Aniplex

鬼滅の刃 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.7 (107223 balsu)
Tas ir Taishō periods Japānā. Tanjirō, labsirdīgs zēns, kurš pārdod ogles iztikai, atklāj, ka viņa ģimeni nogalina dēmons. Lai situāciju padarītu vēl ļaunāku, viņa jaunākā māsa Nezuko, vienīgā izdzīvojušā, pati ir pārveidota par dēmonu. Lai gan Tandžiro ir šīs drūmās realitātes sagrauts, viņš nolemj kļūt par “dēmonu slepkavu”, lai varētu pārvērst savu māsu atpakaļ par cilvēku un nogalināt dēmonu, kas nogalināja viņa ģimeni.

ヒプノシスマイク-Division Rap Battle- Rhyme Anima | Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (61 balsu)
Leģendārā repa grupa The Dirty Dawg būtu varējusi sagrābt Japānu, taču viņi izjuka pirms tam. Tagad katrs dalībnieks ir pievienojies vienai no četrām konkurējošām grupām, kas cīnās par Ikebukuro, Jokohamas, Šibujas un Šinjuku teritorijām. Cīņas par zālienu notiek ar hipnozes mikrofoniem. Šiem īpašajiem mikrofoniem ir spēja ietekmēt cilvēka garu, un cilvēki tagad izmanto repu, lai noteiktu pārākumu.

魔法科高校の劣等生 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (3630 balsu)
Pasaulē, kur maģija nav pasaka, bet pastāv jau simts gadus, brāļi un māsas Tatsuya un Miyuki Shiba gatavojas sākt studijas elitārajā Privātajā Magic University saistītajā vidusskolā (saīsināti Magic High School). Ieejot dažādos akadēmiskā spektra līmeņos, abi pārvērš kādreiz mierīgo pilsētiņu par haotisku.

ソードアート・オンライン | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (47037 balsu)
Tuvākajā nākotnē tiks izlaista Virtual Reality Massive Multiplayer Online Role-Playing Game (VRMMORPG) ar nosaukumu Sword Art Online, kurā spēlētāji kontrolē savus iemiesojumus ar savu ķermeni, izmantojot tehnoloģiju Nerve Gear. Kādu dienu spēlētāji atklāj, ka nevar atteikties, jo spēles veidotājs tur viņus gūstā, ja vien viņi nesasniedz spēles torņa 100. stāvu un neuzvar pēdējo bosu. Tomēr, ja viņi mirst spēlē, viņi mirst reālajā dzīvē. Viņu cīņa par izdzīvošanu sākas tagad...

Fate/Grand Order - 絶対魔獣戦線バビロニア - | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (168 balsu)
Pēc panākumiem Camelot Singularity, Ritsuka Fujimaru un Mash Kyrielight tiek piešķirti pēdējai Singularity iniciatīvā Grand Ordeņa ietvaros. Senajā Babilonijā, 2500. gadā pirms mūsu ēras, viņi sāk misiju, lai nodrošinātu cilvēces izdzīvošanu. Ierodoties viņi uzzina, ka trīs dievi ir apdraudējuši Uruku - Babilonijas pilsētu, kuru pārvalda karalis Gilgamešs. Ritsukam un Mašam jāsadarbojas, lai novērstu noslēpumaino zvēru iebrukumu Urukā pēc Gilgameša pavēles, vienlaikus izpētot trīs dievu darbību pret cilvēci patieso raksturu; bet Ritsukam nezināms, sena būtne lēnām paceļas no savas miega.

1 2 3 4