pēršana

Tyrannosaur | Lielbritānija
Žanrs
Tiranozaurs ir stāsts par diviem vientuļiem, dzīves nežēlotiem cilvēkiem, kurus kopā saved nejaušība. Džozefs ir šķirtenis, bezdarbnieks un dzērājs, kuru izkropļojis paša viegli aizkaitināmais raksturs un nevaldāmās dusmas. Hanna strādā kristiešu misijas humānās palīdzības veikalā – cienījama, ārēji vesela un laimīga sieviete. Kad nejaušība viņus saved kopā, Hanna intuitīvi rīkojas kā Džozefa iespējamā glābēja, kas varētu apslāpēt viņa niknumu un dāvāt siltumu, sirsnību un pieņemšanu. Viņu attiecībām progresējot, atklājas Hannas pašas noslēpumi – viņas laulība ar vīru Džeimsu ir vardarbības pilna... Lomās: Peter Mullan, Olivia Colman, Eddie Marsan Režisors: Paddy Considine Scenārists: Paddy Considine Filma oriģinālvalodā ar latviešu subtitriem.

Žanrs
Budžets
15,000,000.00$
Lielbritānijas karaļa Eduarda VIII romāns ar amerikānieti Volisu Simpsoni, kurš satrauca visu sabiedrību. Iepazīšanās brīdī ar princi Eduardu, Simpsone bija precējusies, bet karalim, ja viņš izdomātu ar viņu precēties, būtu jāatsakās no troņa. Taču arī tas nespēja likt šķēršlus viņu mīlestībai. Lomās: Abbie Cornish, James D'Arcy, Andrea Riseborough Režisore: Madonna

Nymphomaniac: Volume I | Francija| Vācija| Lielbritānija| Beļģija| Dānija
Žanrs
Aukstā ziemas vakarā kāds vientuļš kungs atrod uz ielas smagi piekautu sievieti un aizved viņu uz savām mājām. Vīrietis apkopj sievietes brūces, bet viņa tikmēr vaļsirdīgi un atklāti stāsta viņam par savu erotikas piesātināto dzīvi... Dānijas spilgtākais un skandalozākais režisors Larss fon Trīrs, kurš ir arī filmas scenārija autors, „Nimfomānes" stāstu ietvēris divās daļās un astoņās nodaļās. Divdaļīgā drāma „Nimfomāne" ir noslēdzošais posms Trīra tā dēvētajā „Depresijas triloģijā" līdzās drāmām „Antikrists" un „Melanholija", kas veido sižetiski nesaistītu, taču noskaņas ziņā vienotu ciklu. Visās trijās filmās galvenās lomas tēlotāja ir Šarlote Geinsbūra. Drāmā „Nimfomāne", kurā netrūkst arī atklātu seksuālu ainu, Geinsbūras ekrāna partneri ir tādas zvaigznes kā Stelans Skarsgards, Šaija Labafs, Džeimijs Bells, Steisija Mārtina, Kristians Sleiters, Uma Tūrmane, Vilems Defo un citi.

Molly's Game | ASV| Kanāda| Ķīna
Žanrs
IMDB
7.4 (126444 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Neiekļuvusi Olimpiskajā izlasē, Mollija Blūma nolemj paņemt gadu nelielai atpūtai pirms iestāšanās juridiskajā skolā. Kad darbs Losandželosas kafejnīcā nenodrošina plānotos ienākumus, viņa atver pagrīdes klubu pokera spēlētājiem. Nelegālais klubs kļūst ļoti populārs, bet bizness - ļoti ienesīgs un drīz vien Mollija kļūst par "pokera princesi". Tad pienāk brīdis, kad viņa nokļūst FIB redzeslokā.

1 2