Kadokawa Pictures

無職転生 ~異世界行ったら本気だす~ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (12228 balsu)
Stāsts seko 34 gadus vecam vīrietim, kurš tiek nogalināts, mēģinot kādu glābt no automašīnas notriekšanas. Drīz viņš reinkarnējas maģiskā pasaulē kā Rudeus Greirats, izņemot to, ka viņam tiek atjaunota visa dzīve, sākot no bērnības. Ar visām savām iepriekšējās dzīves zināšanām un jaunu burvju spēju palīdzību Rudeuss ātri kļūst par milzīgu, piedzīvojumiem gatavu karotāju. Ak, un viņš joprojām ir pilnīgs perverss.

くま クマ 熊 ベアー | Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (419 balsu)
Piecpadsmitgadīgā Juna dod priekšroku palikt mājās un uzmācīgi spēlēt savu iecienīto VRMMO, nevis darīt jebko citu, tostarp doties uz skolu. Kad dīvains jauns atjauninājums viņai piešķir unikālu lāča tērpu, kas ir aprīkots ar pārspīlētām spējām, Juna tiek saplēsta: tērps ir neciešami piemīlīgs, taču pārāk apkaunojošs, lai to valkātu spēlē. Bet tad viņa pēkšņi nonāk spēles pasaulē, saskaroties ar briesmoņiem un īstu maģiju, un lāča uzvalks kļūst par labāko ieroci, kas viņai ir!

ラブライブ! 虹ヶ咲学園スクールアイドル同好会 | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (175 balsu)
Nijigasaki vidusskola atrodas Odaibā, Tokijā. Skola ir populāra, pateicoties tās brīvās skolas stilam un daudzveidīgajām specialitātēm. Stāsta centrā ir Nidžigasaki skolas elku kluba dalībnieki un viņu mēģinājums novērst kluba likvidāciju.

魔法科高校の劣等生 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (3630 balsu)
Pasaulē, kur maģija nav pasaka, bet pastāv jau simts gadus, brāļi un māsas Tatsuya un Miyuki Shiba gatavojas sākt studijas elitārajā Privātajā Magic University saistītajā vidusskolā (saīsināti Magic High School). Ieejot dažādos akadēmiskā spektra līmeņos, abi pārvērš kādreiz mierīgo pilsētiņu par haotisku.

ストライク・ザ・ブラッド | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (1166 balsu)
Kojou Akatsuki dienas kā parastam vidusskolēnam Itogami salas dēmonu apgabalā pēkšņi beidzas pēc tam, kad liktenīgā satikšanās atstāj viņu ar ievērojamām vampīra spējām. Pēc neilga laika viņš nonāk uzmanības centrā, kad tiek atklāts, ka viņš ir ceturtais galvenais veicējs, ārkārtīgi spēcīgs vampīrs, kuru vairums uzskata par tikai leģendu. Baidoties no Kojou postošā potenciāla, Lauvu karaļa organizācija nosūta mācekli zobenšamanieti Jukinu Himeragi uzraudzīt, un, ja viņš kļūst par draudu, nogalināt zēnu, kuru uzskata par pasaules visspēcīgāko vampīru. Kopīgi apstākļu ietekmē abi veido maz ticamu aliansi, jo Kojou tiek galā ar savām spējām un viņi abi cīnās, lai pasargātu pilsētu no dažādiem haotiskiem spēkiem.

One Missed Call | Vācija| ASV| Lielbritānija| Japāna
Žanrs
IMDB
4 (32810 balsu)
Budžets
27.00$
Guvusi psiholoģisku traumu pēc tam, kad viņas acu priekšā traģiski gāja bojā draugi, Beta Reimonda, pēc policijas viedokļa, atrodas psihiski nelīdzsvarotā stāvoklī. Tāpēc neviens nepievērš uzmanību viņas apgalvojumiem, ka īsi pirms baisā notikuma, viņas draugu mobilie tālruņi bija saņēmuši dīvainu zvanu ar paši savas, vēl nenotikušās nāves ierakstu. Vienīgais, kurš notic Betai, ir detektīvs Džeks Endrjūss - viņa māsa ir gājusi bojā līdzīgos mīklainos apstākļos. Kopīgi ar Džeku veicot izmeklēšanu un pamazām tuvojoties patiesībai, arī Betas telefonā atskan baisais signāls un uzrādās vēstījums par vienu neatbildētu zvanu… Lomās: Shannyn Sossamon, Edward Burns, Azura Skye, Johnny Lewis, Jason Beghe Režisors: Eric Valette

1 2 3 4