Bandai Namco Arts

ブルーロック | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (4554 balsu)
Pēc katastrofālās sakāves 2018. gada Pasaules kausa izcīņā Japānas komandai ir grūti pārgrupēties. Bet kas pietrūkst? Absolūts Ace Striker, kurš var viņus virzīt uz uzvaru. Japānas Futbola savienība ir gatava izveidot uzbrucēju, kurš alkst pēc vārtiem un uzvaras, un kurš var būt izšķirošais instruments, lai atrisinātu zaudētā mača... un, lai to paveiktu, tā ir savākusi 300 Japānas labāko spēlētāju. un spilgtākie jaunatnes spēlētāji. Kurš izvirzīs komandas vadīšanu... un vai viņš spēs izskaust un pārvarēt visus, kas stāv viņiem ceļā?

RWBY 氷雪帝国 | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (298 balsu)
Atlieku pasaulē, vietā, kur līdzās pastāv zinātne un pasakas, cilvēku civilizāciju vajā nāvējoši briesmoņi, kas pazīstami kā Grimmi. Kādu laiku Grimmu uzvara šķita pilnīgi droša, ja ne to varonība, kas bija zvērināti aizsargāt cilvēci — mednieku un mednieču. Šie karotāji tiek apmācīti un apvienoti komandās tādās skolās kā Beacon Academy, kur Rūbija tiekas ar Veisu un Bleiku, veidojot RWBY komandu kopā ar Rūbijas māsu Janu. Kamēr komanda RWBY mācās, lai kļūtu par izcilākajām medniecēm, ko Atlieku pasaule jebkad ir pazinusi, viņi saskaras ar šausminošiem draudiem...

ありふれた職業で世界最強 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (3237 balsu)
Septiņpadsmit gadus vecais Hadžime Nagumo ir jūsu vidējais ikdienas otaku. Tomēr viņa vienkāršā dzīve, velkot visu nakti un guļot skolā, pēkšņi apgriežas kājām gaisā, kad viņš kopā ar pārējo klasi tiek izsaukts fantāziju pasaulē! Pret viņiem izturas kā pret varoņiem, un viņiem ir pienākums glābt cilvēci no pilnīgas izzušanas. Bet tas, kam vajadzēja būt jebkura otaku slapjam sapnim, ātri pārvēršas Hadžimes murgā. Kamēr pārējie viņa klases audzēkņi ir svētīti ar dievišķām spējām, Hadžima amatam Sinerģistam ir tikai viena transmutācijas prasme. Klasesbiedru izsmiets un iebiedēts par vājumu, viņš drīz vien nonāk izmisumā. Vai viņš spēs izdzīvot šajā bīstamajā briesmoņu un dēmonu pasaulē tikai ar izslavēta kalēja spēka līmeni?

フットサルボーイズ!!!!! | Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (83 balsu)
Haru Jamato skatās U-18 Pasaules kausa čempionātu un ir iedvesmojies no japāņu spēlētāja Tokinari Tenōji. Viņš pievienojas Koyo Academy vidusskolas futzāla komandai ar mērķi kļūt par tādu spēlētāju kā Tenoji. Tur viņš atrod draugus, un kopā viņi sastopas ar saviem sāncenšiem.

Leadale no Daichi nite | Japāna
Žanrs
IMDB
6.5 (541 balsu)
Pēdējais, ko viņa var atcerēties, ir viņas dzīvības atbalsts, kas sāk izgāzties. Viņas ķermenis bija šausmīgi cietis pēc liktenīga negadījuma, un vienīgā brīvība, kas palikusi viņas dzīvē, nāca no Līdalas VR pasaules. Kā viņa nokļuva vietā, kas izskatās tieši tāpat kā viņas spēle, izņemot to, ka acīmredzot ir pagājuši 200 gadi?

世界最高の暗殺者、異世界貴族に転生する | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (2302 balsu)
Lielākais slepkava uz Zemes zināja tikai to, kā dzīvot kā rīks saviem darba devējiem, līdz viņi vairs neļāva viņam dzīvot. Dievietes žēlastības dēļ atdzimis zobenu un burvestību pasaulē, un šoreiz viņam tiek piedāvāta iespēja darīt lietas savādāk, taču ir kāds āķis...Viņam ir jālikvidē superspēcīgs varonis, kurš novedīs pie šīs pasaules beigas. pasaule, ja vien viņš netiek apturēts. Tagad pazīstamajam kā Lugh Tuatha Dé, galvenajam slepkavam noteikti ir darba pilnas rokas, jo īpaši visu skaisto meiteņu dēļ, kas viņu pastāvīgi ieskauj. Iespējams, ka Lugs bija nesalīdzināms slepkava, bet kā viņam veiksies pret ienaidniekiem ar spēcīgu maģiju?

タクトオーパス デスティニー | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (1774 balsu)
2047. gads. Cīņas pret D2 ir izpostījušas Amerikas zemes. Diriģents Takts un Musicart Destiny dodas ceļojumā uz Ņujorku. Takts ilgojas pēc mūzikas pasaulē, kurai tā ir aplaupīta, un Destiny cenšas iznīcināt D2. Vai abu spēlētā melodija sagādās prieku vai izmisumu?

月とライカと吸血姫 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (328 balsu)
Pirmais astronauts cilvēces vēsturē bija vampīru meitene. Pēc Otrā pasaules kara beigām pasauli sadalošās lielvaras — Zirnitras Federatīvā Republika austrumos un Arnakas Apvienotā Karaliste rietumos — savas teritoriālās ambīcijas vērsa uz kosmosu. Abas valstis ir sīvi sacenšas par attīstību. Austrumu vēsture 1960. gads. Republikas galvenais vadītājs Gergijevs paziņo par pilotējamo kosmosa lidojumu programmu Project Mechtat (Sapnis), kas veiksmes gadījumā būtu pirmais cilvēces varoņdarbs. Tajā laikā astronauta aizvietotājam Levam Lepsam tiek pavēlēts veikt īpaši slepenu misiju. "Nosferatu projekts" — programma, kas eksperimentē ar vampīriem pirms pilotējamām misijām — izmantos Irinu Luminesku kā testa subjektu, un Ļevs viņu uzraudzīs un apmācīs. Pat neskatoties uz nāciju rases sienām un ego, Levam un Irinai ir patiess noskaņojums, tiecoties uz Visumu.

ラブライブ! スーパースター!! | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (150 balsu)
Yuigaoka Girls High School ir jaunizveidota skola, kas atrodas starp Tokijas Omotesando, Harajuku un Aoyama rajoniem. Stāsta centrā ir tā pirmā studentu grupa. Bez vēstures, bez augstākās klases audzēkņiem vai absolventiem un bez reputācijas šī skola ir pilna ar nezināmiem. Piecām meitenēm, starp kurām ir Kanona Šibuja, ir liktenīga tikšanās ar skolas elkiem. Kanons nolemj: "Man patīk dziedāt. Es vēlos kaut ko īstenot ar dziesmu!" Daudzas jūtas saplūst zvaigznē, kas tikai sākusi augt. Nākotne šīm meitenēm ir tukša un iespēju pilna, un viņu stāsts, ko ikviens padarīs iespējamu, ir tikai sācies. Pacelieties ar saviem spārniem, mūsu Love Live!

白い砂のアクアトープ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (307 balsu)
18 gadus veca vidusskolas meitene Kukuru Misakino, kas strādā akvārijā, satiekas ar Fuuku Mijazavu, bijušo elku, kura zaudēja vietu Tokijā un aizbēga. Fuuka savas dienas pavadīs akvārijā ar savām domām. Tomēr akvārijam tuvojas slēgšanas krīze, jo meitenes pēta savus sapņus un realitāti, vientulību un draugus, saites un konfliktus.

RE-MAIN | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (396 balsu)
Minato pārtrauca spēlēt ūdenspolo sava trešā vidusskolas gada ziemā kāda incidenta dēļ. Kad viņš sāk mācības vidusskolā, viņš atkal sāk šo sporta veidu ar jaunu komandu, taču jaunizveidotajai komandai rodas daudz problēmu.

劇場版 ヴァイオレット・エヴァーガーデン | Japāna
Žanrs
IMDB
8.3 (7233 balsu)
Pēc automātiskās atmiņas lelles darba Violeta Evergardena ir iemācījusies vārdu "Es tevi mīlu" nozīmi. Viņas dvēsele, kas ir dziļi ievainota kara dēļ, ir sākusi dziedēt. Viņa turpina virzīties uz priekšu dzīvē, palīdzot citiem, kam tas ir nepieciešams, vienlaikus paturot pie sirds pirmās personas vārdus, kas kādreiz teica "Es tevi mīlu". Kad viņa uzņemas darbu, lai rakstītu vēstuli nedziedināmi slimam zēnam, laiks sāk iet uz priekšu.

1 2