france

Žanrs
Budžets
20,000,000.00$
Straujajā un spraigajā trillerī "Bastīlijas diena" būs spiesti sadarboties divi pavisam dažādu jomu profesionāļi. Viens no viņiem ir CIP slepenais aģents, pieredzējis tik daudz, ka ar to pietiktu krietnam simtam parastu mirstīgo, otrs – nevainojami savu amatu apguvis kabatzaglis. No viņu sekmīgas sadarbības atkarīga speciālo dienestu aģenta turpmākā karjera, zagļa brīvība, miers visā Parīzē un pat stabilitāte pasaulē.

Žanrs
IMDB
7.9 (510236 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
Otrā pasaules kara laikā Lamanša krastā nelielā teritorijā ap Denkerkas ostu simtiem tūkstošu britu un sabiedroto karavīru ir ienaidnieku aplenkti. Bezizejas situācijā nonākušajiem kareivjiem aiz muguras ir tikai jūra, bet ienaidnieks jau tuvojas… Episkajā kara trillerī "Denkerka", ko veidojis režisors Kristofers Nolans ("Starp zvaigznēm", "Pirmsākums", triloģija "Tumšais bruņinieks"), piedalās spožs aktieru ansamblis – Toms Hārdijs, Marks Railenss, Kenets Branags, Kilians Mērfijs un citi.

Paris Can Wait | ASV
Žanrs
Budžets
5,000,000.00$
Annas vīrs ir veiksmīgs filmu producents, taču viņš ir pastāvīgi aizņemts ar savu darbu un reti ir mājās - tas viss liek viņai justies vientuļai un nelaimīgai. Kad laulātais draugs aizbrauc kārtējā komandējumā, Anna dodas ceļojumā ar automašīnu no Kannām uz Parīzi. Par viņas ceļabiedru kļūst vīra biznesa partneris - nelabojams sieviešu aplidotājs, ar kuru aizraujošais ceļojums liek atcerēties Annai, ka dzīve tomēr ir brīnišķīga.

1 2 3 4