Filmology Finance

5lbs of Pressure | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.1 (810 balsu)
Tikko iznācis no cietuma pēc izciešanas par slepkavību, Ādams atgriežas savās vecajās stingrās vietās, lai meklētu dēlu, kurš viņu nepazīst. Eli, viņa nogalinātā vīrieša brālis meklē atriebību. Maiks cenšas izbēgt no nozieguma dzīves, kas dzīvo zem sava gangstera tēvoča īkšķa.

Seriously Red | Austrālija
Žanrs
IMDB
5.2 (407 balsu)
Raylene "Red" Delaney maina savu deviņu līdz piecu karjeru nekustamo īpašumu jomā, lai dzīvotu uzmanības centrā kā Dollijas Pārtones tēlotāja. Pēc tam notiek romantiska saikne ar Keniju Rodžersu, kamēr viņas nemierīgais ceļojums turpinās, pilns ar mākslīgiem matiem un mākslīgām krūtīm.

The Infernal Machine | Portugāle
Žanrs
IMDB
5.3 (1929 balsu)
Atšķirīgo un pretrunīgo autoru Brūsu Kogbērnu no slēptuves izvelk kāds apsēsts fans, liekot romānistam stāties pretī pagātnei, no kuras, viņaprāt, varētu izbēgt, un atbildēt par notikumiem, kurus pirms vairākiem gadu desmitiem aizsācis viņa bestsellers. Kogbērna meklējumi, kas slēpjas aiz manipulācijām un garīgajām mokām, ar kurām viņš saskaras, noved pie emocionāla, baiļu un briesmu pilna brauciena amerikāņu kalniņos, kur lietas ne vienmēr ir tik skaidras, kā šķiet, un kur pagātnes darbiem var būt bēdīgas sekas.

The Reef: Stalked | Austrālija
Žanrs
IMDB
4.3 (3887 balsu)
Pēc māsas slepkavības Nika, viņas jaunākā māsa un divi draugi meklē mierinājumu ar smaiļošanas piedzīvojumu Klusā okeāna salā. Dažas stundas pēc ceļojuma sievietes vajā haizivs, un tām ir jāapvienojas, jātiek galā ar savām bailēm un jāglābj vienai otru.