Kadokawa Pictures

王様ランキング | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (9478 balsu)
Nespēdams ne dzirdēt, ne runāt, princis Bojji dodas piedzīvojumā, lai pierādītu, ka ir cienīgs mantinieks...ar ēnas palīdzību Keidžs.

逆転世界ノ電池少女 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.7 (37 balsu)
Japāna, 2019. gads, tieši pirms jaunas ēras rītausmas. Pēkšņi debesīs parādās plaisa uz citu dimensiju, atklājot alternatīvu pasauli "Shinkoku Nippon" ar debesīm un zemi otrādi. Šī paralēlā pasaule saglabā agrāko militārismu, un tās laikmets ir Eternal Showa. Militārie spēki iebrūk īstajā Japānā ar milzīgiem humanoīdiem robotiem ar nosaukumu "GARANN" un to gāzes ieročiem "GENMU", padarot mūsu mūsdienu ieročus neefektīvus. "Shinkoku Nippon" acumirklī sagrābj valdību un panāk de facto Japānas iekarošanu. Jaunā ēra "Reiwa" Japānai nav ieradusies.

真の仲間じゃないと勇者のパーティーを追い出されたので、辺境でスローライフすることにしました | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (1084 balsu)
Varonīgs un varens piedzīvojumu meklētājs sapņo par...aptiekas atvēršanu? Reds reiz bija varoņu partijas loceklis, spēcīga grupa, kuras mērķis bija glābt pasauli no Taraksona, niknā dēmonu kunga, ļaunajiem spēkiem. Tas ir, līdz kāds no viņa biedriem viņu izsita. Cerot dzīvot vieglu dzīvi uz robežas, Reds jaunais mērķis ir atvērt aptieku. Tomēr bijušās dzīves noslēpuma saglabāšana var nebūt tik vienkārša, kā viņš domā. It īpaši, kad uzrodas skaistais Rits, piedzīvojumu meklētājs no savas pagātnes un lūdz pārvākties pie viņa!

世界最高の暗殺者、異世界貴族に転生する | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (2302 balsu)
Lielākais slepkava uz Zemes zināja tikai to, kā dzīvot kā rīks saviem darba devējiem, līdz viņi vairs neļāva viņam dzīvot. Dievietes žēlastības dēļ atdzimis zobenu un burvestību pasaulē, un šoreiz viņam tiek piedāvāta iespēja darīt lietas savādāk, taču ir kāds āķis...Viņam ir jālikvidē superspēcīgs varonis, kurš novedīs pie šīs pasaules beigas. pasaule, ja vien viņš netiek apturēts. Tagad pazīstamajam kā Lugh Tuatha Dé, galvenajam slepkavam noteikti ir darba pilnas rokas, jo īpaši visu skaisto meiteņu dēļ, kas viņu pastāvīgi ieskauj. Iespējams, ka Lugs bija nesalīdzināms slepkava, bet kā viņam veiksies pret ienaidniekiem ar spēcīgu maģiju?

見える子ちゃん | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (1873 balsu)
Viņa var redzēt mirušus cilvēkus... viņa vienkārši izvēlas tos ignorēt. Jebkurā gadījumā tāds ir Miko plāns ar šausminošiem (un dažreiz arī jautriem) rezultātiem.

異世界チート魔術師 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.4 (865 balsu)
Kā parastie vidusskolēni Taiči un Rins pazuda gaismas starā. Kad viņi saprata, viņi abi jau atradās zobenu un maģijas pasaulē. Beidzot aizbēguši pēc briesmoņu uzbrukuma, sekojot piedzīvojumu meklētāju ieteikumiem, viņi devās ceļā uz ģildi. Ģildē viņi abi uzzināja, ka viņiem piemīt neticami spēcīga maģija. Tādējādi parastie vidusskolēni pārvērtās par spēcīgākajiem blēžiem...

ラブライブ! スーパースター!! | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (150 balsu)
Yuigaoka Girls High School ir jaunizveidota skola, kas atrodas starp Tokijas Omotesando, Harajuku un Aoyama rajoniem. Stāsta centrā ir tā pirmā studentu grupa. Bez vēstures, bez augstākās klases audzēkņiem vai absolventiem un bez reputācijas šī skola ir pilna ar nezināmiem. Piecām meitenēm, starp kurām ir Kanona Šibuja, ir liktenīga tikšanās ar skolas elkiem. Kanons nolemj: "Man patīk dziedāt. Es vēlos kaut ko īstenot ar dziesmu!" Daudzas jūtas saplūst zvaigznē, kas tikai sākusi augt. Nākotne šīm meitenēm ir tukša un iespēju pilna, un viņu stāsts, ko ikviens padarīs iespējamu, ir tikai sācies. Pacelieties ar saviem spārniem, mūsu Love Live!

デート・ア・ライブ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (3444 balsu)
Pirms 30 gadiem Eirāzijas centru izpostīja dīvaina parādība, ko sauc par "kosmosa zemestrīci", prasot vismaz 150 miljonu cilvēku dzīvības. Kopš tā laika mazākas kosmosa zemestrīces neregulāri nomoka pasauli. Šķietami parasts vidusskolnieks Shido Itsuka saskaras ar noslēpumainu meiteni kosmosa zemestrīces nulles punktā un uzzina, ka viņa ir viena no "gariem", kas ir īstais kosmosa zemestrīču cēlonis, kas notiek, kad tās izpaužas pasaulē. Viņš tiek savervēts, lai izmantotu savu noslēpumaino spēju apzīmogot garu spēkus, tādējādi neļaujot tiem apdraudēt cilvēci. Tomēr ir āķis: lai apzīmogotu Gara spēku, viņam jāliek viņai viņā iemīlēties un viņu noskūpstīt.

幼なじみが絶対に負けないラブコメ | Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (464 balsu)
Mana bērnības draudzene Šida Kuroha, šķiet, jūtas pret mani. Viņa dzīvo blakus, un ir maza un jauka. Ar atturīgu raksturu viņa ir gādīga Onee-san, kas ir viena no viņas lielākajām stiprajām pusēm. ...Bet man jau ir mana pirmā mīlestība, mūsu skolas skaistais elks un godalgotais autors Kači Širokusa! Racionāli domājot, man ar viņu nebūtu nekādu izredžu, bet, ejot mājās no skolas, viņa tikai ar mani runā, pat ar smaidu! Man tiešām varētu būt iespēja, vai tu nedomā?! Vai arī tā es domāju, bet tad es dzirdēju, ka Širokusai jau ir draugs, un mana dzīve pagriezās uz slikto pusi. ES vēlos mirt. Kāpēc tas neesmu es?! Lai gan viņa bija mana pirmā mīlestība... Kamēr es slīkstu izmisumā un depresijā, Kuroha čukstēja. -Ja jums tas ir tik grūti, kā būtu, ja mēs atriebtos? Visu laiku labākā atriebība, tas ir ~

86-エイティシックス- | Japāna
Žanrs
IMDB
8.2 (5210 balsu)
Sanmagnolijas Republikai ir uzbrukusi tās kaimiņvalsts impērija. Ārpus republikas 85 apgabaliem atrodas "neesošais 86. rajons", kurā turpina cīnīties jauni vīrieši un sievietes. Šīns vada jaunu spridzinātāju pašnāvnieku darbības, savukārt Ļena ir "kuratore", kas komandē atdalījumu no attālas aizmugures. Sākas stāsts par šo abu traģisko cīņu!

聖女の魔力は万能です | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (628 balsu)
Sei, 20 gadus veca biroja darbiniece, tiek aizraidīta uz pilnīgi jaunu pasauli. Par nelaimi Sejai, rituāls, kas viņu izsauca, lai radītu "svēto", kurš izraidītu tumšo burvību, atveda divus cilvēkus, nevis vienu. Un visi dod priekšroku otrai meitenei, nevis Sei?! Taču Sei lieliski padodas, kura atstāj karalisko pili, lai ar savu jaunatklāto burvību ierīkotu dziru un kosmētikas veikalu. Bizness plaukst, un galu galā šī dzīve varētu nebūt tik slikta... ja vien viņas domājamā svētība neatgriezīsies, lai viņu vajātu.

ひげを剃る。そして女子高生を拾う。 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (2792 balsu)
Biroja darbinieks Jošida jau piecus gadus ir samierinājies ar savu kolēģi Airiju Goto. Neskatoties uz to, ka viņš beidzot norunājis randiņu ar viņu, viņa atzīšanās tiek nekavējoties noraidīta. Piedzēries un vīlies, viņš paklupa mājās, bet ceļa malā atrod vidusskolas meiteni. Meitene, kurai nepieciešama naktsmāja, mēģina savaldzināt Jošīdu. Neskatoties uz to, ka viņš noraidīja viņas sasniegumus, viņš tomēr uzaicina viņu savā dzīvoklī. Nākamajā rītā meitene, iepazīstinot sevi ar Saju Ogivaru, atklāj, ka ir aizbēgusi no Hokaido līdz pat Tokijai. Sešus mēnešus ilgas jautrības laikā viņa nepārtraukti mainīja seksuālus pakalpojumus pret jumtu virs galvas. Tomēr Jošida paliek nesatricināma no viņas pavedināšanas. Tā vietā viņš liek viņai veikt cita veida darbu — tādu, kas ietver trauku mazgāšanu un veļas mazgāšanu. Un tā sākas aizkustinošas attiecības starp siržu salauztu pieaugušo un aizbēgušu vidusskolas meiteni.

1 2 3 4