Ministry of Culture of the Russian Federation

Год рождения | Krievija
Žanrs
IMDB
7.4 (7 balsu)
Sapņotājs Filips ir pilns ar mežonīgām un utopiskām idejām. Taču draudzenes Marinas grūtniecība piespiež viņu dramatiski "pieaugt": atrast stulbu darbu, atteikties no smieklīgām fantāzijām. Tomēr šādā formā viņš ir nemīlēts un nevienam nav vajadzīgs. Rezultātā grūtās dzemdības liek saprast: bez viņa iztēles nevar iztikt.

Край надломленной луны | Krievija
Žanrs
Filma stāsta par pusaugu meiteni Soniju, kuras māte daudzus gadus meloja par tēva nāvi, pēc kuras viņa aizbēga no mājām. Māte un vecākā māsa atrod meiteni vecā vasarnīcā, kur beidzot atrod iespēju izrunāt visas problēmas, aizvainojumus un bailes, kas gadiem tik cītīgi klusinātas.

Катя-Катя | Krievija
Žanrs
1942. gada pavasaris. Maskavas skolniece Katja sarakstās ar jūrskolas kadeti Kostju, kas viņai nav zināma. Nosūtot uz fronti, viņa ešelonam jātiek cauri Maskavai, un viņiem ir iespēja satikties... Mūsu dienas. Maskaviete Katja, talantīga vijolniece un mežonīgs bērns, nemanot sāk iet Katjas un Kostjas, viņas kara gadu vienaudžu, vēstures pēdās. Vai viņa spēs pabeigt pārsteidzošu pusaudžu mīlas stāstu, kas sākās pirms gadiem?

Я делаю шаг | Krievija
Žanrs
Pedagoģiskā institūta absolvente ar disleksiju ir spiesta kļūt par krievu valodas un literatūras skolotāju vidusskolā. Neskatoties uz slimību, viņam izdodas nodibināt kontaktu ar studentiem, kuri galu galā palīdzēs saglabāt darbu.

Детектор | Krievija
Žanrs
Viktorija, bijusī operatīvā darbiniece, pierod pie normālas dzīves ar savu mīļoto vīru, psihologu. Bet pēc noziedznieka uzbrukuma dienestā viņai nevar būt bērni. Pāris nolemj uz nedēļas nogali aizvest pie sevis sešus gadus veco Dašu, kuras vecāki gāja bojā ugunsgrēkā. Un tad viņu lauku mājās sāk notikt dīvaini notikumi. Meitene uzvedas slepeni un dažreiz agresīvi, zīmē baisus attēlus un sabojā rotaļlietas. Vika savos zīmējumos uzmin tā paša noziedznieka upurus, tagad viņa ir pilnīgi pārliecināta: nelietis ir dzīvs, un viņš ir kaut kur tuvumā.

Чекаго | Krievija
Žanrs
Ņikita dzīvo mazajā Čegarinskas pilsētiņā, kas atrodas tieši uz narkotiku kontrabandas ceļa no Vidusāzijas uz Sibīriju. Nolēmis doties uz Maskavu, lai veidotu muzikālo karjeru, Ņikita vēlas nopelnīt papildus naudu. Viņa bērnības draugs piedāvā pārvadāt maisu ar narkotikām, un brauciena laikā uz Krasnojarsku Ņikita brīnumainā kārtā nenokļūst policijas rokās.