posttraumatiskā stresa traucējumi

Home of the Brave | ASV| Maroka
Žanrs
IMDB
5.6 (10268 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Dienu pēc tam, kad viņi saņems vārdu, ka viņi pēc divām nedēļām dosies mājās, Irākas pilsētā tiek saindēta grupa karavīru no Spokanes. Atvaļinājumā mēs sekojam četriem no viņiem - ķirurgam, kurš redzēja pārāk daudz, skolotājam, kurš ir vientuļā māte un kurš zaudēja roku slazdā, kājnieku vīrietim, kura labākais draugs tajā dienā nomira, un karavīram, kurš turpina paļauties uz miršanas brīdi civilā sieviete.

Acts of Violence | Kanāda
Žanrs
IMDB
5.2 (8944 balsu)
Kad viņa līgavaini nolaupīja cilvēku tirgotāji, Romāns un viņa bijušie militārie brāļi sāka viņu izsekot un izglābt, pirms nav par vēlu. Pa ceļam Romas komandas sadarbojas ar Avery, policistu, kurš izmeklē cilvēku tirdzniecību un cīnās ar korumpēto birokrātiju, kurai ir kaitīgi nodomi.

Billy Lynn's Long Halftime Walk | ASV| Lielbritānija| Ķīna
Žanrs
IMDB
6.2 (20146 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Filma tiek stāstīta no 19 gadus vecā ierindnieka Billija Linna skatu punkta. Billijs ar citiem Bravo vienības pārstāvjiem kļūst par varoni pēc tā, kad gūta uzvara mokošā cīņā uzvarā, pēc kuras vienība uz laiku tiek nogādāta mājās uz uzvaras svinēšanas tūri. Caur dažādām atmiņām un pagātnes stāstiem filma atklāj, kas patiesībā ar šo vienību noticis - kontrastējot ar realitāti, ko sagaida amerikāņi.

Rambo: Last Blood | Spānija| ASV| Ķīna| Bulgārija
Žanrs
IMDB
6.3 (39092 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Džons Rembo ir ASV īpašās vienības veterāns, karojis Vjetnamā. Džons saņem ziņu, ka bez vēsts pazudusi tuva drauga meita Gabriela (Iveta Monreāla). Rembo ir pārliecināts, ka vainojams pazīstams Meksikas kartelis, kas nodarbojas ar cilvēku un narkotiku tirdzniecību. Izmisušie tuvinieki lūdz Rembo palīdzību. Savācis visu pieejamo munīciju, viņš šķērso ASV un Meksikas robežu, skaidri apzinādamies, ka priekšā ir ārkārtīgi smaga cīņa ar tiem, kuri neatzīst nekādus noteikumus.

Deepwater Horizon | ASV| Honkonga
Žanrs
Budžets
110,000,000.00$
Stāsts par neiedomājamu cilvēku varonību, pašaizliedzību un spēku izdzīvot vienā no visu laiku lielākajām katastrofām cilvēces vēsturē, kad Atlantijas okeānā aizdegās un uzsprāga viena no lielākajām naftas ieguves platformām, kā rezultātā dzīvību zaudēja neskaitāmi todien uz naftas platformas strādājošie un tika izraisīts neatgriezenisks ekoloģiskais piesārņojums okeānam. Filmas pamatā patiesi notikumu 2010. gada 20. aprīlī Meksikas līcī, Atlantijas okeānā.

Harsh times | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (66687 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Maiks Alvaress (Fredijs Rodrigess) pazaudēja darbu un tagad meklē jebkādu iespēju nopelnīt. Tikko iekārtojušais darbā narkotiku izplatīšanas kontroles nodaļā Džīms Devids (Kristians Beils) spēlē savas netīrās spēlītēs uz pilsētas ielām. Būdami draugi, viņi kopā pavada divas dienas, braukājot pa Losandželosu un atstājot pēc sevis tikai problēmas un nopostīšanas. Tā turpinās līdz tam brīdim, kamēr Maiks un Džims ir spiesti atbildēt par saviem izlēcieniem, un tad labie laiki pārvēršas par skarbiem... "Skarbie laiki" ir Devida Ejera, tādu kases hītu, ka TRAINING DAY, U-571 un THE FAST AND THE FURIOUS scenāriju autoru, režisora debija. Lomās: Christian Bale, Freddy Rodriguez, Tammy Trull, Adriana Millan Režisors: David Ayer Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

1 2