hoodlum

Kiss of Death | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (16339 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Džimijs Kilmartins ir bijušais dzīvesbiedrs, kurš dzīvo Astorijā Ņujorkas pilsētas Kvīnsas pilsētā, cenšoties palikt tīrs un kopā ar sievu Bevu audzināt ģimeni. Bet, kad viņa brālēns Ronijs liek viņam krist kritumā par nozagtu automašīnu nelikumīgu pārvadāšanu, policists vārdā Kalvins Hārts tiek ievainots un Džimijs nonāk cietumā. Apmaiņā pret pirmstermiņa atbrīvošanu viņam tiek lūgts palīdzēt samazināt vietējā noziedzības bosa vārdu Mazais Junior Brown. Džimijs apprecas atkārtoti un mēģina atjaunot attiecības ar savu bērnu. Bet detektīvs Hārts viņu sūta slepenā vietā, lai strādātu ar Junioru un iefiltrētos viņa operācijās. Tiklīdz Mazais Junior nogalina slepenu federālo aģentu, Džimiju vērojot, negodīgais apgabala advokāts un feds vēl vairāk sarežģī viņa dzīvi. Viņam jānoņem Juniors vai jāsaskaras ar sekām.

警察故事續集 | Honkonga
Žanrs
IMDB
7.1 (15965 balsu)
Honkongas super policistam ir jāaptur spridzinātāju šantāžas grupa vienlaikus ar pirmā Policijas stāsta neliešiem, kas atriebjas.

Four Rooms | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (94208 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Tā ir Ted Bellhop pirmā nakts darbā - un viesnīcas ļoti neparastie viesi gatavojas viņu ievietot dažos sašutuma apstākļos. Liekas, ka šī vakara apkalpošana numurā apkalpo vienu neticamu notikumu pēc otra.

The Whole Nine Yards | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.7 (106276 balsu)
Budžets
41,300,000.00$
Pēc tam, kad mobsters piekrita sadarboties ar FBI izmeklēšanu, lai paliktu ārpus cietuma, varas iestādes viņu pārvietoja uz piepilsētas anonimitāti kā daļu no liecinieku aizsardzības programmas. Jau pēc neilga laika pāris no viņa jaunajiem kaimiņiem noskaidro savu patieso identitāti un klauvē, lai noskaidrotu, vai viņš būtu gatavs vēl vienam trāpījumam - piepilsētas stilam.

Kiss Kiss Bang Bang | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (207411 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Sekss. Slepkavība. Mistērija. Laipni lūgts ballītē. Noslēpumaina slepkavība saved kopā privātdetektīvu, skaistu aktrisi un zagli, kurš uzdodas par aktieri. Lomās: Robert Downey Jr., Val Kilmer, Michelle Monaghan Režisors: Shane Black

Lucky Number Slevin | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (285,091 balsu)
Budžets
27,000,000.00$
Lomās: Josh Hartnett, Stanley Tucci, Ben Kingsley, Bruce Willis, Morgan Freeman, Lucy Liu, Kevin Chamberlin, Oliver Davis, Victoria Fodor. Režisors: Paul McGuigan Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā

1 2