depresija

Silver Linings Playbook | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (613,181 balsu)
Budžets
21,000,000.00$
Pēc četriem psihiatriskajā klīnikā pavadītajiem gadiem galvenais varonis – bijušais skolotājs – atgriežas mājās. Sieva ir aizgājusi, tāpēc viņš pārceļas uz dzīvi pie savas mātes. Pazaudējis visus iepriekšējos draugus un visus vecos sakarus, viņš jūtas tā, it kā būtu pazaudējis sevi. Taču dzīve ir negaidītu pārsteigumu pilna! Pēc iepazīšanās ar meiteni vārdā Tifānija bijušā skolotāja dzīve sagriežas kājām gaisā.

Anomalisa | ASV
Žanrs
Budžets
8,000,000.00$
Maikls Stouns ir autors, kurš specializējas klientu apkalpošanā, bet nav spējīgs uz patiešām dziļām un patiesām attiecībām ar citiem cilvēkiem. Rezultējošā neieinteresētība un apātija noveda viņa dzīvi līdz paredzamam ciklam bez skaidrām nākotnes perspektīvām. Biznesa ceļojuma laikā viņš iepazīstas ar noslēpumainu svešinieci, kura reizi par visām reizēm mainīs gan viņa pasaules uzskatus, gan dzīves ritējumu... Neparasta un dzīvespriecīga traģikomēdija no žanra eksperta Čārlija Kaufmana ("Gaišo atmiņu mūžīgais starojums", "Adaptācija", "Būt Džonam Malkovičam").

Me Before You | ASV
Žanrs
Budžets
20,000,000.00$
Lū Klārka ir līksma, jautra un koši ģērbta mazpilsētas meitene. Viņa neilgojas pēc lielām pilsētām un izaicinājumiem, Lū drīzāk gribētu visu mūžu pavadīt vecāku paspārnē. Neviens netop gudrs, kāpēc tik talantīga un jauka meitene vēlas dzīvi aizvadīt klusumā un mierā – bet Lū ir savi iemesli. Investīciju ģēnijs Vils Treinors pēc satiksmes negadījuma ir zaudējis gandrīz visu, pat veselību. Tagadne viņam riebjas, bet nākotni Vils nemaz nevēlas. Un tad Vila dzīvē kā krāsains tornado ievirpuļo Lū.

Aftermath | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.7 (20136 balsu)
Budžets
10,500,000.00$
Stāsta centrā divi svešinieki – būvuzraugs Romans (Arnold Schwarzenegger) un gaisa satiksmes vadības dispečers Džeiks (Scoot McNairy), kuru dzīves ceļi, pēc kāda traģiska notikuma, paliks saistīti uz mūžiem. 478 dienas pēc nelaimīgās dienas viņi beidzot satiksies aci pret aci, un šīs tikšanās sekas būs neprognozējamas.

1 2 3