brutal violence

The Texas Chain Saw Massacre | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (165768 balsu)
Budžets
85,000.00$
Kad Sallija uzzina, ka viņas vectēva kaps, iespējams, ir izdemolēts, viņa un viņas brālis Franklins, kuram ir paraplegija, kopā ar draugiem dodas izmeklēt. Izbraucot uz savas ģimenes veco lauku māju, viņi atklāj traku, slepkavniecisku izstumto grupu, kas dzīvo blakus. Tā kā grupai pa vienam uzbrūk motorzāģa Leatherface, kas valkā cilvēka ādas masku, izdzīvojušajiem ir jādara viss iespējamais, lai aizbēgtu.

Pearl | ASV
Žanrs
IMDB
7 (35002 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Ieslodzījumam savas ģimenes izolētajā saimniecībā, Pērlai jārūpējas par savu slimo tēvu savas dievbijīgās mātes rūgtās un valdonīgās uzraudzībā. Kārojoties pēc krāšņas dzīves, kādu viņa ir redzējusi filmās, Pērlas ambīcijas, kārdinājumi un represijas saduras.

Žanrs
IMDB
6.4 (3135 balsu)
Desmit gadus pēc tam, kad viņš pēdējo reizi tika redzēts, ļaunais pūļa izpildītājs atgriežas mājās, lai atrastu viņa dēlu un metodiski izsekotu bandai, kas viņu krustojusi. Viņa centieni pēc atriebības drīz noved pie mežonīgas izrēķināšanās starp viņa sievu un viņas mafijas bosa tēvu.

X | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (96710 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
1979. gadā grupa jaunu filmu veidotāju nolēma uzņemt pieaugušajiem paredzētu filmu Teksasas laukos, taču, kad viņu atstumtie, gados vecāki saimnieki pieķer viņus darbībā, aktieri cīnās par savu dzīvību. Sākas jautrība.

Punisher, The | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (162994 balsu)
Budžets
33,000,000.00$
FIB aģenta Frenka Kastla darbs nav apnicīgs - viņam arvien jāiefiltrējas noziedzīgajos grupējumos, lai atklātu ieroču tirdzniecības faktus. Tomēr visam reiz pienāk beigas un Frenks, izvēloties mierīgu dzīvi, no darba FIB aiziet. Viņš kopār ar sievu un mazo dēliņu iecerējuši doties uz Angliju, lai nojauktu pēdas tiem, kas grib viņam atriebties. Tomēr atriebīgie gangsteri jau zina, kur viņu meklēt. Ģimenes svinību laikā tiek nogalināti visi Frenka tuvie, izdzīvot izdodas tikai viņam pašam. Un Frenks nolemj atriebties: viņš ir tiesnesis un soda izpildītājs vienā paersonā.