AT-X

シュガーアップル・フェアリーテイル | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (58 balsu)
Pēc mātes nāves Anna nolemj kļūt par Sudraba cukura meistaru tāpat kā viņas māte — augsti novērtēta nodarbošanās Hailendas valstī, kur ir ļoti maz amata meistaru. Anna dodas uz Luistonas pilsētu, kur karaliskā ģimene rīko cukura skulptūru festivālu. Lai kļūtu par Sudraba cukura meistari, viņai ir jāiegūst augstākā vieta un jāsaņem karaliskā medaļa. Šajā pasaulē cilvēki izturas pret fejām kā pret vergiem un izmanto vienu no viņu spārniem, lai tās kontrolētu. Anna negribīgi nopērk feju vārdā Sāls, lai kļūtu par miesassargu ceļā uz Lūstonu. Anna ir plosījusies starp Shall atbrīvošanu, taču viņai ir nepieciešams miesassargs bīstamajos ceļos uz festivālu.

転生王女と天才令嬢の魔法革命 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (95 balsu)
Neraugoties uz viņas šķietamo neprasmi ar parasto maģiju, princese Anisfija nepakļaujas aristokrātijas cerībām, attīstot “maģiju”, unikālu burvju teoriju, kuras pamatā ir atmiņas no viņas iepriekšējās dzīves. Kādu dienu viņa ir lieciniece izcilajai muižniecei Eifilijai, kurai nepamatoti atņemtas nākamās karalistes monarhas tituls. Tieši tad Anisfija izstrādā plānu, kā palīdzēt Eifilijai atgūt savu labo slavu, kas kaut kādā veidā liek viņiem dzīvot kopā un pētīt maģiju! Tomēr šīs divas dāmas maz zina, ka viņu nejaušā satikšanās mainīs ne tikai viņu pašu nākotni, bet arī karaļvalsts... un visas pasaules nākotni!

陰の実力者になりたくて! | Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (866 balsu)
Ēnu mākleri ir tie, kuri paliek nepamanīti, izliekoties par neievērojamiem cilvēkiem, lai gan patiesībā viņi visu kontrolē no aizkulisēm. Sids vairāk par visu vēlas būt tāds, un kaut kas tik nenozīmīgs kā garlaicīga realitāte viņam netraucēs! Viņš katru vakaru trenējas slepenībā, gatavojoties savai iespējamai nākšanai pie varas — tikai tāpēc, lai viņa likteni liegtu notikusi (tomēr nāvējoša) satiksmes negadījuma rezultātā. Bet, kad viņš pamostas citā pasaulē un pēkšņi attopas reālas slepenas organizācijas priekšgalā, kas cīnās ar ļaunumu ēnā, viņš beidzot iegūs iespēju realizēt visas savas maldīgās fantāzijas!

不徳のギルド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (166 balsu)
Prasmīgais mednieks Kikuru Madans nolēmis doties pensijā, baidoties izniekot savu jaunību. Kādu dienu ģildes darbinieks ierosina viņam doties meklējumos ar jaunu sieviešu cīņas mākslinieci vārdā Hitamu Kjana. Tomēr viņu vienu pēc otra piemeklē monstri.

新米錬金術師の店舗経営 | Japāna
Žanrs
Vientuļam bārenim ir gandrīz tikai viens karjeras ceļš uz panākumiem. Tas ir, lai iegūtu nacionālo alķīmiķa kvalifikāciju. Pēc Karaliskās alķīmiķu apmācības akadēmijas absolvēšanas, kas prasa tikai prasmes, viņas meistars Sarasai uzdāvina veikala tiesības. Pēc dāsnā mentora izraidīšanas Sarasa dodas ceļā, sapņojot par nedaudz elegantu alķīmiķes dzīvi, taču, ierodoties, viņa ir šokēta, atklājot, ka laukos ir vēl vairāk lauku, nekā viņa bija iedomājusies. Taču arī šādā vietā viņai kaut kā jāvada veikals, lai iedzīvotos.

ようこそ実力至上主義の教室へ | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (8414 balsu)
Koudo Ikusei senioru vidusskola ir vadošā prestižā skola ar mūsdienīgām iekārtām, kur gandrīz 100% skolēnu iestājas universitātē vai atrod darbu. Studenti var brīvi valkāt jebkuru frizūru un ņemt līdzi jebkādus personīgos priekšmetus, ko viņi vēlas. Koudo Ikusei ir paradīzei līdzīga skola, taču patiesība ir tāda, ka labvēlīgu attieksmi saņem tikai izcilākie skolēni. Ayanokouji Kiyotaka ir D klases audzēknis, kur skola izmet savus "zemvērtīgos" skolēnus, lai viņus izsmietu. Zināma iemesla dēļ Kijotaka iestājpārbaudījumā bija neuzmanīgs un tika ieskaitīts D klasē. Pēc iepazīšanās ar Horikitu Suzune un Kushida Kikyou, diviem citiem studentiem viņa klasē, Kiyotaka situācija sāk mainīties.

ありふれた職業で世界最強 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (3237 balsu)
Septiņpadsmit gadus vecais Hadžime Nagumo ir jūsu vidējais ikdienas otaku. Tomēr viņa vienkāršā dzīve, velkot visu nakti un guļot skolā, pēkšņi apgriežas kājām gaisā, kad viņš kopā ar pārējo klasi tiek izsaukts fantāziju pasaulē! Pret viņiem izturas kā pret varoņiem, un viņiem ir pienākums glābt cilvēci no pilnīgas izzušanas. Bet tas, kam vajadzēja būt jebkura otaku slapjam sapnim, ātri pārvēršas Hadžimes murgā. Kamēr pārējie viņa klases audzēkņi ir svētīti ar dievišķām spējām, Hadžima amatam Sinerģistam ir tikai viena transmutācijas prasme. Klasesbiedru izsmiets un iebiedēts par vājumu, viņš drīz vien nonāk izmisumā. Vai viņš spēs izdzīvot šajā bīstamajā briesmoņu un dēmonu pasaulē tikai ar izslavēta kalēja spēka līmeni?

スローループ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (109 balsu)
Nervozējot satikt savu jauno patēvu, Hijorija dodas uz vietu, kur vienmēr jūtas kā mājās, — okeānu. Kad uzrodas ziņkārīga meitene, vārdā Koharu, Hijori nolemj iemācīt viņai makšķerēt, tāpat kā to darīja viņas tēvs pirms nāves. Taču pēc tam, kad Koharu atklāj, ka tajā vakarā tiekas arī ar savu jauno ģimeni, meitenes nonāk pie pārsteidzošas atziņas. Viņu draudzība drīz sasniegs pilnīgi jaunu līmeni!

真の仲間じゃないと勇者のパーティーを追い出されたので、辺境でスローライフすることにしました | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (1084 balsu)
Varonīgs un varens piedzīvojumu meklētājs sapņo par...aptiekas atvēršanu? Reds reiz bija varoņu partijas loceklis, spēcīga grupa, kuras mērķis bija glābt pasauli no Taraksona, niknā dēmonu kunga, ļaunajiem spēkiem. Tas ir, līdz kāds no viņa biedriem viņu izsita. Cerot dzīvot vieglu dzīvi uz robežas, Reds jaunais mērķis ir atvērt aptieku. Tomēr bijušās dzīves noslēpuma saglabāšana var nebūt tik vienkārša, kā viņš domā. It īpaši, kad uzrodas skaistais Rits, piedzīvojumu meklētājs no savas pagātnes un lūdz pārvākties pie viņa!

世界最高の暗殺者、異世界貴族に転生する | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (2302 balsu)
Lielākais slepkava uz Zemes zināja tikai to, kā dzīvot kā rīks saviem darba devējiem, līdz viņi vairs neļāva viņam dzīvot. Dievietes žēlastības dēļ atdzimis zobenu un burvestību pasaulē, un šoreiz viņam tiek piedāvāta iespēja darīt lietas savādāk, taču ir kāds āķis...Viņam ir jālikvidē superspēcīgs varonis, kurš novedīs pie šīs pasaules beigas. pasaule, ja vien viņš netiek apturēts. Tagad pazīstamajam kā Lugh Tuatha Dé, galvenajam slepkavam noteikti ir darba pilnas rokas, jo īpaši visu skaisto meiteņu dēļ, kas viņu pastāvīgi ieskauj. Iespējams, ka Lugs bija nesalīdzināms slepkava, bet kā viņam veiksies pret ienaidniekiem ar spēcīgu maģiju?

見える子ちゃん | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (1873 balsu)
Viņa var redzēt mirušus cilvēkus... viņa vienkārši izvēlas tos ignorēt. Jebkurā gadījumā tāds ir Miko plāns ar šausminošiem (un dažreiz arī jautriem) rezultātiem.

デート・ア・ライブ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (3444 balsu)
Pirms 30 gadiem Eirāzijas centru izpostīja dīvaina parādība, ko sauc par "kosmosa zemestrīci", prasot vismaz 150 miljonu cilvēku dzīvības. Kopš tā laika mazākas kosmosa zemestrīces neregulāri nomoka pasauli. Šķietami parasts vidusskolnieks Shido Itsuka saskaras ar noslēpumainu meiteni kosmosa zemestrīces nulles punktā un uzzina, ka viņa ir viena no "gariem", kas ir īstais kosmosa zemestrīču cēlonis, kas notiek, kad tās izpaužas pasaulē. Viņš tiek savervēts, lai izmantotu savu noslēpumaino spēju apzīmogot garu spēkus, tādējādi neļaujot tiem apdraudēt cilvēci. Tomēr ir āķis: lai apzīmogotu Gara spēku, viņam jāliek viņai viņā iemīlēties un viņu noskūpstīt.

1 2