STUDIO MAUSU

夏へのトンネル、さよならの出口 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (98 balsu)
Tono Kaoru dzirdēja baumas: Telpas un laika likumi Urasimas tunelim neko nenozīmē. Ja jūs to atradīsit, izejiet cauri, un jūs atradīsit savu sirdslietu otrā pusē... apmaiņā pret savas dzīves gadiem. Naktī, kad Kaoru stāv tuneļa priekšā, kas izskatās aizdomīgi līdzīgs baumās aprakstītajam, viņš domā par Kārenu, māsu, kuru viņš zaudēja avārijā pirms pieciem gadiem. Kaoru par pārsteigumu viņam seko jaunais pārejas students Anzu Hanaki, kurš sola viņam palīdzēt eksperimentēt ar noslēpumaino tuneli, taču ko viņa vēlas no Kaoru apmaiņā? Un ko viņam atliks dot pēc tam, kad ar viņu būs pabeigts tunelis?

人間不信の冒険者たちが世界を救うようです | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (107 balsu)
Niks kādreiz bija veterānu piedzīvojumu meklētāju partijas biedrs, palīdzot saviem nedisciplinētajiem draugiem ar kontiem, kad vien varēja. Bet kāda bija viņa atlīdzība? Tiek apsūdzēts par piesavināšanos un izmests no līdera, kuru viņš cienīja. Pēc neilga laika viņš atrod dažus citus nogurušus piedzīvojumu meklētājus un radniecīgus garus, un viņi kopā veido savu neapturamo partiju!

トモダチゲーム | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (1961 balsu)
Yuuichi Katagiri uzskata, ka draugi ir svarīgāki par naudu, taču viņš zina arī grūtības, ko rada naudas trūkums. Viņš smagi strādā, lai ietaupītu, lai dotos vidusskolas braucienā, jo saviem četriem labākajiem draugiem ir apsolījis, ka viņi visi dosies kopā. Tomēr pēc tam, kad klases nauda ir savākta, tā tiek nozagta! Aizdomas krīt uz diviem Juuiči draugiem Shiho Sawaragi un Makoto Shibe. Drīz pēc tam viņi pieci tiek nolaupīti un pamostas svešā istabā kopā ar kādu no īslaicīgas anime. Acīmredzot kāds no viņiem viņus iesaistījis "draudzības spēlē", lai nokārtotu masīvo parādu. Bet kas tas bija, un kāpēc viņiem bija tāds parāds? Vai viņi varēja nozagt naudu no klases, lai samaksātu par iekļūšanu spēlē? Yuuichi un viņa labākajiem draugiem būs jāgūst panākumi psiholoģiskās spēlēs, kas pārbaudīs vai iznīcinās viņu ticību vienam otram.

その着せ替え人形は恋をする | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (9011 balsu)
Traumēts no bērnības incidenta ar draugu, kurš bija izņēmums viņa mīlestībai pret tradicionālajām lellēm, leļļu amatnieka cerība Wakana Gojō pavada savas dienas kā vientuļnieks, atrodot mierinājumu savas vidusskolas mājas telpā. Vakanai cilvēki, piemēram, skaistā Marina Kitagava, moderna meitene, kuru vienmēr ieskauj daudz draugu, praktiski ir citplanētietis no citas pasaules. Bet, kad dzīvespriecīgā Marina, kas nekad nekautrējas, pamana Vakanu, kas kādu dienu pēc skolas šuj prom, viņa ierodas ar mērķi piesaistīt savu kluso klasesbiedru viņas slepenajam hobijam: kosplay.

オリエント | Japāna
Žanrs
IMDB
6.1 (358 balsu)
10 gadu vecumā labākie draugi Musaši un Kodžiro sēdēja satrauktā klusumā, kamēr Kodžiro tēvs stāstīja par ļaunajiem dēmoniem, kuri plēsa nevainīgos, un par karotājiem, kas viņus uzvarēja. Praktizējot zobenu spēli, abi nodod zvērestu kļūt par spēcīgāko pasaulē. Bet, viņiem augot, Kodžiro kļūst cinisks, un Musaši saprot, ka viņš pats nevar atgriezt 150 gadus ilgušo dēmonu valdīšanu. Viņu sauc par brīnumbērnu ar cērti, un viņš ir gandrīz gatavs samierināties ar darba dzīvi. Tomēr viņš nevar atbrīvoties no sajūtas, ka viņam joprojām ir pienākums rīkoties… un drīz viņa pasaules netaisnība piespiedīs viņa roku…

ジョジョの奇妙な冒険 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.5 (26054 balsu)
Sekojiet paaudžu nesaskaņām starp Džostaru ģimeni un dažādiem ļaunuma spēkiem, no kuriem visievērojamākais ir Dio Brando un viņa sekotāji.

でーじミーツガール | Japāna
Žanrs
Sešpadsmitgadīgā Maise Higa pavada savas vasaras dienas, nepilnu slodzi strādājot savas ģimenes viesnīcā, bez absolūti nekā interesanta. Tas ir, līdz viņa satiek Ičirū Suzuki — noslēpumainu zēnu, kuru šķietami vajā dīvaini pārdabiski notikumi. Saskaroties ar viņu, Meize negaidīti nonāk citā realitātē, kur viesnīcas numuri var pārvērsties dziļā okeānā un iekštelpās no nekurienes var izaugt banjankoki. Ieinteresēta, Meīze pavada Ičirū viņa meklējumos, lai atklātu noslēpumus, kas slēpjas aiz neizskaidrojamām mīklām, kas viņu apņem.

チート薬師のスローライフ~異世界に作ろうドラッグストア~ | Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (179 balsu)
Neapmierināts ar savu strupceļa darbu un dzīvi, Reiji kādu dienu pēkšņi saprata, ka ir pārvests uz citu pasauli. Prasme, ko viņš tur apgūst, ir prasme izgatavot zāles. Viņš ir vīlies, ka viņam nav kaujas iemaņu, taču viņa gatavotās mikstūras vienas nakts laikā kļūst populāras, un viņš atver aptieku ar uzkrāto naudu. Un tā, Reiji izbauda lēno dzīvi, kas ir iespējama ar viņa prasmi, apkalpojot klientus, kas ierodas viņa veikalā.

東京リベンジャーズ | Japāna
Žanrs
IMDB
8 (18222 balsu)
Vērojot ziņas, Hanagaki Takemiči uzzina, ka viņa draudzene no vidusskolas laika, Tačibana Hinata, ir mirusi. Viņa vienīgo draudzeni tikko nogalināja nelietis grupējums, kas pazīstams kā Tokyo Manji Gang. Viņš dzīvo trakā dzīvoklī ar plānām sienām, un viņa sešus gadus jaunākais priekšnieks izturas pret viņu kā pret idiotu. Turklāt viņš ir pilnīga un pilnīga jaunava... Savas dziļākās dzīves kulminācijā viņš pēkšņi pārlec divpadsmit gadus atpakaļ uz vidusskolu! Lai glābtu Hinatu un mainītu dzīvi, ko viņš pavadīja bēgot, bezcerīgajam nepilnas slodzes darbiniekam Takemičim jātiecas uz Kanto visdrausmīgākās noziedznieku bandas virsotni!

鬼滅の刃 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.7 (107223 balsu)
Tas ir Taishō periods Japānā. Tanjirō, labsirdīgs zēns, kurš pārdod ogles iztikai, atklāj, ka viņa ģimeni nogalina dēmons. Lai situāciju padarītu vēl ļaunāku, viņa jaunākā māsa Nezuko, vienīgā izdzīvojušā, pati ir pārveidota par dēmonu. Lai gan Tandžiro ir šīs drūmās realitātes sagrauts, viņš nolemj kļūt par “dēmonu slepkavu”, lai varētu pārvērst savu māsu atpakaļ par cilvēku un nogalināt dēmonu, kas nogalināja viņa ģimeni.