Pony Canyon

まちカドまぞく | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (254 balsu)
Kādu dienu atmodinot savas snaudošās velna spējas, Yuuko Yoshida jeb Ēnu saimniece Yuuko, viņas sencis Lilita uztic Gaismas klana svētnīcas jaunavu, maģisko meiteni, uzveikt. Juuko caur savu klasesbiedru Anri Sadu satiek maģisko meiteni Momo Čjodu un izaicina viņu uz dueli, taču spēka trūkuma dēļ ātri zaudē. Kopš tā laika Yuuko ir cīnījusies ar savu velna lomu un dueli ar Momo, kā arī regulāri aizņēmusies no viņas palīdzību. Tomēr dīvainas sakritības dēļ Juuko vājina arī Momo, atņemot viņai spēku sadarboties Tamas pilsētas miera aizsardzībā.

大正オトメ御伽話 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (424 balsu)
Tamahiko Šima invaliditātes dēļ ir izsūtīts uz valsti, taču pēkšņa sakārtotas līgavas ierašanās izjauc viņa vientuļo dzīvi.

プラチナエンド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.1 (1703 balsu)
Kamēr viņa klasesbiedri svin vidusskolas izlaidumu, nemierīgā Miraja ir iegrimusi tumsā. Bet viņa cīņa tikai sākas, kad viņš saņem kādu pestīšanu no augšienes eņģeļa formā. Tagad Mirai cīnās pret 12 citiem izredzētiem cilvēkiem cīņā, kurā uzvarētājs kļūst par nākamo pasaules dievu. Mirai stūrī ir eņģelis, taču, lai izdzīvotu, viņam, iespējams, būs jākļūst par velnu.

吸血鬼すぐ死ぬ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (263 balsu)
Leģendārais vampīru mednieks Ronaldu atrod maz ticamu (un nevēlamu) sabiedroto Dralukā, pasaules vājākajā vampīrā, kurš pārvēršas putekļos pie mazākā uzbrukuma. Kopā viņi saskaras ar daudz jautrākām nelaimēm, nekā jūs varat sasist, tostarp ienaidnieku vampīrus, redaktorus ar cirvi un citas kakla sāpes.

平家物語 | Ķīna| Japāna
Žanrs
Vizuāli satriecošs stāsts par lūgšanu, kas pārsniedz 800 gadus. Pirmā TV anime adaptācija Hideo Furukava modernajam klasiskās japāņu episkās pasakas atveidojumam, kas stāsta par Bivu, aklo ceļojošo dēlu, Tairas klana uzplaukuma un krišanas laikā Genpeja kara laikā.

劇場版 ヴァイオレット・エヴァーガーデン | Japāna
Žanrs
IMDB
8.3 (7233 balsu)
Pēc automātiskās atmiņas lelles darba Violeta Evergardena ir iemācījusies vārdu "Es tevi mīlu" nozīmi. Viņas dvēsele, kas ir dziļi ievainota kara dēļ, ir sākusi dziedēt. Viņa turpina virzīties uz priekšu dzīvē, palīdzot citiem, kam tas ir nepieciešams, vienlaikus paturot pie sirds pirmās personas vārdus, kas kādreiz teica "Es tevi mīlu". Kad viņa uzņemas darbu, lai rakstītu vēstuli nedziedināmi slimam zēnam, laiks sāk iet uz priekšu.

小林さんちのメイドラゴン | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (4599 balsu)
Kobajaši dzīvo viens dzīvoklī, līdz kādu dienu parādījās Tooru un viņi nonāca kopā. Tooru uz cilvēkiem skatās kā uz nepilnvērtīgiem un muļķīgiem, taču Kobajaši-san viņu izglābusi, viņa dara visu iespējamo, lai atmaksātu parādu un palīdzētu dažādās lietās, lai gan ne viss norit pēc plāna. Mītiska ikdienas komēdija par strādīgu biroja dāmu, kas dzīvo kopā ar pūķu meiteni.

東京リベンジャーズ | Japāna
Žanrs
IMDB
8 (18222 balsu)
Vērojot ziņas, Hanagaki Takemiči uzzina, ka viņa draudzene no vidusskolas laika, Tačibana Hinata, ir mirusi. Viņa vienīgo draudzeni tikko nogalināja nelietis grupējums, kas pazīstams kā Tokyo Manji Gang. Viņš dzīvo trakā dzīvoklī ar plānām sienām, un viņa sešus gadus jaunākais priekšnieks izturas pret viņu kā pret idiotu. Turklāt viņš ir pilnīga un pilnīga jaunava... Savas dziļākās dzīves kulminācijā viņš pēkšņi pārlec divpadsmit gadus atpakaļ uz vidusskolu! Lai glābtu Hinatu un mainītu dzīvi, ko viņš pavadīja bēgot, bezcerīgajam nepilnas slodzes darbiniekam Takemičim jātiecas uz Kanto visdrausmīgākās noziedznieku bandas virsotni!

オッドタクシー | Japāna
Žanrs
IMDB
8.5 (4429 balsu)
Šai pilsētai vajadzētu izskatīties pazīstamai, bet pēkšņi tā nav. Taksists Odokava dzīvo ļoti ikdienišķu dzīvi. Viņam nav ģimenes, viņš īsti nerunā ar citiem, un viņš ir dīvains cilvēks, kurš ir šauras domāšanas un nerunā daudz. Vienīgie cilvēki, kurus viņš var saukt par saviem draugiem, ir viņa ārsts Gouriki un viņa klasesbiedrs no vidusskolas Kakibana. Šķiet, ka visi viņa patroni paši ir nedaudz dīvaini. Koledžas students, kurš vēlas būt pamanīts tiešsaistē, Kabasava. Medmāsa ar noslēpumiem, Širakava. Komēdiju duets Homosapiens... Visas šīs ikdienišķās sarunas kaut kā noved pie meitenes, kura ir pazudusi.

ひげを剃る。そして女子高生を拾う。 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (2792 balsu)
Biroja darbinieks Jošida jau piecus gadus ir samierinājies ar savu kolēģi Airiju Goto. Neskatoties uz to, ka viņš beidzot norunājis randiņu ar viņu, viņa atzīšanās tiek nekavējoties noraidīta. Piedzēries un vīlies, viņš paklupa mājās, bet ceļa malā atrod vidusskolas meiteni. Meitene, kurai nepieciešama naktsmāja, mēģina savaldzināt Jošīdu. Neskatoties uz to, ka viņš noraidīja viņas sasniegumus, viņš tomēr uzaicina viņu savā dzīvoklī. Nākamajā rītā meitene, iepazīstinot sevi ar Saju Ogivaru, atklāj, ka ir aizbēgusi no Hokaido līdz pat Tokijai. Sešus mēnešus ilgas jautrības laikā viņa nepārtraukti mainīja seksuālus pakalpojumus pret jumtu virs galvas. Tomēr Jošida paliek nesatricināma no viņas pavedināšanas. Tā vietā viņš liek viņai veikt cita veida darbu — tādu, kas ietver trauku mazgāšanu un veļas mazgāšanu. Un tā sākas aizkustinošas attiecības starp siržu salauztu pieaugušo un aizbēgušu vidusskolas meiteni.

SSSS.DYNAZENON | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (276 balsu)
Kādu dienu Jomogi Asanaka, Fudžijokidai vidusskolas pirmā kursa students, sastopas ar noslēpumainu vīrieti vārdā Gauma, kurš apgalvo, ka ir “kaiju lietotājs”. Pēkšņai kaiju parādīšanai seko gigantiska robota Dynazenon ienākšana. Nepareizajā vietā nepareizajā laikā atrodas Yume Minami, Koyomi Yamanaka un Chise Asukagawa, kuri tiek ievilkti cīņā pret kaiju.

弱キャラ友崎くん | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (1039 balsu)
Tomozaki ir viens no labākajiem spēlētājiem Japānā, un, viņaprāt, spēle reālajā dzīvē ir viena no sliktākajām. Nav skaidru noteikumu panākumiem, šausmīgi līdzsvarots, un nekam nav jēgas. Bet tad viņš satiek spēlētāju, kurš ir tikpat labs kā viņš, un viņa piedāvā iemācīt viņam dažus varoņdarbus...

1 2 3