Aniplex

後宮の烏 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (200 balsu)
Stāsta centrā ir Uki — imperatora konkubīne, kura nekad nav tikusi izsaukta imperatora guļamistabās, un kura harēma kambaros dzīvo unikāli. Daži uzskata, ka viņai ir vecas sievietes izskats, bet citi - kā jaunai dāmai, un viņa izmanto noslēpumainu maģiju, kas palīdz it visā, sākot no pazaudētu priekšmetu atrašanas un beidzot ar lāstu nodošanu. Kad kāds apstāklis liek imperatoram piezvanīt viņai, viņu tikšanās mainīs vēsturi.

よふかしのうた | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (1743 balsu)
Nanakusa ir vampīrs. Tas ir labi ar cilvēka Ko. Viņš arī vēlas būt tāds. Taču pārvērtības nenāk tik viegli... Kad Nazuna uzaicina Ko nakšņot pie viņas kādā pamestā ēkā, viņš ir sajūsmā! Bet tad viņš pamostas skūpstiem uz viņa kakla ar mazliet pārāk lielu kodumu... Vai tā ir tikai viņa asiņu garšīgā garša, kas liek viņai satikt viņu nakti pēc nakts vēlās nakts piedzīvojumiem, sarunām un...snaudām? Vai kaut kas cits? Tad, kad parādās jauka meitene no Jamori pagātnes un sacenšas par viņa uzmanību, viņa topošās attiecības ar nedzīvajiem tiek pārbaudītas!

リコリス・リコイル | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (1619 balsu)
"LycoReco" ir kafejnīca ar tradicionālu japāņu pieskaņu, kas atrodas Tokijas centrā. Taču gardā kafija un saldie saldumi nav vienīgie šīs kafejnīcas pasūtījumi! Sākot ar paku piegādi nelielos attālumos, paņemšanu un izvešanu vientuļās ielās naktī, līdz zombijiem un milzu briesmoņu iznīcināšanai...?! Lai kāda būtu jūsu problēma, mēs esam šeit, lai palīdzētu! Mēs atrisināsim jebkāda veida “problēmas”, kas jums var rasties! Jūs gaida vienmēr smaidošā plakātu meitene un foršais, nopietnais jaunpienācējs. Smalka meitene, kura nekad nevēlas strādāt, un jauna sieviete, kurai tuvojas trīsdesmit un kura vēlas apprecēties. Un menedžeris ir jauks puisis, kurš ir apsēsts ar Japānu!

くノ一ツバキの胸の内 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (161 balsu)
Izolācijas noskaņotajam Akanes klanam, kuru veido tikai meiteņu ķermenis, kas galvenokārt sastāv no jauniem kunoičiem treniņos, ir noteikts kods, kas viņiem visiem ir jāievēro: "Tā kā vīrieši ir bīstamas būtnes, mijiedarbība ar viņiem ir aizliegta." Suņu pulciņa vadītājs Kunoiči Cubaki ir izcils praktikants ar daudzsološu nākotni, taču viņa sirdī sākusi izjust dīvainu sajūtu... ikreiz, kad tiek aktualizēta puišu tēma.

明日ちゃんのセーラー服 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (482 balsu)
Roubai Privātā akadēmija ir prestiža meiteņu vidusskola valstī. Akebi Komiči šīs skolas jūrnieka formas tērpa uzvilkšana ir sapņa piepildījums. Beidzot sākas viņas sapņu dzīve vidusskolā. Zaļās, atklātas lauku ainavas. Lēnām plūstošais jaunības laiks.

その着せ替え人形は恋をする | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (9011 balsu)
Traumēts no bērnības incidenta ar draugu, kurš bija izņēmums viņa mīlestībai pret tradicionālajām lellēm, leļļu amatnieka cerība Wakana Gojō pavada savas dienas kā vientuļnieks, atrodot mierinājumu savas vidusskolas mājas telpā. Vakanai cilvēki, piemēram, skaistā Marina Kitagava, moderna meitene, kuru vienmēr ieskauj daudz draugu, praktiski ir citplanētietis no citas pasaules. Bet, kad dzīvespriecīgā Marina, kas nekad nekautrējas, pamana Vakanu, kas kādu dienu pēc skolas šuj prom, viņa ierodas ar mērķi piesaistīt savu kluso klasesbiedru viņas slepenajam hobijam: kosplay.

東京24区 | Japāna
Žanrs
IMDB
6 (160 balsu)
Uz mākslīgās salas pie Tokijas līča trīs bērnības draugi cenšas glābt salas nākotni!

オリエント | Japāna
Žanrs
IMDB
6.1 (358 balsu)
10 gadu vecumā labākie draugi Musaši un Kodžiro sēdēja satrauktā klusumā, kamēr Kodžiro tēvs stāstīja par ļaunajiem dēmoniem, kuri plēsa nevainīgos, un par karotājiem, kas viņus uzvarēja. Praktizējot zobenu spēli, abi nodod zvērestu kļūt par spēcīgāko pasaulē. Bet, viņiem augot, Kodžiro kļūst cinisks, un Musaši saprot, ka viņš pats nevar atgriezt 150 gadus ilgušo dēmonu valdīšanu. Viņu sauc par brīnumbērnu ar cērti, un viņš ir gandrīz gatavs samierināties ar darba dzīvi. Tomēr viņš nevar atbrīvoties no sajūtas, ka viņam joprojām ir pienākums rīkoties… un drīz viņa pasaules netaisnība piespiedīs viņa roku…

ロード・エルメロイⅡ世の事件簿 -魔眼蒐集列車 Grace note- | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (342 balsu)
Waver Velvet – zēns, kurš cīnījās plecu pie pleca ar iekarotāju karali Iskandaru Ceturtā Svētā Grāla kara laikā Liktenis/Nulle. Laiks ir pagājis, un nobriedušais Vāvers tagad ir pieņēmis lorda El-Mello vārdu. Kā lords El-Melloi II viņš izaicina neskaitāmus maģiskus un mistiskus gadījumus Pulksteņa tornī, visu magu mekā...

ビルディバイド コードブラック | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (73 balsu)
Shin-Kioto cilvēki cīnās, lai kļūtu par jauno valdnieku spraigas kāršu spēles cīņā!

王様ランキング | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (9478 balsu)
Nespēdams ne dzirdēt, ne runāt, princis Bojji dodas piedzīvojumā, lai pierādītu, ka ir cienīgs mantinieks...ar ēnas palīdzību Keidžs.

ヴィジュアルプリズン | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (62 balsu)
Skaisti nemirstīgie ir sapulcējušies Harajuku, lai sacenstos par galveno balvu: milzīgu spēku! Jau gadiem ilgi pasaulīgās kultūras un mūzikas mākslinieki ir slepeni bijuši vampīri, tostarp tie, kas veido Visual Kei. Tagad viņi izpilda savas skaistākās dziesmas svētajā cietuma teritorijā zem Scarlet Moon.

1 2 3 4