Pony Canyon

進撃の巨人 | Japāna
Žanrs
IMDB
9 (380133 balsu)
Pirms vairākiem simtiem gadu cilvēkus gandrīz iznīcināja titāni. Titāni parasti ir vairākus stāvus gari, šķiet, ka viņiem nav saprāta, viņi aprij cilvēkus un, kas ir sliktākais, to dara sava prieka pēc, nevis kā barības avots. Neliela daļa cilvēces izdzīvoja, apmūrējot sevi pilsētā, ko aizsargā ārkārtīgi augsti mūri, pat garāki par lielākajiem titāniem. Paziba uz mūsdienām, un pilsēta nav redzējusi titānu vairāk nekā 100 gadus. Pusaudzis Erens un viņa audžumāsa Mikasa ir liecinieki kaut kam šausmīgam, kad pilsētas mūrus iznīcina kolosāls titāns, kas parādās no zila gaisa. Mazajiem titāniem applūstot pilsētu, abi bērni šausmās noskatās, kā viņu māte tiek apēsta dzīva. Erens apņemas, ka nogalinās katru titānu un atriebsies par visu cilvēci.

ヴァイオレット・エヴァーガーデン | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (23709 balsu)
Lielais karš beidzot beidzās pēc četriem ilgiem konflikta gadiem; sadalījās divās daļās, Telesis kontinents lēnām sāka atkal uzplaukt. Asinsizliešanas rezultātā tika pieķerta Violeta Evergardena, jauna meitene, kas tika audzēta tikai ar mērķi iznīcināt ienaidnieka līnijas. Kara pēdējā posmā nokļuvusi slimnīcā un sakropļota asiņainā sadursmē, viņai palika tikai vārdi no viņas visdārgākā cilvēka, bet nesaprata to nozīmi. Atgūstoties no brūcēm, Violeta sāk jaunu dzīvi, strādājot CH Postal Services pēc nesaskaņas ar savu jauno aizbildņu ģimeni. Tur viņa nejauši ir lieciniece "Auto Memuāru lelles" darbam, amanuensēm, kas pārraksta cilvēku domas un jūtas vārdos uz papīra. Šī doma aizkustināta, Violeta sāk strādāt par auto atmiņu lelli, kas viņu aizvedīs piedzīvojumā, kas mainīs viņas klientu dzīvi un, cerams, novedīs pie sevis atklāšanas.

虚構推理 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (91 balsu)
11 gadu vecumā Kotkai Iwanaga no jums nolaupīja Kotoko Iwanaga un lūdza kļūt par viņu “Gudrības Dievu” kā starpnieku starp garu un cilvēku pasaulēm, kuram meitene ātri vienojās, bet uz labās acs rēķina. un kreisā kāja. Tagad, pēc sešiem gadiem, kad jūs gribat, lai viņu problēmas tiktu atrisinātas, viņi dodas uz Kotoko konsultēties. Tikmēr 22 gadus vecais universitātes students Kurou Sakuragawa tikko šķiras ar savu draudzeni pēc tam, kad viņš bija aizbēdzis viens pats, kad abi saskārās ar kapu. Redzot to kā viņas iespēju kļūt tuvāk ar viņu, Kotoko nekavējoties liek viņai kustēties, cerot kādu dienu apprecēties ar Kurou. Tomēr viņa ātri saprot, ka Kurou ir vēl kaut kas. Izmantojot šīs zināšanas, viņa lūdz viņa palīdzību dažādu pārdabiskā rakstura problēmu risināšanā, vienlaikus novēlot jaunatklātajam partnerim viņas atbildes.

1 2 3