horror anthology

Night of the Missing | ASV
Žanrs
IMDB
4.3 (150 balsu)
Ziemassvētku vakara vētrainā naktī mazpilsētas sieviešu šerife, kura slepeni ir sērijveida slepkava, saņem ciemos no noslēpumainas sievietes, kura stāsta četrus dīvainus stāstus.

Consecration | ASV| Lielbritānija
Žanrs
Greisa dodas uz nomaļo Svētā Pestītāja klosteri, kas atrodas Skotijas kalnos. Jauno ārsti satricina negaidīta un noslēpumaina viņas brāļa priestera nāve. Labi pazīstot savu brāli, Greisa ir pārliecināta, ka notikušais nav pašnāvība. Atsakoties ticēt šim stāstām par brāļa nāvi, meitene ar garīgā tēva Romero palīdzību cenšas izzināt notikuma noslēpumainos apstākļus.

Žanrs
IMDB
3.6 (909 balsu)
Jauna medmāsa sāk maiņu vecpilsētas slimnīcā. Pēc dīvainas parādības viena no vecākajām medmāsām pastāsta, ka pacients Mūra kungs pirms dažiem gadiem ienācis slimnīcā. Viņa ķermenis pēc ugunsgrēka tika pilnībā sadedzināts. Ārsti steidzami operēja Mūra kungu. Bet neviens negribēja viņam palīdzēt. Sāpes un narkotikas viņu bija satracinājušas... Kādu nakti viena no medmāsām devās uz savu istabu, bet viņa gulta bija tukša... No viņa vairs nekas nebija dzirdēts. Stāstu pārtrauc zvans. Zvans nāk no Mūra kunga istabas…

Bad Candy | ASV
Žanrs
IMDB
4.2 (3157 balsu)
Helovīna vakarā Ņūsalemā radio dīdžeji Čilijs Bilijs un Pols stāsta sagrozītu antoloģiju par šausminošiem vietējiem mītiem. Mazpilsētas iedzīvotāji piedzīvo šausminošas paranormālas tikšanās, kas viņus noved pie drūmām beigām.

Nightmare Cinema | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (4607 balsu)
Virkne cilvēku, kuriem ir paveicies, ienāk nomāktajā un mugurkaulu atvēsinošajā Rialto teātrī, lai viņu visdziļākās un tumšākās bailes uz sudraba ekrāna atdzīvinātu projekcijas mākslinieks — noslēpumaina, spokaina figūra, kurai ir murgainās nākotnes. no visiem, kas apmeklē viņa seansus.

The Mortuary Collection | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (1254 balsu)
Fantasmagoriskajā Raven's End pilsētā kļūdaini novirzīta jauna meitene patveras novecojušā vecā morā. Ekscentriskais apbedīšanas darbinieks hrono dīvaino pilsētas vēsturi, izmantojot virkni savītu pasaku, no kurām katra ir daudz šausminošāka nekā iepriekšējā, bet jaunās meitenes pasaule nav izjaukta, kad viņa atklāj, ka pēdējais stāsts ... ir viņas pašas.