Aniplex

平穏世代の韋駄天達 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (495 balsu)
Dievi parādījās, kad cilvēce bija uz iznīcības sliekšņa dēmonu darba dēļ. Dievības, ko sauc par "Idaten", cīnījās un aizzīmogoja dēmonus pirms 800 gadiem. Mūsdienās Idateniem nav cīņas pieredzes un viņi dzīvo mierīgu dzīvi. Bet tagad dēmoni atdzīvojas, un drīz sāksies cīņa starp dieviem, cilvēkiem un dēmoniem.

ヴァニタスの手記 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (1985 balsu)
Baumas, kas klīst par Vanitas grāmatu, apšaubāmas reputācijas pulksteņa grimuāru, ievelk Parīzē Noē, jaunu vampīru, kurš meklē drauga glābiņu. Tomēr tas, kas viņu sagaida Ziedu pilsētā, nav ilgas stundas, staigājot pa ietvi vai šaudīšanos cauri putekļainiem grāmatnīcām, meklējot grāmatu. Tā vietā viņa karjers nonāk pie viņa... vīrieša rokās, kurš apgalvo, ka ir ārsts vampīrs! Vai Noē, nonākot konfliktā, kas apdraud mieru starp cilvēkiem un vampīriem, izšķirs ziņkārīgo un nedaudz nelīdzsvaroto Vanitu un viņa centienus izglābt vampīru dzimtu?

86-エイティシックス- | Japāna
Žanrs
IMDB
8.2 (5210 balsu)
Sanmagnolijas Republikai ir uzbrukusi tās kaimiņvalsts impērija. Ārpus republikas 85 apgabaliem atrodas "neesošais 86. rajons", kurā turpina cīnīties jauni vīrieši un sievietes. Šīns vada jaunu spridzinātāju pašnāvnieku darbības, savukārt Ļena ir "kuratore", kas komandē atdalījumu no attālas aizmugures. Sākas stāsts par šo abu traģisko cīņu!

美少年探偵団 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.5 (163 balsu)
Mayumi Dojima ir jauna meitene, kura meklē zvaigzni, kuru redzēja tikai vienu reizi pirms desmit gadiem. Viņa apmeklē Pretty Boy detektīvu kluba galveno mītni, kur satiek piecus skaistus zēnus, kuri katrs ir unikāls savā veidā. Viņas tikšanās ar puišiem iezīmē neparastu pazudušās zvaigznes meklējumu sākumu.

ヴィヴィ-フローライトアイズソング- | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (3403 balsu)
Tuvākajā nākotnē Vivija, dīvas tipa mākslīgais intelekts, katru dienu kāpa uz skatuves ar cerībām ielikt savu sirdi savā dziesmā. Kādu dienu AI Matsumoto, kurš apgalvo, ka ir ieradies no 100 gadiem nākotnē, parādās Vivija priekšā ar svarīgu lūgumu...

ワンダーエッグ・プライオリティ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (3341 balsu)
Stāsts sākas, kad galvenā varone, 14 gadus veca meitene vārdā Ai Ohto, vēlu vakarā, staigājot pa pilsētu, dzird noslēpumainu balsi. Tas dod viņai olu un aicina: "Ja vēlaties mainīt nākotni, jums tikai tagad ir jāizvēlas. Ticiet sev un sasitiet olu."

銀魂 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.7 (12132 balsu)
Laikā, kad citplanētieši ir iebrukuši un pārņēmuši feodālo Tokiju, bezdarbnieks samurajs atrod darbu, kā vien var.

SK∞ エスケーエイト | Japāna
Žanrs
IMDB
8 (3707 balsu)
Anime centrā ir Reki, otrā kursa vidusskolas skolnieks, kuram patīk braukt ar skeitbordu, un viņš tiek pieķerts "S" — pazemes un bīstamām skeitborda sacīkstēm pie pamestas raktuves bez noteikumiem. Arī Ranga, kura atgriezusies Japānā no Kanādas un nekad iepriekš nav braukusi ar skeitbordu, kopā ar Reki ietin S. Netīrie braucēji, mākslīgā intelekta braucēji un citas unikālas personas sacenšas "jauniešu skeitborda sacensību cīņā".

ホリミヤ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (10268 balsu)
Lai gan skolā viņu apbrīnoja par viņas laipnību un akadēmisko veiklību, vidusskolniece Kjouko Hori ir slēpusi citu sevī. Tā kā viņas vecāki darba dēļ bieži nav no mājām, Horijai ir jāpieskata jaunākais brālis un jāveic mājas darbi, neatstājot iespēju socializēties ārpus skolas. Tikmēr Izumi Miyamura tiek uzskatīta par nodomājušu otaku ar brillēm. Tomēr patiesībā viņš ir maigs cilvēks, kas nav spējīgs mācīties. Turklāt viņam aiz garajiem matiem ir paslēpti deviņi pīrsingi un tetovējums gar muguru un kreiso plecu. Pilnīgas nejaušības dēļ Hori un Mijamura krustojas ārpus skolas — neviens neizskatās tā, kā otrs gaida. Šie šķietami polārie pretstati kļūst par draugiem, daloties savā starpā pusē, ko nekad nav parādījuši nevienam citam.

はたらく細胞BLACK | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (554 balsu)
Alkohols, smēķēšana un stress — organismā, kas pakļauts šiem kairinātājiem, šūnas, kas ir atbildīgas par dzīvības uzturēšanu, šķiet, cīnās ar karu, kas nekad nebeidzas. Spēcīgā strādnieku trūkuma dēļ Red Blood Cell AA2153 ir ātri jāiemācās piegādāt skābekli un savākt oglekļa dioksīdu pat bīstamos apstākļos. Tikmēr White Blood Cell U-1196 ir jādara sava daļa, cīnoties ar mikrobiem un vīrusiem dzīvībai bīstamās situācijās. Šo krīžu vidū viņiem ir jāstrādā kopā, lai saglabātu ķermeņa veselību, neskatoties uz to, ka viņi nezina, vai viņu upuri būs vērtīgi. Šūnas darbā! Code Black izmanto atšķirīgu pieeju, parādot mūsu šūnu veikto darbu smalkāko pusi.

はたらく細胞 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (2495 balsu)
Šis ir stāsts par tevi. Pasaka par jūsu ķermeņa iekšpusi... Saskaņā ar jaunu pētījumu cilvēka ķermenis sastāv no aptuveni 37 triljoniem šūnu. Šīs šūnas katru dienu smagi strādā pasaulē, kas ir jūsu ķermenis. No sarkanajiem asinsķermenīšiem, kas nes skābekli, līdz baltajiem asinsķermenīšiem, kas cīnās ar baktērijām, iepazīstiet neapdziedātos varoņus un drāmu, kas izvēršas tevī! Tas ir dīvaini salīdzināmais un interesantais stāsts, kas ir šūnu dzīve!

劇場版「Fate/stay night [Heaven’s Feel]」Ⅲ.spring song | Japāna
Žanrs
IMDB
8.2 (153 balsu)
Kad Sakura noslīkst viņas pastrādāto grēku duļķainajā tumsā, Širō solījums viņu aizsargāt par katru cenu vedina viņu uz niknu cīņu, lai izbeigtu Svētā Grāla karu. Vai Širo vēlme sasniegs Sakuru pat tad, kad viņš izaicina likteni izmisīgā cīņā pret plūdmaiņu?

1 2 3 4