Kadokawa Pictures

新米錬金術師の店舗経営 | Japāna
Žanrs
Vientuļam bārenim ir gandrīz tikai viens karjeras ceļš uz panākumiem. Tas ir, lai iegūtu nacionālo alķīmiķa kvalifikāciju. Pēc Karaliskās alķīmiķu apmācības akadēmijas absolvēšanas, kas prasa tikai prasmes, viņas meistars Sarasai uzdāvina veikala tiesības. Pēc dāsnā mentora izraidīšanas Sarasa dodas ceļā, sapņojot par nedaudz elegantu alķīmiķes dzīvi, taču, ierodoties, viņa ir šokēta, atklājot, ka laukos ir vēl vairāk lauku, nekā viņa bija iedomājusies. Taču arī šādā vietā viņai kaut kā jāvada veikals, lai iedzīvotos.

異世界迷宮でハーレムを | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (844 balsu)
Vidusskolnieks Mičio Kaga bezmērķīgi klīda pa dzīvi un internetu, kad viņš no ēnas vietnes tiek pārcelts uz fantāziju pasauli — atdzimis kā spēcīgs vīrietis, kurš var izmantot "krāpšanas" spējas. Viņš izmanto savas spējas, lai kļūtu par piedzīvojumu meklētāju, nopelnītu naudu un iegūtu tiesības pieprasīt meitenes, kurām ir elka līmeņa skaistums, lai izveidotu savu harēmu.

ようこそ実力至上主義の教室へ | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (8414 balsu)
Koudo Ikusei senioru vidusskola ir vadošā prestižā skola ar mūsdienīgām iekārtām, kur gandrīz 100% skolēnu iestājas universitātē vai atrod darbu. Studenti var brīvi valkāt jebkuru frizūru un ņemt līdzi jebkādus personīgos priekšmetus, ko viņi vēlas. Koudo Ikusei ir paradīzei līdzīga skola, taču patiesība ir tāda, ka labvēlīgu attieksmi saņem tikai izcilākie skolēni. Ayanokouji Kiyotaka ir D klases audzēknis, kur skola izmet savus "zemvērtīgos" skolēnus, lai viņus izsmietu. Zināma iemesla dēļ Kijotaka iestājpārbaudījumā bija neuzmanīgs un tika ieskaitīts D klasē. Pēc iepazīšanās ar Horikitu Suzune un Kushida Kikyou, diviem citiem studentiem viņa klasē, Kiyotaka situācija sāk mainīties.

このヒーラー、めんどくさい | Japāna
Žanrs
IMDB
6 (136 balsu)
Šajā jaunajā fantāzijas komēdiju sērijā sākas bruņinieka un dziednieka nelaimes!

RPG不動産 | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (69 balsu)
Stāsts sākas 15 gadus pēc tam, kad dēmonu karalis tika uzvarēts un pasaule ir kļuvusi mierīga. Kotone, kura absolvēja skolu un kļuva par burvi, painteresējās ar karalisti saistītajā RPG Real Estate, lai atrastu jaunas mājas. Patiesībā RPG Real Estate bija Kotones darba vieta, un kopā ar puscilvēku Fa, priesteri Rufūriju un karavīru Rakiru viņi palīdz atbalstīt jaunu māju meklējumus klientiem dažādos apstākļos.

史上最強の大魔王、村人Aに転生する | Japāna
Žanrs
IMDB
6.1 (860 balsu)
Savā iepriekšējā dzīvē viņš bija pazīstams kā Dēmons Varvatoss, visvarens burvju lietotājs un valdnieks. Taču viņš bija vientuļš pēc draugu un tuvinieku zaudēšanas laikā, kad viņš kļuva pie varas, tāpēc mirstošajos brīžos Varvatoss veica reinkarnācijas burvestību, lai iegūtu otru iespēju būt parastam puisim. Sākumā šķiet, ka tas izdosies – tūkstošiem gadu vēlāk viņš ir atdzimis kā ciema iedzīvotājs Ards. Diemžēl viņa atmiņas joprojām ir neskartas, un viņš neapzinās, cik daudz ir zaudēts laikā, kad viņš neeksistēja, un šķiet, ka tas viņam maksās viņa parasto dzīvi.

賢者の弟子を名乗る賢者 | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (251 balsu)
Sakamori Kagami bija viens no labākajiem spēlētājiem VRMMO Ark Earth Online kā Danblfs, veterāns izsaucējs ar gravitas, kas atbilst viņa elites statusam. Kad viņš kādu dienu aizmieg, spēlējot, viņš tiek pārvests uz pasauli, kur spēle ir realitāte, taču sava visvarenā iemiesojuma vietā viņš ir iestrēdzis jaukas jaunas meitenes ķermenī! Viņš nevar ļaut nevienam zināt, ka šis mazais smukulītis patiešām ir Danblfs, tāpēc viņš pieņem vārdu “Mira” un apgalvo, ka ir Danblfa māceklis. Ja tas tiks atklāts, viņš to nekad nepārdzīvos!

殺し愛 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (579 balsu)
Viņa ir profesionāls slepkava. Un viņš… ir arī profesionāls slepkava. Un viņa ir viņa mērķis. Noķerta nāvējošā kaķa un peles spēlē, vai viņa kritīs pirmā… vai arī viņš?

錆喰いビスコ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (811 balsu)
Viens sarkans pēta un mēģina izdzīvot tālās nākotnes Japānas neauglīgajā tuksnesī!

スローループ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (109 balsu)
Nervozējot satikt savu jauno patēvu, Hijorija dodas uz vietu, kur vienmēr jūtas kā mājās, — okeānu. Kad uzrodas ziņkārīga meitene, vārdā Koharu, Hijori nolemj iemācīt viņai makšķerēt, tāpat kā to darīja viņas tēvs pirms nāves. Taču pēc tam, kad Koharu atklāj, ka tajā vakarā tiekas arī ar savu jauno ģimeni, meitenes nonāk pie pārsteidzošas atziņas. Viņu draudzība drīz sasniegs pilnīgi jaunu līmeni!

ハコヅメ~交番女子の逆襲~ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (171 balsu)
Virsniecei Mai Kavai ir gana! Viņai ir apnicis būt par policistu, taču tieši tad, kad viņa gatavojas iesniegt atlūgumu, spoža (un skaista) detektīva Seiko Fudži ierašanās maina viņas domas. Vai Fudži no jauna uzjundīs Mai aizraušanos ar policijas darbu? Un vai Mai atklās noslēpumu, kāpēc Fudži tika pārcelts uz šo parasto policijas kasi?

Leadale no Daichi nite | Japāna
Žanrs
IMDB
6.5 (541 balsu)
Pēdējais, ko viņa var atcerēties, ir viņas dzīvības atbalsts, kas sāk izgāzties. Viņas ķermenis bija šausmīgi cietis pēc liktenīga negadījuma, un vienīgā brīvība, kas palikusi viņas dzīvē, nāca no Līdalas VR pasaules. Kā viņa nokļuva vietā, kas izskatās tieši tāpat kā viņas spēle, izņemot to, ka acīmredzot ir pagājuši 200 gadi?

1 2 3 4