UCP

Candy | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (17306 balsu)
Balstīts uz patiesu stāstu par Kendiju Montgomeriju un Betiju Goru. 1980. gadā Teksasā, Montgomerijā (Mosā) šķietami bija viss — mīlošs vīrs ar labu darbu, meita un dēls, jauka māja pavisam jaunā priekšpilsētā — tad kāpēc viņa ar cirvi nogalināja savu draudzeni no baznīcas?

Punky Brewster | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (1144 balsu)
Pankija tagad ir vientuļā trīs bērnu māte, kura cenšas atgriezties savās sliedēs, kad viņa satiek Iziju, jaunu meiteni audžuģimenē, kura Pankijai ļoti atgādina savu jaunāko "es".

Resident Alien | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
8.1 (41618 balsu)
Avārijā nokļuvis citplanētietis Harijs pārņem Kolorādo mazpilsētas ārsta identitāti. Ierodoties ar slepenu misiju, viņš sāk dzīvot vienkāršu dzīvi... bet lietas kļūst mazliet akmeņainas, kad viņš ir iesaistīts vietējās slepkavības atrisināšanā un saprot, ka viņam ir jāiejūtas savā jaunajā pasaulē. To darot, viņš sāk cīnīties ar savas misijas morālo dilemmu un uzdod lielus dzīves jautājumus, piemēram: "Vai cilvēkus ir vērts glābt?" un "Kāpēc viņi saloka savu picu pirms ēšanas?"

The Umbrella Academy | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.9 (252391 balsu)
Nefunkcionāla supervaroņu ģimene sanāk kopā, lai atrisinātu sava tēva nāves noslēpumu, apokalipses draudus un daudz ko citu.

The Business of Drugs | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (1742 balsu)
Lai detalizēti aprakstītu, kā narkotikas mudina cilvēkus riskantā — pat nāvējošā — uzvedībā, bijušais CIP analītiķis pēta sešu nelegālo vielu ekonomiku.

Brave New World | ASV
Žanrs
IMDB
7 (15299 balsu)
Utopijā, kuras pilnība ir atkarīga no monogāmijas un privātuma kontroles, kolektīva locekļi sāk apšaubīt noteikumus, nostādot savu pulku sabiedrību uz sadursmes kursu ar aizliegto mīlestību un revolūciju.

Dirty John | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (22390 balsu)
Šī patiesā noziegumu antoloģija, kuras pamatā ir tāda paša nosaukuma aplāde, seko šausminoši patiesam stāstam par Orindžas apgabala interjera dizaineres Debras Ņūvelas romānu ar Džonu Mīhanu, izskatīgu un romantisku šarmu, kurš noslauka Debru no kājām un ievelk viņu savā melu tīklā. .

Homecoming | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (25159 balsu)
Heidija Bergmane ir lietu darbiniece Homecoming, Geist Group iestādē, kas palīdz karavīriem pāriet uz civilo dzīvi. Gadiem vēlāk viņa ir sākusi jaunu dzīvi, dzīvojot kopā ar māti un strādājot par viesmīli, kad Aizsardzības departamenta auditors apšauba, kāpēc viņa atstāja Homecoming objektu. Heidija ātri saprot, ka aiz stāsta, ko viņa pati stāsta, slēpjas pavisam cits stāsts.

Dare Me
Žanrs
IMDB
6.6 (1806 balsu)
Iedziļinieties vidusmēra konkurences vidusskolu pasaulē, sekojot sagrautajām attiecībām starp diviem labākajiem draugiem pēc jauna trenera ierašanās, lai viņu komandu pamanītu.

Briarpatch
Žanrs
IMDB
6.3 (788 balsu)
Suņa izmeklētājs Allegra Dils atgriežas savā pierobežas pilsētas Teksasā mājās pēc tam, kad viņas māsa ir noslepkavota. Tas, kas sākas ar slepkavas meklēšanu, pārvēršas par visu patērējošu cīņu, lai viņas korumpētā dzimtā pilsēta nonāktu līdz ceļgaliem.

The Sinner | ASV
Žanrs
IMDB
8.0 (69075 balsu)
Jauna māte nogalina svešu cilvēku neizskaidrojamā niknumā. Informējošs detektīvs apsēsta ar lietu, mēģinot nokļūt akta patiesā motīva apakšā.

The Magicians
Žanrs
IMDB
7.6 (39564 balsu)
Brakebills University ir slepena institūcija, kas specializējas maģijā. Tur, netradicionālās pareizrakstības apguves izglītībā, divdesmit draugu grupa drīz atklāj, ka maģiskā fantāziju pasaule, par kuru viņi lasījuši kā bērni, ir pārāk īsta un rada nopietnas briesmas cilvēcei.

1 2