Screen Flanders

Žanrs
IMDB
6.5 (498 balsu)
Mākslas zaglis tiek iesprostots Ņujorkas augšējā stāvā pēc tam, kad viņa laupīšana ir notikusi nepareizi. Viņam ir ieslodzīts tikai nenovērtējami mākslas darbi, un viņam ir jāizmanto visa viltība un izgudrojums, lai izdzīvotu.

The Deep House | Francija| Beļģija
Žanrs
IMDB
5.4 (11258 balsu)
Nirstot kādā nomaļā Francijas ezerā, pāris YouTube lietotāju, kas specializējas zemūdens izpētes videoklipos, atklāj dziļos ūdeņos iegremdētu māju. Tas, kas sākotnēji bija unikāls atradums, drīz pārvēršas murgā, kad viņi atklāj, ka māja ir bijusi zvērīgu noziegumu vieta. Ieslodzīti, viņu skābekļa rezerves bīstami krītas, viņi saprot, ka ļaunākais vēl tikai priekšā: viņi nav vieni mājā.

Jack et la mécanique du coeur | Francija| Beļģija
Žanrs
IMDB
7.0 (6192 balsu)
Budžets
33,746,302.00$
Skotijā 1874. gadā Džeks piedzimst visu laiku aukstākajā dienā. Lielā aukstuma dēļ viņa sirds pārstāj pukstēt. Edinburgas atbildīgā vecmāte atrod veidu, kā viņu glābt, aizstājot viņa sirdi ar pulksteni. Tātad viņš dzīvo un paliek vecmātes aizsargājošajā aprūpē. Bet viņš nedrīkst dusmoties vai satraukties, jo tas apdraud viņa dzīvību, liekot pulkstenim pārtraukt darbu. Sliktāk, ka pieaugot viņam nākas saskarties ar faktu, ka viņš nevar iemīlēties, jo arī tas varētu apturēt viņa smalko sirdi.