mobsteris

The Prince | ASV
Žanrs
IMDB
4.6 (16681 balsu)
Budžets
18,000,000.00$
Ģimenes vīrietim, kurš izrādās pensionēts mob piespiedu izpildītājs, jāceļo pa visu valsti, lai atrastu bezvēsts pazudušo meitu.

Donnie Brasco | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (263297 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
FBI slepens aģents iefiltrējas mob un atrod sevi vairāk identificēties ar mafijas dzīvi uz viņa parasto rēķina.

Knockaround Guys | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (21906 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Četriem pazīstamu Ņujorkas mobsteru dēliem ir jāiegūst skaidras naudas maiss no mazās Montānas pilsētas, kuru pārvalda korumpēts šerifs.

Ice Harvest, The | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (21,910 balsu)
Nakts pirms Ziemassvētkiem. Vičitas ielas ir apledojušas. Kanzasas štata labākajam mafijas advokātam Čārlijam Ārglistam (John Cusack) ir ko nosvinēt. Čārlijs kopā ar savu kolēģi Viku (Billy Bob Thornton) tikko kā veiksmīgi nozaguši 2 miljonus dolāru. Tomēr vēl lielāka balva Čārlijam būtu striptīzkluba īpašniece, apburošā Renata (Connie Nielsen). Čārlijs vislabprātāk nozustu no pilsētas kopā ar viņu. Taču, kad vakars satumst un tuvojas vētra, ikviens sākot no apreibušā drauga Pīta un beidzot ar ceļu policistu sāk interesēties, kas tieši ir Čārlija Ziemassvētku dāvanu maisā. Ziemassvētku vakara 12 stundas ir pilnas pavērsienu un brīnumu, arī uz ledus... Starring: John Cusack, Billy Bob Thornton, Connie Nielsen, Oliver Platt, Randy Quaid, Monica Bellucci, Jenny Wade Režisors: Harold Ramis

Killing Them Softly | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (128023 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Mafija, pokers, netīra nauda – tas viss redzams saistošajā grāvējā „Kazino aplaupīšana” (Killing Them Softly), kas veidots pēc amerikāņu rakstnieka Džordža Higinsa bestsellera. Filma atzinīgi vērtēta Kannu kinofestivālā, un galveno lomu tajā tēlo pēdējās desmitgades zvaigzne Breds Pits. Piedalās arī „Soprano klana” vīrieši Džeimss Gandolfīni, Vinsents Kuratola un citi skatītāju iemīļoti aktieri. Tiek aplaupīta mafijas kontrolētā pokera spēle, un mafijas bosi, lai noskaidrotu laupīšanas apstākļus un glābtu nelegālo spēļu reputāciju, liek galdā savu dūzi – nolīgst pašu nežēlīgāko slepkavnieku Koganu, ko tēlo Breds Pits. Kad kaut kas jāizdibina, Kogans neklauvē pie durvīm, viņš tās izsit no eņģēm. Nogurusi seja, aukstas acis, nicīgs skatiens – nežēlība darījusi Koganu slavenu; viņš saskata savu upuru netikumus un vājības un ir gatavs līdz nāvei mocīt katru, kas gadījies ceļā, – sākot ar bezrakstura pērkamiem ielu bandītiem un beidzot ar divkosīgiem korumpētiem ierēdņiem.

American Hustle | ASV
Žanrs
Budžets
40,000,000.00$
Ir 1978. gads. Uzņēmējs un veikls blēdis Ērvings Rozenfelds kādā ballītē iepazīstas ar striptīza dejotāju Sidniju Proseri. Drīz vien abi kļūst par mīlniekiem un Sidnija iesaistās Ērvinga afērās, uzdodoties par britu aristokrāti. Izmanīgais FIB aģents Ričijs pieķer abus afēristus un piespiež sadarboties, lai atmaskotu citu krāpnieku shēmas. Apstākļus vēl vairāk sarežģī Ērvinga neizdevusies laulība ar neirotisko Rozalīnu. Krimināldrāmas "Amerikāņu afēra" pamatā - viens no skaļākajiem krāpšanas skandāliem ASV septiņdesmito gadu beigās, kad vērienīgas FIB operācijas rezultātā tika atmaskotas plaša mēroga politiskās un biznesa krāpniecības shēmas. "Amerikāņu afēra" ir skatītāju un kritiķu augsti novērtēts kinodarbs, par ko liecina arī fakts, ka filma nominēta septiņām "Zelta Globusa" balvām. Filmas režisora un scenārija autora Deivida O'Rasela ("Optimista stāsts", "Cīnītājs") rokrakstam raksturīga improvizācija un koncentrēšanās uz personāžu emociju pasauli. Galvenajās lomās tādi spoži aktieri kā Kristians Beils, Bredlijs Kūpers, Eimija Adamsa, Džeremijs Reners un Dženifera Lorensa.

Мафия | ASV| Ēģipte
Žanrs
Maskava. Tāla nākotne. Psiholoģiskā spēle MAFIJA kļuvusi par pašu populārāko televīzijas šovu pasaulē. Vienpadsmit cilvēku sapulcējas pie galda, lai noskaidrotu, kurš no viņiem ir Parastais Iedzīvotājs, bet kurš - nežēlīgā MAFIJA. Visas pasaules acu priekšā veidojas emociju un jūtu kokteilis, kurā iekļauta viltība, bailes, meli, naids, nicinājums, sāpes, lepnums, kaisle, mīlestība un nāve. Spēles uzvarētāju gaida milzīga naudas balva, bet zaudētājs vienkārši nomirs... Lomās: Violetta Getmanskaya, Vadim Zallati, Veniamin Smeshkov, Alexei Chadov, Viktor Verzhbitskiy, Olga Tumaikina, Yury Chursin, Nataliya Rudova, Vycheslav Razbegayev, Yevgeniy Koryakovskiy, Artyom Suchkov Režisors: Sarik Andreasyan

Let's Be Cops | ASV
Žanrs
Budžets
17,000,000.00$
Saņēmuši ielūgumu uz kostīmu ballīti, Džastins un Raiens nolemj pārģērbties par policistiem un draugi iegūst nedalītu popularitāti ballītes viesu vidū. Panākumu iedvesmoti, viņi nolemj turpināt šo spēli arī ikdienas dzīvē, taču pilnīgi nejauši iepinas īstā kriminālā notikumā. Tagad ir pienācis laiks kreisajiem poličiem likt lietā savu fizisko sagatavotību, atjautību, humora izjūtu un arī savus neīstos policistu žetonus.

Run All Night | ASV
Žanrs
Budžets
50,000,000.00$
Bruklinas noziedzīgās pasaules pārstāvis, rūdīts algotais slepkava Džimijs Konlons, ir piedzīvojis labākus laikus. Tagad Džimiju vajā pagātnes grēki, bet uz papēžiem min neatlaidīgais policijas izmeklētājs. Viņa labākais draugs ir mafijas boss Šons Magvairs, tomēr, kad Džimija pieaugušais dēls Maikls kļūst par slepkavas mērķi, Džimijs nevilcinoties nostājas pret noziedzīgo pasauli, lai glābtu savu dēlu. Džimijam ir tikai viena nakts, lai izpirktu pagātnes kļūdas un pasargātu savu dēlu.

The Con Is On | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
4.6 (5135 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
Britu pāris, kurš palicis parādā ievērojamu summu mafijai, aizbēg uz Losandželosu. Lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli, atmaksātu parādu un sāktu savu dzīvi no tīras lapas, viņi izplāno grandiozu aplaupīšanu.

Departed, The | ASV
Žanrs
IMDB
8.5 (1132210 balsu)
Budžets
90,000,000.00$
Kad Bostonas policija gatavojas uzsākt organizētās noziedzības apkarošanu, jauniņais policists Billijs Kostigens veiksmīgi iefiltrējas noziedzīgajās aprindās un drīz vien iegūst mafijas bosa Kostello uzticību. Tajā pašā laikā rūdītais noziedznieks Kolins Salivans, būdams ziņu pienesējs mafijai, iefiltrējas policijā un drīz vien jau pretendē uz augstu posteni Speciālās izmeklēšanas vienībā. Katrs no viņiem dziļi iesaistās šajā riskantajā dubultajā dzīvē, vācot informāciju par vienas un otras puses plāniem. Bet, kad abām pusēm - gangsteriem un policijai - kļūst skaidrs, ka viņu vidū ir nodevējs, Billijs un Kolins pēkšņi ir apdraudēti un steidzas atmaskot pretinieku, lai glābtu sevi... "Atkritēji" ir slavenā kinorežisora Martina Skorsēzes ("Ņujorkas bandas", "Aviators") jaunākā filma, kurā lomas atveido dažādu paaudžu Holivudas zvaigznes - Leonardo Di Kaprio, Mets Deimons, Džeks Nikolsons, Alekss Boldvins, Martins Šīns. Lomās: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Martin Sheen, Vera Farmiga, Mark Wahlberg Režisors: Martin Scorsese

1 2