HBO Films

The Normal Heart | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (32207 balsu)
Stāsts par HIV-AIDS krīzes sākšanos Ņujorkā astoņdesmito gadu sākumā, nekustīgi apskatot tautas seksuālo politiku, kad geju aktīvisti un viņu sabiedrotie medicīnas aprindās cīnās, lai atklātu patiesību par plaukstošo epidēmiju pilsēta un tauta noliegumā.

Deadwood: The Movie | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (15945 balsu)
Sekojiet Deadwood nometnes 10 gadu atkalapvienošanās dienai, lai svinētu Dienviddakotas valstiskumu. Bijušās sāncensības tiek vērtētas, alianses tiek pārbaudītas un no jauna tiek atvērtas vecās brūces, jo visām atliek pārvietoties uz neizbēgamajām pārmaiņām, kuras izraisījusi modernitāte un laiks.

O.G.
Žanrs
IMDB
6.2 (1828 balsu)
Luiss Menkinss ir atbrīvots piecu nedēļu laikā pēc atbrīvošanas pēc 26 gadiem cietumā. Viņam nākas saskarties ar lēmumu pakļaut viņa paša atbrīvošanu, lai aizsargātu jaunekli, vārdā Bīčers, no pieaugošajiem bandu pretrunām.

The Wizard of Lies | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (20030 balsu)
Ieskats aizkulisēs uz Bernija Madofa plašo Ponzi shēmu, kā tā tika izdarīta sabiedrībā un pēc kuras tika atstāta iznīcības taka gan upuriem, gan Madoffa ģimenei.

A Bronx Tale | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (121577 balsu)
Budžets
22,000,000.00$
Bronksā 60. gadu drūmajos gados pusaudzis zēns tiek saplēsts starp godīgo, strādnieku šķiras tēvu un vardarbīgo, bet harizmātisko noziegumu priekšnieku. Sarežģītas lietas ir jaunieša aizvien pieaugošā pievilcība - kas ir aizliegta viņa apkārtnē - skaistajai melnajai meitenei.

Phil Spector | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (6329 balsu)
Drama, kurā galvenā uzmanība tika pievērsta Phila Spektora un aizsardzības advokātes Lindas Kennijas Bādenes attiecībām, kamēr mūzikas biznesa leģenda atradās tiesā par Lanas Klarksonas slepkavību.

All the Way | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (12322 balsu)
Lyndona B. Džonsona pārsteidzošais 11 mēnešu ceļojums no stāšanās amatā pēc JFK slepkavības, izmantojot cīņu par 1964. gada Likuma par pilsoņu tiesībām pieņemšanu un viņa paša prezidenta kampaņu, kura kulminācija bija nakts, kad LBJ faktiski tika ievēlēts birojā - vairs nav nejaušais prezidents . '

You Don't Know Jack | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (25770 balsu)
Žēlsirdības eņģelis… vai slepkavīgais “Ārsta nāve”? Džeks Kervorkians ir viena no polarizētākajām figūrām mūsdienu Amerikas vēsturē, cilvēks, kura aizrautīgā pārliecība par to, ka cilvēkiem ir tiesības nomirt, viņam sagādājusi gan uzslavas, gan cieņas apliecinājumus. Oskara® un Emmy® balvu ieguvušais aktieris Al Pacino atved “Dr. Nāve ”dzīvei pilnīgi jaunā HBO Films prezentācijā: Tu nepazīsti Džeku, režisors Oskara® balvas ieguvējs Barijs Levinsons.

Starter for 10 | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.7 (21353 balsu)
Budžets
8.00$
1985. gadā uz Thatcherism fona Braiens Džeksons uzņem Bristoles universitātē stipendiātu zēnu no piejūras Eseksas ar zināšanu mīlestību paša labā un bērnību, kas pavadīta, skatoties universitātes viktorīnas šovu University Challenge. Bristolē viņš izmēģina komandu Challenge un nonāk Alises burvības priekšā, jaukā blondīne ar plašu seksuālo pagātni.

The Sunset Limited | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (27146 balsu)
Balstoties uz Pulicera balvas laureāta Kormaka Makartija lugu ar tādu pašu vārdu, šī nobīdošā divu varoņu drāma sajauc humoru un patosu, vienlaikus pārbaudot attiecības starp svešiniekiem, kurus apvieno izmisīgi apstākļi. Ņujorkas īres dzīvoklī sižets ir vērsts uz diviem ļoti atšķirīgiem vīriešiem - dziļi reliģiozu melnu ekskonsulu, kurš kavē asociāla baltā koledžas profesora pašnāvības mēģinājumu, kurš mēģināja mesties priekšā gaidāmajam metro vilcienam, Sunset Limited. ” Kad viens mēģina savienoties racionālā, garīgā un emocionālā līmenī, otrs paliek nelokāms savā grūti nopelnītajā izmisumā. Iesaistīti filozofiskās debatēs, abi kaislīgi aizstāv personiskos uzskatus un mēģina pārvērst otru.

Against the Wall | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (2,102 balsu)
Balstīts uz patieso stāstu par 1971. gada Atikas cietuma sacelšanos.

Gia | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (39734 balsu)
Gia Carangi dodas uz Ņujorku, sapņojot kļūt par modes modeli. Dažu minūšu laikā pēc ierašanās viņa satiekas ar Vilhelmīnu Kūperi (Wilhelmina Cooper), gudru un spēcīgu aģentu, kura aizved Giju zem sava spārna. Ar Kūpera palīdzību un viņas pašas dabiskajiem instinktiem Džija ātri nokļūst modelēšanas pasaules augšgalā. Tomēr, kad Kūpers mirst no plaušu vēža, Džija pievēršas narkotikām - un viņa, kā arī viņas karjera sāk spirālveidīgi iziet ārpus kontroles.

1 2 3