Vecvecāku mazbērnu attiecības

And so it goes | ASV
Žanrs
Budžets
18,000,000.00$
Filma vēsta par rūdītu egoistu Orenu (Maikls Duglass), kura dzīves mērķis ir rūpes par sevi. Piepeši viss mainās. Nez no kurienes uzradies dēls atstāj Orenam pieskatīt mazmeitu, par kuras esamību viņam līdz šim nav bijis ne jausmas. Cenzdamies tikt galā ar negaidīto vectētiņa lomu, vīrietis ir spiests lūgt kaimiņienes (Daiena Kītone) palīdzību. Drīz vien top skaidrs, ka arī viņai ir savdabīgs dzīves skatījums, viņa negrasās samierināties ar Orena nejauko raksturu. Galu galā vienam no viņiem ir jāmet kažoks uz otru pusi.

Dirty Grandpa | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (108488 balsu)
Budžets
11,500,000.00$
Džeisons pēc nedēļas precēsies ar sava priekšnieka valdonīgo meitu un kļūs par advokātu biroja līdzīpašnieku. Tomēr kāzas draud izjukt, kad paraugzēnam Džeisonam nākas pavadīt savu balamutīgo vectēvu Diku pavasara brīvdienās. Un tas nozīmē trakulīgas ballītes, bāra kautiņus un neaizmirstamu karaokes vakaru, jo Diks ir apņēmies dzīvot ar pilnu krūti. Piedzīvojuši neprātīgāko ceļojumu dzīvē, "neķītrais" vectēvs un viņa "pareizais" mazdēls atklāj, ka var daudz mācīties viens no otra.

A Monster Calls | Spānija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
43,000,000.00$
12-gadīgais Konors mēģina tikt galā ar savas mātes slimību un klasesbiedriem, kas viņu regulāri iebiedē. Zēns patvērumu rod neparastā iedomu un fantāziju pasaulē, kas ir pilna ar briesmoņiem un pasākam, kas stāsta par drosmi, zaudējumu un cerību.

I, ROBOT | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (548271 balsu)
Budžets
120,000,000.00$
Iedomājies pasauli, kurā transportam nevajag vadītāju, roboti diriģē simfoniskos orķestrus un ved pastaigā suņus. Tā nav tāla nākotne, tas viss notiek tikai 30 gadus tuvā nākotnē. Katrā ģimenē ir pa robotam, kuri uzkopj māju, pieskata bērnus un gatavo ēdienu. Vini ir uzticamākie cilvēka sabiedrotie, taču vai šī uzticība nav pārmērīga? 2035.gads. Policists (Vils Smits), kuru moka "robotofobija", ķēries izmeklēt slepkavības lietu. Viss liecina, ka to pastrādājis robots, tomēr šāds pieņēmums šķiet neticams. 3 robotikas likumi, kuri jāievēro visiem robotiem, kategoriski izslēdz šādu iespēju. Taču ja tā tiešām ir patiesība, cilvēci apdraud pašu izveidotie roboti. Izmeklēšana fokusējas ap pašu jaunāko robota modeli - NS-5. Šī robota spējas un trūkumi nav apzināmas, jo cilvēks, kurš ir noslepkavots mīklainajā notikumā ir pats robotu konstruktors.

Georgia Rule | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (25509 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Reičela ir dumpinieciska pusaudze, kas iekļūstot autoavārijā, lauž pēdējo likumu savas mammas Lilijas Sanfrancisko mājā. Nezinot, ko iesākt ar impulsīvo un trokšņaino meiteni, Lilija aizsūta meitu uz vietu, kur pati zvērējusies nekad neatgriezties - uz savas mammas māju Aidaho. Džordžija nav nekāda tipiskā jaukā un mīļā vecmāmiņa. Viņa dzīvo pēc stingriem likumiem un pieprasa, lai tos ievēro visi, kas dzīvo zem viņas jumta - likt Dievu pirmajā vietā un smagu darbu otrajā. Kad jaunā meitene nonāk viņas audzināšanā, nepieciešama milzu pacietība, lai saprastu Reičelas dumpīgumu. Reičela samierinās ar nožēlojamo vasaru klusajā mormoņu mazpilsētā, kuras dzīvē viņa ienes jaunas vēsmas. Tomēr Džordžija mana, ka pamazām mazmeitā notiek izmaiņas. Reičela apvalda jūtas un mācās izpratni, it īpaši attiecībā pret savu māti. Trīs paaudžu sievietes pamazām atklāj ģimenes noslēpumus un saprot, ka neraugoties ne uz ko, ir saites, ko nav iespējams saraut. Dramatiskā komēdija "Džordžijas likums" apvieno lieliskas trīs paaudžu aktrises - galvenās lomas filmā atveido Lindsija Loena, Felisitija Hafmena un Džeina Fonda. Filmas režisors - Gerijs Maršals, kurš veidojis tādas filmas kā "Jaukā sieviete", "Bēgošā līgava" un "Princese pret pašas gribu". Lomās: Jane Fonda, Lindsay Lohan, Felicity Huffman, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Garrett Hedlund Režisors: Garry Marshall

1 2