HB Wink Animation

Rock Dog 2: Rock Around the Park | ASV| Ķīna
Žanrs
IMDB
5 (409 balsu)
Rokzvaigzne suns Bodijs un viņa trio kļuvuši neticami populāri un negrasās apstāties pie sasniegtā. Nu viņi nokļuvuši impresārija – impozantās frizūras īpašnieka auna – uzmanības lokā, kuram padomā ne viena vien negantība – viņš ne tikai vēlas nošķirt Bodiju no grupas biedriem, bet arī slēgt Rokenrola parku, kur stīgas svilina pilsētas rūdītākie ģitārmūziķi. Savukārt Bodija ģimenes locekļi, lai gan kreņķējas par viņa pēkšņo slavu, paši nokļuvuši apmātības varā un krietni nopelna, pārdodot piekariņus trio faniem.

Extinct | ASV| Kanāda| Ķīna
Žanrs
IMDB
6.8 (11 balsu)
Uz brīnišķīgas salas dzīvo apburoši dzīvnieciņi - Virtuļzauriņi. Vadot dienas bezrūpībā, pienāk brīdis, kad divi no viņiem caur laika portālu nonāk mūsdienās. Un atklājas, ka viņu suga pirms daudziem gadsimtiem ir izmirusi! Eds un Opa ir spiesti izdomāt plānu, kā izmanīt pagātnes notikumus, lai viņu cilts neietu postā.

Žanrs
IMDB
5.7 (4716 balsu)
Budžets
45,000,000.00$
Henks ir suns, kam acīmredzot neveicas tik ļoti kā nevienam visā pasaulē. Viņš ilgu laiku dzīvo pašā bīstamākajā pilsētas apkaimē, mūždien iekuļas sadursmēs ar negantiem ielas suņiem un dabū no viņiem sukas. Turklāt neviens Henku neņem par pilnu, pat draugi neatbalsta viņa lielo sapni kļūt par īstu cīņas mākslu meistaru – samuraju.Viss apgriežas ar kājām gaisā, kad Henks nejauši uzduras savādajai Kakamuti pilsētai, kurā dzīvo tikai kaķi.