dzīvoklis

Tower Heist | ASV
Žanrs
Budžets
75,000,000.00$
Tā nebūs tikai aplaupīšana. Tā būs atmaksa... Ņujorkas dārgākā rezidenču nama menedžeris (Ben Stiller) vada šo namu jau desmit gadus, viņa acij nepaliek nepamanīts itin nekas. Nama ietekmīgākais iedzīvotājs - Volstrītas titāns Arturs Šovs (Alan Alda) atrodas mājas arestā pēc tam, kad tika pieķerts zādzībā lielos apmēros - apzadzis savus investorus un pievācis 20 miljonus dolāru. Kuri no piekrāptajiem investoriem ir visniknākie? Šī nama apkalpojošā personāla darbinieki, kuru pensiju plānā ieguldītā naudiņa nu ir vējā. Un tieši viņi pārzina debesskrāpi kā savu kabatu... Galvenajās lomās: Ben Stiller, Eddie Murphy, Matthew Broderick, Téa Leoni, Gabourey Sidibe, Casey Affleck, Stephen Henderson, Judd Hirsch, Michael Peña un Alan Alda Režisors: Brett Ratner

The Purge: Anarchy | Francija| ASV
Žanrs
Budžets
9,000,000.00$
Laipni lūgti ideālajā nākotnes pasaulē - pasaulē bez noziedzības un kariem. Tikai reizi gadā mierīgo dzīvi nomaina anarhija, jo šajā naktī visi noziegumi ir atļauti un paliek nesodīti. Leo (Frank Grillo) "tīrīšanas" nakts ir iespēja atriebt sava dēla nāvi. Bruņojies ar ieročiem viņš ir gatavs uz visu, lai sodītu tos, kuri ir atbildīgi par viņa zaudējumu un izdzīvotu līdz rītausmai. Savā ceļā viņš satiek dažus cilvēkus, kuri apstākļu sakritības dēļ palikuši uz ielas šajā anarhijas naktī. Kopā viņiem nāksies aizstāvēt gan katram sevi, gan arī vienam otru, lai izdzīvotu 12 nāvējoši bīstamas stundas.

5 Flights up | ASV
Žanrs
Budžets
6,000,000.00$
Sirsnīgās filmas "Mūsu dzīve" notikumu centrā nokļūst burvīgais Alekša (Morgans Frīmens) un Rūtas (Daiena Kītone) laulātais pāris, kas bauda dzīvi Ņujorkā.

Svingeri | Latvija
Žanrs
Latvijā ir sekss! Viegla komēdija par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona. SVINGERI ir: Sievietes, kuras nebaidās gribēt mīlestību, seksu un laimīgu dzīvi. Vīrieši, kuri mīl, nodarbojas ar seksu un bauda dzīvi. Iekāre, kaisle, kas mijas ar bailēm palikt vienam un ilgām pēc kāda cita dzīves. Nejauši sastapts svinga partneris vai svešinieks uz kaimiņu balkona. Galvenie varoņi filmā ir tēli, kurus vieno vēlme pēc flirta, asuma, riska. Režisors – Andrejs Ēķis, producenti Kristians Alhimionoks un Zanda Seņkova Izaicinājums nākt un pasmieties pašiem par sevi!

T2 Trainspotting | Lielbritānija
Žanrs
Budžets
18,000,000.00$
Vispirms bija iespēja… Tad sekoja nodevība. Pagājuši divdesmit gadi. Daudz kas ir mainījies, bet tikpat daudz palicis kā iepriekš. Marks Rentons atgriežas vienīgajā vietā, ko viņš var dēvēt par mājām. Viņu sagaida Tupenis, Sirdzējs un Begbijs. Gaida arī citi vecie draugi – skumjas, zaudējums, prieks, atriebība, naids, draudzība, mīlestība, ilgas, bailes, nožēla, heroīns, pašdestrukcija un nāves briesmas. Tie visi viņu sagaida, gatavi laisties jaunā dejā.

1 2