
Žanrs
Budžets
20,000,000.00$
Nevaldāmais Čevs Čelioss atgriežas! Tagad viņam nāksies ķert ķīniešu gangsteri, kas ir nolaupījis viņa sirdi, ieliekot tā vietā mehānismu, ko nepieciešams ik pa laikam uzlādēt ar elektrību, lai tā darbotos... Galvenajā lomā - asa sižeta filmu zvaigzne Džeisons Stethems! Lomās: Jason Statham, Amy Smart, Dwight Yoakam, Corey Haim Režisors: Mark Neveldine, Brian Taylor

Bangkok Dangerous | ASV
Žanrs
Budžets
45,000,000.00$
Džo (Nikolass Keidžs) ir algots slepkava, kurš nepazīst žēlastības. Viņš tiek nosūtīts šķietami parastā uzdevumā uz Bangkoku, kur viņam ir jānogalina četri noziedznieki - kāda cita ietekmīga Taizemes mafijas bosa ienaidnieki. Džo ir pieradis darīt savu darbu pilnīgi viens, tomēr šoreiz viņš nolīgst Kongu, vietējo zaglēnu, lai veiktu dažādus nelielus uzdevumus un ievāktu informāciju. Tomēr drīz vien uzdevums kļūst nekontrolējams, un Džo saprot, ka viņam nāksies cīnīties ne tikai par savu dzīvību... Lomās: Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Young, Panward Hemmanee Režisori: Oxide Pang, Danny Pang

Ice Harvest, The | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (21,910 balsu)
Nakts pirms Ziemassvētkiem. Vičitas ielas ir apledojušas. Kanzasas štata labākajam mafijas advokātam Čārlijam Ārglistam (John Cusack) ir ko nosvinēt. Čārlijs kopā ar savu kolēģi Viku (Billy Bob Thornton) tikko kā veiksmīgi nozaguši 2 miljonus dolāru. Tomēr vēl lielāka balva Čārlijam būtu striptīzkluba īpašniece, apburošā Renata (Connie Nielsen). Čārlijs vislabprātāk nozustu no pilsētas kopā ar viņu. Taču, kad vakars satumst un tuvojas vētra, ikviens sākot no apreibušā drauga Pīta un beidzot ar ceļu policistu sāk interesēties, kas tieši ir Čārlija Ziemassvētku dāvanu maisā. Ziemassvētku vakara 12 stundas ir pilnas pavērsienu un brīnumu, arī uz ledus... Starring: John Cusack, Billy Bob Thornton, Connie Nielsen, Oliver Platt, Randy Quaid, Monica Bellucci, Jenny Wade Režisors: Harold Ramis

Magic Mike | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (127463 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Dinamiska Stīvena Soderberga komēdija par īstu vīriešu draudzību striptīza dejotāju pasaulē. Pieredzējis dejotājs (Č. Tatums) māca savam skolniekam (A. Petiferam) profesijas pamatus un iedvesmo viņu tiekties pēc slavas. Filmas scenārijs balstīts uz aktiera Čeninga Tatuma reālo dzīvi, kurš savu karjeru sāka ar dejošanu, kas viņu vēlāk aizveda uz Holivudu.

Bachelorette | ASV
Žanrs
Budžets
3,000,000.00$
Trīs labākās draudzenes līdz sirds dziļumiem satrieca ziņas par to, ka resnule Betija – meitene, par kuru viņas smējās skolā, taisās precēties. Pats briesmīgākais ir tas, ka Betija ir „apsteigusi” visas trīs draudzenes: Džena un Ketija joprojām ir vienas, bet Regana jau vairākus gadus nevar piespiest savu puisi apprecēties ar viņu. Kad Bekija lūdz Reganu palīdzēt viņai sagatavoties kāzām un kļūt par vienu no līgavas draudzenēm, Regana ļoti sadusmojas, bet kāzas, ar draudzeņu gādību, tiek nopietni apdraudētas.

The Frozen Ground | ASV
Žanrs
Budžets
27,220,000.00$
Skota Volkera filmas sižets par maniaku, kas slepkavo Aļaskā, balstīts reālos notikumos. Galvenajās lomās – Nikolass Keidžs un skaistule Vanesa Hadžensa. Filmā piedalās arī slavenais reperis 50 Cent un Rada Mičela („Klusais kalns”). Maniaks Roberts Hansens (Dž. Kjūsaks) savus noziegumus pastrādāja XX gs. 80. gados un tiek turēts aizdomās par 20 sieviešu noslepkavošanu. Viņš aizveda savus upurus Aļaskas savvaļā, vēroja tos un pēc tam medīja kā dzīvniekus. Maniaks dzīvoja kā gluži parasts cilvēks – bija kārtīgs ģimenes tēvs, ceptuves īpašnieks un krietns mednieks. Policijas centieni aizturēt slepkavu cieta sakāvi, un tā turpinājās veselus 13 gadus. Tikai policijas seržants Džeks Halkombs (N. Keidžs) nenolaiž rokas un pamazām tuvojas mērķim – slepkavību noslēpuma atminējumam. Atklāt noziegumus seržantam palīdz pusaudze, kurai izdevies aizbēgt no maniaka. Viņi kopā izstrādā slepkavas notveršanas plānu un izdomā, kā ievilināt viņu savos tīklos. Notiek sarežģīta šaha partija – spēle uz dzīvību un nāvi. Vai viņiem izdosies apturēt maniaku un novērst noziegumus?

Sabotage | ASV
Žanrs
Budžets
35,000,000.00$
ASV narkotiku apkarošanas pārvaldes elites vienība darbojas nevainojami. Tajā dien labākie no labākajiem. Līderis Džons Vortons (A. Švarcenegers) nav guvis cieņu ar tukšu salmu kulšanu. Viņš uzticas savējiem, un viņi uzticas cits citam. Vienība savā ziņā kļuvusi par ģimeni. Tā arī turpinātos, ja kāda operācija nebūtu visu sabojājusi. Vienība sekmīgi dodas uzbrukumā narkotiku karteļa konspiratīvajam dzīvoklim, taču pati kļūst par vajātāju mērķi. Operācijas laikā pazūd 10 miljoni dolāru, un vienība ir starp aizdomās turamajiem. Spriedze sasniedz kulmināciju, kad kāds citu pēc cita nonāvē operācijas dalībniekus. Stāvokli sarežģī tas, ka nevienam nedrīkst uzticēties. Filmas scenārija pamatā ir Agatas Kristi stāsta brīva interpretācija, tāpēc gaidāms, ka intriga neatslābs līdz pašām beigām. „Sabotāža” ir skarba mūsdienu krimināldrāma ar Arnolda Švarcenegera karjeras sākuma posma grāvēju elementiem.

Scouts vs. Zombies | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (42986 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Kad viņu pilsētiņai uzbrūk zombiju bars, trīs skauti apvieno spēkus ar bezbailīgo kokteiļu iznēsātāju no vietējā striptīzkluba, un šī četrotne kļūst par pasaulē neparastāko varoņu komandu. Cīņa būs sīva, un skauti liks lietā savas skautu prasmes, lai atpestītu cilvēci no dzīvajiem miroņiem.

Magic Mike XXL | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (50079 balsu)
Budžets
14,800,000.00$
Pagājuši jau trīs gadi kopš Maiks pielicis punktu savai veiksmīgajai striptīza dejotāja karjerai. Beidzot arī Maika bijušie kolēģi nolēmuši mainīt nodarbošanos, taču viņi vēlas aiziet ar satriecošu šovu, kurā uzaicina piedalīties arī leģendāro Maģisko Maiku. Pa ceļam uz pēdējās uzstāšanās vietu, piestājot pāris mazpilsētās, puiši atjauno senās draudzības saites, iegūst jaunus draugus un apgūst jaunas kustības, lai viņu uzstāšanās būtu sensacionāla un neaizmirstama.

Triple 9 | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (62963 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Filmā vēstīts par korumpētu policistu grupu, kas nokļuvusi mafijas šantāžas tīklā. Iebiedējot un šantažējot reiz paklupušus policistus, ļaundari piespiež viņus pastrādāt noziegumu pēc nozieguma. Plānojot lielu aplaupīšanu, policisti izšķiras novākt vienu no saviem kolēģiem.

I Know Who Killed Me | ASV
Žanrs
IMDB
3.6 (30132 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Obrija Fleminga ir kādas mazpilsētiņas iedzīvotāja, spējīga studente ar bagātu fantāziju, ko nolaupījis kāds maniakāls slepkava. Pēc divām šausmu pilnām nedēļām viņai izdodas izrauties no gūsta. Taču, nokļuvusi atpakaļ pilsētā, viņa sevi tagad sauc par Dakotu Mosu un apgalvo, ka īstajai Obrijai joprojām draud nāves briesmas. Apkārtējie viņai netic, piedēvējot smagu psiholoģisku traumu. Tomēr meitenei ir sava taisnība. Negaidot palīdzību, viņa sāk rīkoties patstāvīgi, lai izglābtu Obriju un atrast maniaku, kas viņu nolaupīja... Galvenajā lomā - skandalozi slavenā jaunā Holivudas aktrise Lindsija Loena! Lomās: Lindsay Lohan, Julia Ormond, Neal McDonough, Brian Geraghty, Garcelle Beauvais Režisors: Chris Sivertson

Kin | ASV| Kanāda| Krievija
Žanrs
IMDB
5.8 (13540 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Bijušais ieslodzītais un viņa pusaugu brālis, kurš ir adoptēts, spiesti bēgt no kāda atriebīga ļaundara un noslēpumainiem citpasaules kareivjiem. Viņu vienīgais glābiņš ir nezināmas izcelsmes ierocis, kas nonācis jaunākā brāļa rīcībā.

1 2