Brillstein Entertainment Partners

Players | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (1306 balsu)
Profesionāla League of Legends esporta komanda turpina savu pirmo čempionātu pēc gadiem ilgiem zvaniem un sirdssāpēm. Lai to visu uzvarētu, viņiem būs nepieciešams viņu brīnumbērns, 17 gadus vecs debitants, un viņu 27 gadus vecais veterāns, lai noliktu savu ego malā un strādātu kopā.

The Mighty Ducks: Game Changers | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (5369 balsu)
Mūsdienu Minesotā Mighty Ducks ir attīstījusies no neveiksmīgiem spēlētājiem par īpaši konkurētspējīgu, jaudīgu jauniešu hokeja komandu. Pēc tam, kad 12 gadus vecais Evans bez ceremonijām tiek atdalīts no Ducks, viņš kopā ar mammu Aleksu nolēma izveidot savu nederīgo komandu, lai izaicinātu konkurētspējīgā jaunatnes sporta kultūru, kurā tiek uzvarēta par katru cenu.

Jingle Jangle: A Christmas Journey | ASV
Žanrs
Iedomu pasaule atdzīvojas svētku pasakā par ekscentrisku rotaļlietu veidotāju, viņa piedzīvojumiem bagāto mazmeitu un maģisko izgudrojumu, kam ir spēks uz visiem laikiem mainīt viņu dzīvi.

Fear City: New York vs The Mafia | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (7750 balsu)
70. gados Ņujorku ar asiņainu dūri pārvaldīja piecas mafijas ģimenes, līdz federālo aģentu grupa mēģināja neiedomājamo: viņus nojaukt.

Central Park | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (3892 balsu)
Animācijas muzikāla komēdija par Tilermaniem, ģimeni, kas dzīvo pilī Centrālajā parkā. Parka vadītājs Ouens un viņa žurnālistes sieva Peidža audzina savus bērnus Molliju un Kolu pasaules slavenākajā parkā, vienlaikus atvairot viesnīcas mantinieci Bisiju Brandenemu, kurai nekas vairāk patiktu, kā vien pārvērst parku par dzīvokļu mājām.

Real Time with Bill Maher | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (11954 balsu)
Katru nedēļu Bils Mahers apņem sevi ar viesu paneli, kurā ir politiķi, aktieri, komiķi, mūziķi un tamlīdzīgi, lai diskutētu par notiekošo pasaulē.